Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dziękuje dziewczyny za wsparcie! oby jutro się udało !

ELLA GRATULACJE!!! CIESZE SIĘ BARDZO BARDZO BARDZOO! ZDRÓWKA!

Mam nadzieje, że nie wszystkie Maje takie są i że moja wyjdzie wcześniej.. bo dziś nie dopięłam się do 2 par jeansów, w których kilka dni temu jeszcze chodziłam.. załamka, mam wrażenie że pękne. Garderoba mi się zawęziła.. ojj masakra.

Euforia czopowa widze.. kiedy ten mój wylezie? baraszki nie pomagają chyba w tym?

A ja dziś na lumpkach byłam i zaraz pochwale się zdobyczami.
Gosia jedna i druga, może na was pora teraz? 😎

• Mamusia
ależ ja się dziś do bani czuję! Masakra ! Umówiłam się z mężem że jak nie będę mogła znówu dziś spać to mi z patelni przyłoży to błogooo zasnę 😉 😁 😁 😁

tu mnie ciągnie, tam kuje tu skurcze mam a to boli oj bardzo jak robię siku ! Bóle krzyżowe się pojawiają i znikają i do tego ten kompletny brak siły!

• Mamusia
Shelby napisał(a):
oj tam zaraz rodzicie :P jak listopadówki, to że nic innego nie mają do roboty :P

ja dziś robiłam cukrzycowy obiad dla mojego taty i drugi dla mnie i dla mamy, a jak mężuś wróci to i dla niego coś będzie 🙂

a co dobrego robiłaś?

ja tam odliczam godziny do momentu kiedy będę mogła wciągnąć coś normalnego !!!!

• Mamusia
ja tam się umówiłam z moją dzidzią że da mi trochę jednak poleniuchować po pracy, no i pozwoli odebrać ten nieszczęsny dyplom, więc ja się do kolejki nie ustawiam 🙂

Cherry - po tym, co piszesz, ja się coraz częściej zastanawiam, czy nie nadchodzi Twój czas 😉

• Mamusia
Cherry napisał(a):
Shelby napisał(a):
oj tam zaraz rodzicie :P jak listopadówki, to że nic innego nie mają do roboty :P

ja dziś robiłam cukrzycowy obiad dla mojego taty i drugi dla mnie i dla mamy, a jak mężuś wróci to i dla niego coś będzie 🙂

a co dobrego robiłaś?

ja tam odliczam godziny do momentu kiedy będę mogła wciągnąć coś normalnego !!!!

dziś w rozkładówce był kurczak duszony w warzywach, a w mojej wersji to był por i kolorowe papryki, do tego ryż i surówka z marchewki i jabłka, a na pierwsze danie zupa ogórkowa!

• Mamusia
Cherry napisał(a):
ja tam na baraszkowanie teraz nie jestem chętna moja buła poznańska jest straszna i aż się jej wstydzę! Więc na pewno nie będę pokazywać się mężowi z czymś takim 😁 😁 😁

oj tam oj tam! ja jestem niechętna, bo nie chcę przywoływać jeszcze dzidzi :P
a potem, niech się dzieje co chce! 🙂

• Mamusia
Shelby napisał(a):
ja tam się umówiłam z moją dzidzią że da mi trochę jednak poleniuchować po pracy, no i pozwoli odebrać ten nieszczęsny dyplom, więc ja się do kolejki nie ustawiam 🙂

Cherry - po tym, co piszesz, ja się coraz częściej zastanawiam, czy nie nadchodzi Twój czas 😉

też mam takie wrażenie aż do Męża dziś mówię że ja to chyba wysypię się przed terminem.... ale zapewne te wszystkie marzenia rozwieje jutro lekarz.... no w każdym razie zobaczymy...

• Mamusia
Cherry - z góry przepraszam, że będę pisać o słodkościach, ale muszę Wam o tym powiedzieć! w aktualnej ulotce z lidla jest kuchnia brytyjska, a tam - takie niepozornie wyglądające coś - karmelowe ciastka oblane belgijską czekoladą - 5,99zł za 4 sztuki

kupiliśmy to, zjedliśmy z mężem jeden kawałek na pół - mega słodkie, że aż wykręca, ale tak pyszne, że normalnie niebo w gębie!

o to to!
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_22269.htm

• Mamusia
Lala no właśnie mi może pomogły igraszki z mężem po tak długiej przerwie na ten czop, ale byłam też 2 h na spacerze 🙂. No i regularnie ćwiczę na piłce teraz. Zobaczymy czy te ćwiczenia rozciągną mi krocze tak jak położna mówi.

A ja nie mam żadnych zobowiązań mogę rodzić w każdej chwili, dość mam tej samotności dziennej.

• Mamusia
madzia_m3 napisał(a):
Lala no właśnie mi może pomogły igraszki z mężem po tak długiej przerwie na ten czop, ale byłam też 2 h na spacerze 🙂. No i regularnie ćwiczę na piłce teraz. Zobaczymy czy te ćwiczenia rozciągną mi krocze tak jak położna mówi.

A ja nie mam żadnych zobowiązań mogę rodzić w każdej chwili, dość mam tej samotności dziennej.

He he mi na czopa ani spacery ani igraszki i kapiele tez nie