Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cherry napisał(a):
Ella udało się ?

udało sie 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
juz czytam 😁 😁 😁 😁 😁 😁 wyczytałam na lekcji nr 2 ze tylko u 10% kobiet najpierw odchodzą wody płodowe i zarówno sa pierwsza oznaka porodu- i ja tak wlasnie mialam przy pierwszym poordzie......
Pierwsze co to POOOOOOOOOOOOOOLECIAŁO 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja bym coś zjadła 😜 😜 😜 😜- leze na sofie i na stoliku powoli koncza sie zapasy- jabłek nie ma sliwka jedna została, morela też. Ciasteczka pieguski tez juz znikneły wiec chyba nie dlugo do kuchni trzeba wyruszyc 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Shelby a ty dzisiaj masz 60 dni super 😁 😁 😁 😁 😁 u mnie juz 40 dzisiaj pokazuje- czym blizej tym bardziej nie moge uwierzyc ze juz nie dlugo ukocham niunię 😉 😉.

a dzis jak ogladalam ciąże z zaskoczenia to jak te maluszki sie rodzily to plakalam z radosci jak głupia- ach te hormony 😆 😆 😆

• Mamusia
Witam! My tylko na chwilkę 🙂 Spytać się co tam u Was i wszystkie brzuszki pozdrowić. Nie mam czasu nawet żeby zajrzeć.
Niedługo do szkoły na dodatek. Ale nie jest tak źle z planem więc mam nadzieję, że jakoś przetrwam ten rok chociaż mam samo prawo na tym roku. Miałam mieć zajęcia z samoobrony no ale na szczęście przełożyli na inny termin. No i dobrze bo ciekawe jakbym ćwiczyła 😁 😁
U nas wszystko dobrze Malutki kopie jak szalony:*

• Mamusia
paula_jot napisał(a):
Witam! My tylko na chwilkę 🙂 Spytać się co tam u Was i wszystkie brzuszki pozdrowić. Nie mam czasu nawet żeby zajrzeć.
Niedługo do szkoły na dodatek. Ale nie jest tak źle z planem więc mam nadzieję, że jakoś przetrwam ten rok chociaż mam samo prawo na tym roku. Miałam mieć zajęcia z samoobrony no ale na szczęście przełożyli na inny termin. No i dobrze bo ciekawe jakbym ćwiczyła 😁 😁
U nas wszystko dobrze Malutki kopie jak szalony:*

no to super Paula 😁 😁 😁 😁 😁 tak trzymaj i nie zapominaj o nas 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

Ja tez juz lece wykapać sie cos zjesc i lulu 🙂
Do juterka brzuszki spokojnej nocki 😉 😘

• Mamusia
ella1 napisał(a):
Shelby a ty dzisiaj masz 60 dni super 😁 😁 😁 😁 😁 u mnie juz 40 dzisiaj pokazuje- czym blizej tym bardziej nie moge uwierzyc ze juz nie dlugo ukocham niunię 😉 😉.

a dzis jak ogladalam ciąże z zaskoczenia to jak te maluszki sie rodzily to plakalam z radosci jak głupia- ach te hormony 😆 😆 😆

noooo wczoraj były 2 miesiące, dziś 60 dni, ach ach! co to będzie!

ella1 napisał(a):

ella1 te 40 dni to do 40 tygodnia ciąży a pamiętając że tylko 5% dzieci rodzi sie dokładnie w tym terminie, musisz być gotowa że to może być nawet 14 dni wcześniej, więc dzisiaj to już by było tylko 25 dni 🤪. Chyba jesteś na czele wszystkich listopadówek 🙂

• Mamusia
Dzień dobry,

A nam wczoraj wieczorem Kubuś niezłe kino urządził. Jeszcze tak brzuch mi nie latał 🙂. To jest tak cudowne uczucie, że nie da się tego opisać 😁

Dzisiaj w nocy widziałam, że było tylko 7 stopni, coraz zimniej. Dzisiaj mam metody łagodzenia bólu porodowego na szkole rodzenia.

madzia_m3 napisał(a):
Ja idę na śniadanko zaserwuję sobie tosty 🙂 i herbatkę.

Jestem straszny zmarźlak teraz w mieszkaniu 21 stopni i dla mnie to zimno. Przy małym taka temperatura powinna być ciągle.

Madziu ja chodzę w polarze, bo u mnie też 21 stopni w mieszkaniu. Jesli przy maluszku mam utrzymac taką temperaturę to z pewnością muszę kupić gruuuby szlafrok 🙂 Chyba że maluszki nie pozwolą nam zmarznąć i będziemy ciągle aktywne 🙂

Zmykam do przedszkola, później będę robić leniwe Gosi bo zaprosiłam siostrę. Ostatnio coraz częściej czuję się zmęczona około 17 i muszę się położyć bo czuję się tak jakbym miała usnąc na stojąco.
Miłego dnia Brzuszki!!!! Pysznych obiadków 🙂

• Mamusia
Shelby napisał(a):
a skoro sny spełniają się odwrotnie, z karmieniem nie będzie problemu 😉

kumulacja w lotto 35 mln 🙂 przydałoby się tyle pieniążków 🙂 albo chociaż 1/35 tego 😁

Dzień dobry,
ja też lubię ciepło a 21 w domu to dla mnie stanowczo za mało, choć zdrowo.
Dziewczyny a kupujecie nawilżacze powietrza? Ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że u nas był niezbędny.
My dzisiaj śmigamy nad morze, może 🙂 się uda wytrzymać choć godzinę, bo temperatura zaczyna spadać (40 plus) a to już w miarę 😉

• Mamusia
lenymama napisał(a):
Shelby napisał(a):

kumulacja w lotto 35 mln 🙂 przydałoby się tyle pieniążków 🙂 albo chociaż 1/35 tego 😁

Dzień dobry,
Dziewczyny a kupujecie nawilżacze powietrza? Ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że u nas był niezbędny.
My dzisiaj śmigamy nad morze, może 🙂 się uda wytrzymać choć godzinę, bo temperatura zaczyna spadać (40 plus) a to już w miarę 😉

No Shelby, a cytowałam, bo miałam napisać, że minuty dłużej by mnie tu nie widzieli, gdyby ta kumulacja do mnie trafiła 😉 ehhhh
A ile nikomu nie potrzebnych rzeczy można by kupić 🙂))
Marzenia - ważna rzecz 🙂)))))))

• Mamusia
lenymama napisał(a):
lenymama napisał(a):
Shelby napisał(a):

Dzień dobry,

No Shelby, a cytowałam, bo miałam napisać, że minuty dłużej by mnie tu nie widzieli, gdyby ta kumulacja do mnie trafiła 😉 ehhhh
A ile nikomu niepotrzebnych rzeczy można by kupić 🙂))
Marzenia - ważna rzecz 🙂)))))))