Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Shelby napisał(a):
ja się kapałam i zmywałam weselną fryzurę - jakoś wcześniej dobrze się trzymała, a ja nie miałam siły myć głowy :P

podzwiam ja to musze głowę codziennie umyć inaczej źle się czuje 🙂

Nawet po swoim ślubie rano miałam fryzurę idealna ale nie mogłam wytrzymać i wyciągnęłam te 50 wsuwek i poszłam się kąpać

Poprostu mam takie ie odparte wrażenie że swędzi mnie ta głowa.... ehhh nie wiem co to będzie w szpitalu ale chyba będę miała t gdzieś...

Swoją drogą jak byłaś uczesana? śpiete włoski ?

• Mamusia
Shelby napisał(a):
już mam dość tych długich włosów, bo to jednak kupa roboty, ale przy lokach faktycznie jest efekt 😉 mężowi tak się zawsze strasznie podoba 😉 ☺️

Wiem wiem - ja tam najlepiej lubie spiąć lub rozpuścić ... Tez czasami narzekam ale szczerze jeszcze rok temu nie miałam nawet do wysokości brody - i to jest problem bo nawet związać n ie idzie ...

Dobra ja zmykam spać ....

Dobranoc :*

• Mamusia
mnie się bardzo podoba Twoja fryzura 🙂 ta ze zdjęcia 🙂 u mnie nie zdałaby niestety egzaminu - grzywki nie są dla mnie 😞

ja mam gdzieś do połowy pleców

też lecę, bo mąż już zrozpaczony w łóżku czeka 😁 jeszcze nie odespaliśmy po weselu 😉 dobranoc :*

• Mamusia
w mieszkaniu, w którym obecnie mieszkam wilgoć jest aż nadmierna, warto myślę znać wilgotność powietrza w swoim otoczeniu i wtedy zdecydować, bo po co nawilżać mocno wilgotne powietrze? potem już o krok od pleśni i grzyba na ścianach, a to dzidziusiowi na pewno bardziej zaszkodzi niż suche powietrze

widziałam najnowszą ulotkę z tesco (która jest aktualna od 4.08) i są huggies new born (te z wycięciem na pępuszek) - 2 paczki w cenie jednej - wychodzi to 0,31 zł za sztukę - chyba fajna okazja 🙂

• Mamusia
u mnie też niby nowe - blok ma jakieś 4 lata :| nie wiem skąd to, coś chyba pokopcili z wentylacją albo co innego - sama nie wiem, w każdym razie 3 ściany mieszkania zewnętrzne i zimą zimno, ale latem chłodno i przyjemnie 😉
ale jak będzie dzidziuś to będziemy już gdzie indziej, więc wilgoć, pleśń, ani inne głupoty mu nie zaszkodzą 😉

• Mamusia
oo to będe musiała jechać do tesco 🙂 Już jedną paczke pampersów mam takie od 4-8kg tez własnie z huggies(kupiliśmy tez na promocji w tesco). Ale taka oferta jest kusząca 🙂

Wczoraj chyba przesadziłam, wstałam już o 7.00 i cały dzien jakies porzadki, potem wyjscie na zakupy. Wieczorem jak zmieniałam gekonowi w terrarium to mnie tak plecy bolały że ledwo ustałam. Dodatkowo puściła się krew z nosa. Musze przystopowac z taką całodzienną aktywnością!