Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie Kochane,

Potwierdzam pogoda straszna, leje ...

W internecie jest tyle fajnych sklepów, że naprawdę można taniej znaleźć rzeczy. Oczywiście jak lala napisała allegro przoduje, ale ja wtedy tylko zamawiam rzeczy z fakturami, bez nie biorę...Jak nie będę czegoś pewna to 2,5 km od domu mam hurtownię z rzeczami dla dzieci, pełen wybór pościeli i zawsze mogę spojrzeć jaka jakość. Niestety w sobotę nie wygrałam w totka... 😞 miałam tylko jedynkę...

Polecam trochę o chorobach i pielęgnacji noworodków:

https://mail.google.com/mail/?ui=2&view=bsp&ver=ohhl4rw8mbn4

• Mamusia
Shelby napisał(a):
aaa poza tym każdy dzień, każda godzina i każda minuta przybliża nas do piątku 😁

Święte słowa!!!!!!!

Madzia m3 - ja tak sie zastanawiam czy te główne nagrody w totka naprawde padają 🤔 🤔- ale sama tez gram 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ostatnio tez zero wygranych 😮

• Mamusia
Padają sama znam przypadek 🙂.

Ja podczas swojego życia ( gram jak jest tylko jakaś kumulacja duża), miałam tylko raz czwórkę, trójki czasem się zdarzają.

Jednak nasz znajomy z żoną regularnie ma piątki kilka razy w roku. Nie wiem jak oni to robią... Mogliby skreślić za mnie kiedyś, ale niestety teraz wyjechali do Krakowa na kilka lat.

Mi naprawdę nie wiele trzeba tak z milion 😉, żeby spłacić kredyt, coś zainwestować 🤪

• Mamusia
ktoś ostatnio coś pisał o skurczach łydek - ja tak mam, że budzę się w nocy, bo jak próbuję wyprostować nogi to od razu mnie łapią, dziś w nocy to samo, jeszcze nie doszłam do tego, czy to pojawia się w zależności od tego, jak dużo chodzę w ciągu dnia, czy bez względu na to, ale przyjrzę się temu tematowi bliżej :P

• Mamusia
Ja biorę w zestawie witaminowym + jedną tabletkę osobno (ASMAG). Nie zaszkodzi, a pomoże.

Mi się skurcze zdarzają bardzo rzadko, ale jak czuję że mnie łapie nie napinam mięśni. Miałam z tym dość poważny problem rok temu, a nie byłam w ciąży.

• Mamusia
dzien dobry 🙂 niedawno wstalam zrobilam sniadanko nadrobilam pare stron od rana 😁

i dzisiaj wkoncu sie wyspalam zadnych koszmarow... no ok snil mi sie brat ale taki koszmar to nie koszmar 😁 😁

ale za to kregoslup mnie bardzo boli :/ zaraz pojde do wanny na ciepla kapiel to troszke przejdzie.

ja rowniez mialam problemy z skurczami i tak jak madzia mowie by brac dodatkowy magnez :P od tej pory zadnych skurczy tylko dretwienia ale da sie przezyc

• Mamusia
kręgosłup to od dwóch dni moja zmora 😞

Uwaga z tymi ciepłymi kąpielami w wannie !!!

Ciepła woda może wywołać silne skurcze, krwawienie, a nawet przedwczesny poród. Dlatego lekarze zalecają, by woda, którą wlewasz do wanny, była ciepła, ale nie gorąca. Ponadto kąpiel w wannie nie powinna trwać dłużej niż kwadrans.

• Mamusia
hej Dziewczynki 🙂
mnie w nocy bolą plecy na wysokości żeber nie wiem czy to kręgosłup bo tak bardziej po bokach :/
a muszę się wam pochwalić, że wczoraj moje Maleństwo przybiło piątkę z moim Mężem nie wiem tylko którą częścią swojego ciałka 🙂

• Mamusia
Aaagata napisał(a):
hej Dziewczynki 🙂
mnie w nocy bolą plecy na wysokości żeber nie wiem czy to kręgosłup bo tak bardziej po bokach :/
a muszę się wam pochwalić, że wczoraj moje Maleństwo przybiło piątkę z moim Mężem nie wiem tylko którą częścią swojego ciałka 🙂

haha 😁 ale fajnie 😁 mój mąż zwykle obrywa w ucho lub w szczękę 😁