- Mamusia
Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży
Marinel świetny ten kombinezon 🙂 a ciuszki takich maluchów nawet jak sa uzywane to wygladaja jak nowe 🙂 🙂 🙂. Ja mam kombinezon kupiony 4 lata temu synek moj uzywal go, córcia brata i teraz wrócil do mnie i dalej wyglada jak nowy 😉 😉 😉 😉 😉 😉
- Mamusia
ja tez kombinezon kupiłam na allegro za 35 zł, niebieski, z wierzchu sztruksowy, w środku ocieplany. Mam drugi ecru po bratanicy i wiem, ze takie rzeczy praktycznie wcale sie nie zuzywaja, bo ani dziecko nie zabrudzi, ani nie zmechaci. Tylko lezy w nim i spi najczesciej 🙂
Gość
Dziekuję dziewczyny! Troszkę się zastanawiałam czy aby różowy może być ale coś mi mówi że to na pewno będzie Emilka, mimo zdarzających się niespodzianek. Najwyżej już nic więcej różowego nie kupię 🙂
lala89 ale Ty pieknie wyglądasz. Sliczny masz brzusio i ekstra figurkę. Ja dzis zauważyłam że ten brzuszek to mi w boczki idzie i może dlatego mam taki mały z przodu 🙂
Gosia734 i Ania_xxx pozwolicie że zapiszę płeć Waszych maleństw w temacie z tabelką żeby Paula_jot mogła uzupełnić?
lala89 ale Ty pieknie wyglądasz. Sliczny masz brzusio i ekstra figurkę. Ja dzis zauważyłam że ten brzuszek to mi w boczki idzie i może dlatego mam taki mały z przodu 🙂
Gosia734 i Ania_xxx pozwolicie że zapiszę płeć Waszych maleństw w temacie z tabelką żeby Paula_jot mogła uzupełnić?
- Mamusia
i co? poszły spać czy co?
Gość
chyba poszły 🙂 ja też napisałam mężowi ze ide spac i będzie musial sam zrobic sobie kolacje chyba ze mu wystarcza kanapki 🙂
Gosiaq popieram unikanie słodyczy i jestem z Tobą 🙂 chociaz lubie drożdzówki i płatki z mlekiem a jakby nie patrzec to też słodycz, no i kanapki z miodem 🙂
Gosiaq popieram unikanie słodyczy i jestem z Tobą 🙂 chociaz lubie drożdzówki i płatki z mlekiem a jakby nie patrzec to też słodycz, no i kanapki z miodem 🙂
- Mamusia
haha ja jestem i czekam aż coś napiszecie.... wypije ostatnia dziś herbatkę i zmykam lulu bo jutro trzeba rano wstać 🙂
- Mamusia
odnośnie kombinezonów:
słodziak!
http://allegro.pl/pitter-patter-kombinezon-maly-lepoard-3-6-i1745069659.html
słodziak!
http://allegro.pl/pitter-patter-kombinezon-maly-lepoard-3-6-i1745069659.html
- Mamusia
jednak póki cio siedzimy 🙂
a Kacper skacze ....
a robisz Gosiaq coś specjalnego na kolacje dla męża ?
Pytam bo jak mój Tati wracał ze Szwecji to Mamka zawsze robiła cos tam i jestem jak jest u Ciebie . Macie taki zwyczaj ?
a Kacper skacze ....
a robisz Gosiaq coś specjalnego na kolacje dla męża ?
Pytam bo jak mój Tati wracał ze Szwecji to Mamka zawsze robiła cos tam i jestem jak jest u Ciebie . Macie taki zwyczaj ?
- Mamusia
Jasne, że mamy taki zwyczaj, że szykuję coś, co mąż lubi lub zamówi 🙂 Na statkach są różni kucharze, często z przypadku, często nie mają takich produktów jak u nas normalnie w sklepach 🙂
zamówił ... piwo 🙂 na statku prohibicja, więc jak sie ukryli to może jakieś sikaczowe piwo wypili, a tak to abstynencja. Czekają śledzie "po japońsku", zupa-krem z brokułów i piersi .... z kurczaka z pieczarkami i serem w środku hehehe (co świntuszki pomyślały?). Resztę robię na bieżąco wg zamówienia 🙂 Podobno jestem mistrzem sałatek z niczego 🙂 Cherry robi pizzę, a ja sałatki jak czyszczę lodówkę. Generalnie chyba mało jemy, ale różnorodnie i kolorowo.
zamówił ... piwo 🙂 na statku prohibicja, więc jak sie ukryli to może jakieś sikaczowe piwo wypili, a tak to abstynencja. Czekają śledzie "po japońsku", zupa-krem z brokułów i piersi .... z kurczaka z pieczarkami i serem w środku hehehe (co świntuszki pomyślały?). Resztę robię na bieżąco wg zamówienia 🙂 Podobno jestem mistrzem sałatek z niczego 🙂 Cherry robi pizzę, a ja sałatki jak czyszczę lodówkę. Generalnie chyba mało jemy, ale różnorodnie i kolorowo.
