Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
Ania urodziła!!!
O 18.45 chłopaczek 52 cm, 3280 g, zdrowiutki! Oczywiście SN!
LISTOPAD UWAŻAM ZA OTWARTY!!!

Mega gratulacje dla Ani 😁 Alez cudnie, ze juz tuli swoje malenstwo!!! Teraz zyczyc tylko zdrowka i przespanych nocek

Sezon listopadowych bobalkow uwaza sie oficjalnie za otwarty 😁 kto jest nastepny????
Mysle, ze powinnysmy otworzyc watek mam "rozpakowanych" Bo to juz beda zupelnie inne tematy nie dotyczace ciazy co calego dzidziusiowania 😁 Chyba Ania jako pierwsza powinna go stworzyc 😁

Mnie dzis boli brzuch i to tak dziwnie u gory...Generalnie sie zle czuje, dobrze, ze moj ma wolne dzis i zajmuje sie Mia.... musze przyznac, ze ostatnimi czasy mecze sie z tym brzuszkiem 🤨 Ja odliczam dni do porodu - dzis zostal jeszcze dokladnie miesiac!!!

• Mamusia
🤪 🤪 🤪GRATULACJE DLA ANI!!!! już ma swój skarb przy sobie...
POZAZDROŚCIĆ!! 🙂 🙂 🙂

U mnie po wizycie, rozwarcie na 1 palec... ale jeszcze mi sie nie spieszy na porodówke...Boje sie PANICZNIE 🤢 🤢 🤢 🤢 tym bardziej, że badał mnie lekarz na fotelu i tak mi wsadził te swoje niezgrabne paluchy, że aż skrzywiłam nogi od fotela ☺️... i on do mnie z tekstem: "to jak ma pani zamiar urdzić?" 😮 😮 na szczeście to juz przedostatnia wizyta u niego...

• Mamusia
Judzia "milusi" dosłownie...

Myślę, że koleżanki które mają więcej niż >37 będą się teraz spokojnie rozpakowywać 😉

Kukunari my jesteśmy na tym samym etapie i mi niestety też towarzyszą co jakiś czas od tygodnia bóle, ale nospa załatwia sprawę, macica ćwiczy. Zresztą każda tu trochę marudzi z Nas.

• Mamusia
judzia napisał(a):
🤪 🤪 🤪GRATULACJE DLA ANI!!!! już ma swój skarb przy sobie...
POZAZDROŚCIĆ!! 🙂 🙂 🙂

U mnie po wizycie, rozwarcie na 1 palec... ale jeszcze mi sie nie spieszy na porodówke...Boje sie PANICZNIE 🤢 🤢 🤢 🤢 tym bardziej, że badał mnie lekarz na fotelu i tak mi wsadził te swoje niezgrabne paluchy, że aż skrzywiłam nogi od fotela ☺️... i on do mnie z tekstem: "to jak ma pani zamiar urdzić?" 😮 😮 na szczeście to juz przedostatnia wizyta u niego...

Co za lekarz 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
judzia napisał(a):
ja też ide już spać 🙂 🙂 a raczej będe czekać na meza, bo własnie do mnie już jedzie i za 7 godzinek już bedzie 🤪 🤪 nie bede juz sama z tym, wszytskim 🙃 🙃

DOBRANOC 🙂 😘 😘

Dobranoc judzia -miłego witania się z mężem 😉 😉 😉 😉

• Mamusia
paula_jot fajnie, że czuwasz nad nasza tabelką!!! 🙂 A ja to chyba sama będę musiała zmierzyć swojego synusia po porodzie, bo tutaj niestety tylko ważą 😠

No i po"przepisie na życie"...w końcu się spiknęli 🙂

Jeszcze raz GRATULACJE DLA ANI I DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS!!!

• Mamusia
yenefer07 napisał(a):
paula_jot fajnie, że czuwasz nad nasza tabelką!!! 🙂 A ja to chyba sama będę musiała zmierzyć swojego synusia po porodzie, bo tutaj niestety tylko ważą 😠

No i po"przepisie na życie"...w końcu się spiknęli 🙂

Jeszcze raz GRATULACJE DLA ANI I DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS!!!

tu tez tylko waza ale mozna nalegac aby zmierzyli - ja tak zrobilam z Mia 😜
Dobrej nocki kochane - ja spadam dzis wczesniej zeby wam tu nie marudzic 🥴