Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaa_aniusia napisał(a):
a pozniej chyba juz po raz setny oszukac przeznaczenie chyba 2 no mogliby puscic cos nowego a nie caly czas to samo ...

yyyyyyyyyyyyyyyy teo to nie oglądam............. bo później sobie coś wkręcam 😁 😁 😁

więc dziękuję 😁 😁 😁

• Mamusia
Przychodzi ciężarna baba do lekarza:
- Panie doktorze, dziewiąty miesiąc mija, a ja nic...
- A bóle Pani ma?
- A co to Pan doktor ślepy...?

moze mi ktos wytlumaczyc bo nie moge pojac o co chodzi 🤢 🤢 🤢

Kobieta w widocznej ciąży przychodzi do ginekologa i pyta:
- Panie doktorze, ja mam... to znaczy mój mąż chciałby wiedzieć...
- Rozumiem, rozumiem - przerywa jej lekarz. - Aż do bardzo zaawansowanej ciąży można bezpiecznie uprawiać seks.
- Nie, nie o to chodzi. On chciałby wiedzieć, czy wciąż mogę rąbać drewno.

za to ten jest ok 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
yenefer07 napisał(a):
gosiaq wózeczek śliczny, oglądałam go kiedyś na allegro bo strasznie podobała mi się ta gondola biało kolorowa, ale ta czarna tez bardzo ładna...super, że jesteś zadowolona, to najważniejsze! 🙂

no ja linka do tego wózka mam z naszego forum, dopisałam do miliona innych i zaczęliśmy selekcję metodą wykluczania i został TEN 🙂

• Mamusia
Resident evil tez uwielbiam, ale tylko pierwszą część, pozostałe jak dla mnie nie za bardzo...a Transformers , właśnie ta pierwsza część co leci teraz jest całkiem fajna i śmieszna 🙂
A dziś oglądałam komedie romantyczną z Aschtonem Kutcherem i z Natalie Portman i nie była nawet taka zła, choć komedie romantycznie nie należą do mojego ulubionego gatunku filmów.

• Mamusia
yenefer07 napisał(a):
Resident evil tez uwielbiam, ale tylko pierwszą część, pozostałe jak dla mnie nie za bardzo...a Transformers , właśnie ta pierwsza część co leci teraz jest całkiem fajna i śmieszna 🙂
A dziś oglądałam komedie romantyczną z Aschtonem Kutcherem i z Natalie Portman i nie była nawet taka zła, choć komedie romantycznie nie należą do mojego ulubionego gatunku filmów.

Na residencie to ja byłam na wszystkich częściach w kinie i czekam z niecierpliwością na kolejne ... mam nadzieję, że się doczekam.... bo na silent hill już czekam i czekam a tu nima 😞

• Mamusia
yenefer07 napisał(a):
Cherry mam bardzo podobny, dodawałam na początku tygodnia zdjęcie, już sobie wyobrażam jak słodko będą wyglądać nasze maleństwa w tych ubrankach 🙂

pamiętam ten Twój - sliczny 🙂

Dlatego jak ten zobaczyłam to nie mogłam się oprzeć.... 😁 😁 😁

ale już koniec... zabrać dostęp do banku ! 😮 😮 😮

• Mamusia
martka, to naprawde świetna okazja!

cherry, encyklopedia tzn e lekcje pierwsza klasa! Z pierwszej lekcji dowiedziałam się wiele więcej rzeczy niż z 1000 przeczytanych stron internetowych. Reszte lekcji zostawiłam sobie na poszczególne dni 😁

Mnie pomógł jeszcze ten filmik, jest dość stary i ''masakryczny'' ale nie wiem czemu mam do niego sentyment. Na początku mnie przeraził, a jak mąż go obejrzał to stwierdził.. ''wiesz kochanie, przecież ja cię moge trzymać tylko za ręke i być w górnych partiach, głaskać po główce..'' 🙂Także jak ktoś lubi takie filmiki to polecam.. http://www.dailymotion.com/video/xaz6ac_porod-prawidyowy_tech

A ten reniferek, przeuroczy! Jak na niego spojrzałam, to wyobraziłam sobie, że mam już większe dzieciątko i przychodze ze szpitala chwile przed świętami z drugim dzieciątkiem w takim stroju.. i mówie że to prezent na gwiazdke 🙂 Jejciu ale ja mam wyobraźnie 😁

Co do wózeczka, my zdecydowaliśmy się na makalu, cenowo 3w1 1200zł , zamówimy początkiem listopada.

Maja ma główke dość niso, bo brdzo ją czuje.. tzn czuje że tam ją ma 🙂 i jak ma czkawke to tez bardziej ją odczuwamy. Taki mały skarbuś i tak ja ta czkawka męczy, aż mi smutno czasem.
A dziś w nocy zauważyłam, że ciężko mi już przekręcić się z boku na bok. No i wstawanie z pozycji ''płaskiej'' też już nie takie łatwe 😁

U mnie słoneczo, a na obiadek będzie GRILL

• Mamusia
aaa_aniusia napisał(a):
Przychodzi ciężarna baba do lekarza:
- Panie doktorze, dziewiąty miesiąc mija, a ja nic...
- A bóle Pani ma?
- A co to Pan doktor ślepy...?

moze mi ktos wytlumaczyc bo nie moge pojac o co chodzi 🤢 🤢 🤢

bóla czyli duży brzuszek 😁 o to chodzi w tym dowcipie :P ale głupi jest :P

• Mamusia
Hej ja wczoraj doznałam szoku... Chłopak m się oświadczył.... Myślałam że się popłaczę...
Dzień się ładnie zaczyna świeci słoneczko... Noc przespałam jak małe dziecko ani raz się nie obudziłam... 🙂
A teraz trzeba się brać za obiad.... Miłego dnia 😘 😘

• Mamusia
zania napisał(a):
Gosia tak się cieszę!! To super wiadomość! Gratuluję Ci z całego serca. No to teraz będziemy czekać na wiadomość o dacie waszego ślubu!!! 😆

Ślub dopiero po skończeniu szkoły... Czyli za 3 lata bo jestem w 2 a mam 4 lata... Mała chyba coś przeczuwała bo zanim przyjechał była bardzo aktywna... Mama mówiła że czuje imprezę ale ona chyba to przeczuwała... 🙂