- Mamusia
Aaaa zwyczaj jest jeszcze jeden! Zawsze w niedzielę na śniadanie (robi mąż) mamy jajka w różnej postaci 🙂 Liczy sie jako "tradycja"? hehhe
- Mamusia
a mi już powoli oczka lecą, także dobranoc brzuszki :*
- Mamusia
I jutro robię sałatkę z paluszków krabowych surimi + makaron ryżowy + jajka kukurydza + sos majonezowo-jogurtowy + koperek + czosnek = pyszotka 🙂
- Mamusia
Normalnie gdybym nie wiedziała jak bardzo sie stęskniłaś za mężem wpadłabym na ta kolację 😜 😁
pychaaaaaaaaa mmmmmm 😜
pychaaaaaaaaa mmmmmm 😜
- Mamusia
Dawaj dawaj Cherry! Nie robię nic przekombinowanego, bo lubimy zjeść normalnie i swojsko ( a cudasy ma na statku typu ośmiorniczki fujjjj). Nie mamy też piekarnika, co mnie troche ogranicza 🙂 Na pieczyste wpadamy do mamy 🙂
- Mamusia
a ja już myślami oczywiście w nowym jorku: o 23 naszego czasu jadą na lotnisko 🙂
Gość
Gosiaq ja bym na sałatki do Ciebie wpadała! Uwielbiam i chyba będę musiala coś wymyslic jeszcze w tym tygodniu 🙂
- Mamusia
no a cio ! Pieczyste zawsze mamuśka zrobi !
Niunia ja lecę spać jutro czeka mnie morfologia i krzywa 😞
Wyniki pewnie odbiorę albo w czwartek albo w piątek....
Jak nie będziesz miała Kochana chwili na brzuszek to wrzuci chociaż meldunek raz na jakiś czas 🙂
Całujemy i gorąco pozdrawiamy :*
Może jeszcze jutro będziesz hehehe
Dobranoc brzuszki kochane 🙂 🙂 🙂
Niunia ja lecę spać jutro czeka mnie morfologia i krzywa 😞
Wyniki pewnie odbiorę albo w czwartek albo w piątek....
Jak nie będziesz miała Kochana chwili na brzuszek to wrzuci chociaż meldunek raz na jakiś czas 🙂
Całujemy i gorąco pozdrawiamy :*
Może jeszcze jutro będziesz hehehe
Dobranoc brzuszki kochane 🙂 🙂 🙂
- Mamusia
dobra kobitki ja spadam spac, bo oczka juz na zapalki 🙂
kolorowych snow i zadnych koszmarow 🙂
kolorowych snow i zadnych koszmarow 🙂
- Mamusia
ja też spadam 🙂 jeszcze jutro zajrzę 🙂
- Mamusia
Ja już jestem, ale pewnie wszystkie jeszcze śpiochacie 🙂
Mąż odbierze mi dziś wyniki, więc odezwe się co i jak..
Ogólnie nic mi się nie chce, słoneczo przebija się przez chmurki..
Ja zaś bardzo podniecona jestem dzisiejszą wizytą u gina 😁
Mąż odbierze mi dziś wyniki, więc odezwe się co i jak..
Ogólnie nic mi się nie chce, słoneczo przebija się przez chmurki..
Ja zaś bardzo podniecona jestem dzisiejszą wizytą u gina 😁
- Mamusia
Dzien Doberek 😆 😆 😆
Ja dzisiaj w pracy a tak mi sie wstac nie chcialo, ze mowie Wam.!!!!!!!!!!!
U mnie pochmurno jak narazie ale w miare cieplo 🙂.
Lala daj koniecznie znac jak tam u lekarza 🙂
Milego dnia 😆 😆
Ja dzisiaj w pracy a tak mi sie wstac nie chcialo, ze mowie Wam.!!!!!!!!!!!
U mnie pochmurno jak narazie ale w miare cieplo 🙂.
Lala daj koniecznie znac jak tam u lekarza 🙂
Milego dnia 😆 😆
- Mamusia
dzien doberek brzuszki 🙂
ja tez juz na nogach - maz zaspal do pracy i musialam wstac, zeby mu kanapki uszykowac i jakos tak sie rozbudzilam 🙂 kawke pije i zaraz wracam do lozka, moze jeszcze zasne....
u mnie pogoda taka sobie - na razie chmurki...
ciekawe jak tam paula po wczorajszej glukozie... mam nadzieje, ze udalo sie jej wypic to swinstwo...
ja tez juz na nogach - maz zaspal do pracy i musialam wstac, zeby mu kanapki uszykowac i jakos tak sie rozbudzilam 🙂 kawke pije i zaraz wracam do lozka, moze jeszcze zasne....
u mnie pogoda taka sobie - na razie chmurki...
ciekawe jak tam paula po wczorajszej glukozie... mam nadzieje, ze udalo sie jej wypic to swinstwo...

Rekomendowane odpowiedzi