Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Naprawa aż 900 zł, o matko, to strasznie dużo! Ile rzeczy dla dziecka można za to kupić? A może poszukacie kogoś kto zrobi to za mniejsze pieniądze...no chyba, że trzeba wymienić jakąś drogą część i tyle to kosztuje...współczuje;(

A tymczasem uciekam myć głowę i zająć się obiadem !

• Mamusia
No właśnie to laptop z super szybkim procesorem do obliczeń matematycznych, sporo wart. Dostałam go w prezencie 4 lata temu od dziadków i rodziców. Mimo stażu niewiele stracił na wartości. A poszła mi matryca, no chyba tak myślę, że lepiej będzie kupić sobie jakiś tani monitor niż naprawiać tą matrycę 😞. To jest też moje narzędzie do pracy, b. ważne. Poczekam na męża.

Ja też wszystko przeliczam teraz na ciuchy i rzeczy dla Kubusia.

• Mamusia
Madziu, wiem co czujesz.. bo my w tym miesiącu naprawiliśmy auto. Naprawa auta która miała wynieść 100zł od strony ( 200zł za obie w tylnym zawieszeniu) .. Mąż zadzwonił do że auto odebrał i naprawa wyniosła 1000zł (dodam że mieliśmy swoje części, które Marcin wcześniej kupił) 🤔 Wziął zaliczke z pracy, więc do wypłaty będzie 1000mniej a premi prawdopodobnie też nie dostaną :/ ciężki miesiąc, ale co zrobić.. 😞

• Mamusia
ania_xx napisał(a):
ella ślicznie wyglądasz.
czy też macie problem z obracaniem sie na bok podczas leżenia i wstając??? tak mnie boli podbrzusze.... powinnam leżeć ale lepiej się czuję chodząc czy leżąc

Aniu obrócic sie na bok to nie lada wyzwanie a wstac to juz w ogole ciezko!!!! Mnie podbrzusze pobolewa wieczorami tak od 3 dni- jutro mam wizyte wiec mam nadzieje dowiem sie co moze byc przyczyną!!!!!!!!!!!! A ja nie moge stac bo zaraz słabo mi sie robi -musze albo siedziec albo cały czas chodzic!!!!

SHELBY a mama jest baaardzo dumna z naszego blondaska 🙂 🙂 🙂
Moj maz ma ciemne oprawy i ciemne włosy i tak mi sie marzy aby Majunia poszla po tatusiu i była ciemna 😁 😁 😁 😁 😁. Ale to sie okaze juz nie dlugo 😉 😉 😉 😉 😉. Ale i tak najwazniejsze aby zdrowa była 😉 😉

• Mamusia
No właśnie jaki ogon :P hehehe

Ellla ślicznie wyglądasz 😁

Rodzice już pojechali byli może 2h a ja sie nasprzątałam niczym nie przed wizyta a wizytacją i teraz padam!

Martwię się bo Jagoda nic nie pisze.... Może śpi więc czekamy dalej....

Gosiaq moja mama już wyszpiegowała Twoje konto na fb i obejrzała Twoje zdjęcia.... Ja jej nic nie mówiłam że pisze na forum czy coś ale oczywiście zaatakowała pytaniem a kto to 😮 😁 😮
Dodała jeszcze natomiast, że świetna kobitka z Ciebie, że masz ślicznego synka 🙂 i że zdjęcia masz rewelacyjnie podpisane i aż z ciekawością każde oglądała 😁 😮 😁 😮 Mój szpieg hehehe 🙂 🙂 🙂
Sukienka przyszła?

Właśnie robię obiad dziś ammy szynkę pieczoną, ziemniaczki i sosik...

Padam....

Przyszła paczka z rajrodica i jak zwykle spisali się na 5 i jeszcze śliniak dostałam 😁

• Mamusia
ania_xx napisał(a):
dokładnie najlepiej siedzieć czy chodzić bo inne pozycje to masakra. więc jestem ciekawa co ci lekarz jutro na to powie będę czekała aż napiszesz.
Synuś jaki słodki a ile ważył? taki duży mi się wydaje 😮

Jutro po wizycie na pewno dam znać 😉
A synek wazyl 3740 gram i 51 cm 😉 🙂 🙂

Dziekuje za miłe komentarze i czekam na Wasze fotki 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Szybko dodawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
14A11 napisał(a):
Czesc Brzusie 🙂
Wlasnie mąż mnie zebrał z targu Dostałam strasznych bóli w podbrzuszu Dzwoniłam do lekarki kaza la wziasc magnez i nospe mam dzwonic za godzine i zobaczymy co dalej: 😞

Kochana melduj co i jak ! Będzie dobrze! Buziolki 😘 😘 😘