Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ella1 napisał(a):
Cherry nikt na pewno sie nie smieje!!!!!!!!!
Ale pomysl jaki Kacperek ma wypas!!!!!!!!! Wiekszy domek jest zawsze wygodniejszy 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

Taki wypas że matka wygląda jak krowa na wypasie 😁 😁 😁
A wyjście z wanny stanowi już wielkiiiiiiiiiiiiiiiiii problem!

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Może ludzie się tak gapią bo myśląże ja tam bliźniaki chowam ? 😮 😮 😮

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no wczoraj czytałam artykuł o rozstępach - było napisane - nie przestawaj smarować po porodzie, tylko smaruj jeszcze przed 3 miesiące

zresztą na moim kremie jest napisane, że dla kobiet w ciąży i karmiących piersią

i koleżanka mówiła, że w sumie najgorsze rozstępy to jej wyszły nie tylko pod sam koniec,ale i po fakcie! nie wiem, jak to możliwe!

• Mamusia
no co Wy gadacie? ja tam siadam, wstaję i śmigam na 3 piętro bez zatrzymania 🙂 fakt, czasem nogi drętwieją, ale co tam! z ruchliwością większych problemów nie mam raczej 🙂
ja chyba jestem jakaś dziwna, czy co?
Co do skóry na brzuchu: w pierwszej ciąży niczym nie smarowałam, ani też po niej. Za to robiłam ćwiczenia z Maćkiem na rękach i samo zeszło w sumie i bez większego wysiłku 🙂 a że lubię się powyginać, to może dlatego tak było? no i te boskie spacery! jestem pewna, że dzięki nim też szybko doszłam do formy 🙂
A co z Jagodą? bo już jej nie ma ....

Cherry mój obwód tez się zmienił ostatnio znacznie 🙂 Dzidzia rośnie.
Byłam na pobraniu wymazu,
Dzisiaj brzuch w dole dalej boli. Mam wrażenie ze dzidzia uciska jelita 😞 i te bóle rozchodza się aż na boki brzucha.

• Mamusia
Marinel napisał(a):
Cherry mój obwód tez się zmienił ostatnio znacznie 🙂 Dzidzia rośnie.
Byłam na pobraniu wymazu,
Dzisiaj brzuch w dole dalej boli. Mam wrażenie ze dzidzia uciska jelita 😞 i te bóle rozchodza się aż na boki brzucha.

Marinel, pracuje Ci macica i stawy się luzują 🙂 to dobrze 🙂

• Mamusia
Dziewczyny wlasnie tak sobie latam po mieszkaniu i nagle cos mokrego czuję szybko do kibelka- a tam bezbarwna galaretka na wkładce??!!!!! To chyba czop????!!! 🤪 🤪. Jak myslicie???!!!!

A co do rozstepow- to w pierwszej ciazy zero a po porodzie wyszlo ich troche- takze sama nie wiem od czego to zalezy!!!!!!!
Mi tez pomogly cwiczenia 🙂 🙂

• Mamusia
jedne macice cwicza inne sie odczopowuja- wszystko w nas pracuje - ale z nas male fabryki slodkich bobaskow 🤪
...i mnie dzis kluje tu i tam ehhh/... a z poruszaniem nie mam problemow, bo przy corci musze byc fit 😉 Czasem sie tylo przy moim porozczulam, zeby mi podal reke itp 😜

• Mamusia
Hej Kobietki , u mnie nocka przespana, choć przed zaśnięciem to poczułam takie mega ukłucie w kroczu, że aż się zwinęłam z bólu 😲
A i zauważyłam , że jak rano wstaje, to strasznie mnie biodra bolą od spania to raz na jednym, to na drugim boku 😮

Ella1 może to sprzątanie dało pożądane efekty? Kto wie, może to ten czop właśnie, ciężko określić, skoro u każdej kobiety wygląda nieco inaczej...ale tak mi się wydaje, że to może być to 🤪