Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kukunari, nie , ja mam biały...i prawdę mówiąc nie wiem o jakim mówisz, bo nie jestem na bieżąco z nowinkami technicznymi 🙂 A ten mój to nie jest jakiś nowy model, bo ja tak naprawdę potrzebuje tel do dzwonienia, SMS i ewentualnie robienia i oglądania zdjęć...nawet muzyki z niego nie słucham , bo mam od tego ipoda...ale powiem Ci, że jestem mega zadowolona, bo ma wszystkie funkcje , które są mi potrzebne, a przy tym ładnie wygląda ,tym bardziej , że dokupiłam sobie taki biały skórkowy futerał...a mój model to Samsung tocco lite white 🙂

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Shelby ja też się nad tym zastanawiałam. Myślę, że ja będę nadal pisać....

Przez ostatnie 3 dni może nie pisałam ale Was podczytywałam.... Wczoraj jak goście poszli było po 12 nim posprzatalismy zrobiła się 1.00 w łóżku byłam około 2.00 ale na brzunia musiałam wejść hihihih

Z tym, że nie miałam siły pisać 😞 😞 😞

Ale teraz już będę.... gdyby jednak się coś działo to wyślę smsa lub na bank skrobnę coś ty na forum :lub na fb 🙂 🙂 🙂

także spokojnie 🙂 🙂 🙂 ciekawi mnie jednak ile będę miała towarzyszek ....

• Mamusia
hello! no i co? nikt nie urodził? hihihih
a spacery są możliwe w moim przypadku, tylko w żółwim tempie 🙂 chociaż od dwóch dni jestem jakaś zmęczona, śpię w dzień i co chwila latam do toalety i patrzę co tam w bieliźnie się pojawia. Jakąś mam schizę czy co?
Jeśli chodzi o pisanie na brzuszku po porodzie, to ja postanowiłam zostać tu do ostatniej nierozpakowanej. Potem damy hasło, że przechodzimy i mamusie.net będą nasze 🙂 dobry pomysł??

A Jadziuni serdecznie gratuluję!!! i znowu taka tajemnicza sytuacja, bo nie pisała wcześniej... A;e fajnie, że wszystko ok. Niech się zdrowo chowa 🙂 To teraz chłopak czy babeczka wyskoczy? Jakieś może zakłady zrobimy? 😁 😁 😁

• Mamusia
Shelby napisał(a):
no ja bym chciała wiedzieć, co u kogo 🙂 polubiłam Was wszystkie i to bardzo 😉

Ja też 🙂 🙂 🙂

Aha Jenefer ja tez uskuteczniam pingwini chód.... te charakterystyczne bujanie się raz w lewo raz w prawo przy chodzeniu jest jak najbardziej obecne 😁 😁 😁

• Mamusia
Shelby napisał(a):

ja to się cholera przyzwyczajam za szybko do ludzi i potem robię się sentymentalna 🙂

i też polubiłam Was bardzo 🙂 jesteście moim uzależnieniem... i sama jestem ciekawa jak to z czasem będzie 🙂

• Mamusia
Cherry napisał(a):
Shelby napisał(a):

Ja też 🙂 🙂 🙂

Aha Jenefer ja tez uskuteczniam pingwini chód.... te charakterystyczne bujanie się raz w lewo raz w prawo przy chodzeniu jest jak najbardziej obecne 😁 😁 😁

Ja tez tak chodze 😁 😁
I dla mnie to juz nalog zeby tu zajrzec. Moge czasami nic nie pisac ale podczytac musze.

• Mamusia
yenefer07 napisał(a):
Ja też się uzależniłam od naszego forum i pamiętam jak była ta awaria, co nie można było wejść, to aż mnie nerwica brała heheh 🙂

hahahhahaha mnie też 😁 😁 😁

Tak serio to naprawdę tez szybko się przywiązuję i często gęsto tak mam że myślę o Was 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
gosiaq napisał(a):

Jeśli chodzi o pisanie na brzuszku po porodzie, to ja postanowiłam zostać tu do ostatniej nierozpakowanej. Potem damy hasło, że przechodzimy i mamusie.net będą nasze 🙂 dobry pomysł?
D

No i jak tu Cię kobieto nie lubić? Brawo i jestem ZA 🙂

• Mamusia
No dziewczynki ja tam licze na was, ze jednak pozostaniemy w tym gronie troche dluzej niz do porodu, na tym ap ozniej na mamusiowym forum... Ale zgadzam sie z gosiaq, ze bedziemy tu do ostatniej nierozpakowanej 😉 a poniej zadecydujemy czy sie przeniesc czy nie 🙂
yenefer - ja tez nie jestem gadżeciara ale musialam wybrac sobie telefon (poniewaz ostani moj wypral sie w kieszeni spodni) i jak weszlam do sklepu to patrzylam na wyglad a nie to co ma w srodku :P wiec teraz mam telefen w kolorowe paseczki ale tez nie najnowszy wyszukany model bo ja nie dbam o telefony (bardzo je niszcze - nie wiem czemu), poza tym korzystam z podstawowych funkcji jak i ty 🙂To moj paseczkowy - bo uwielbiam paseczki 🙂 Samsung Tocco Icon http://www.fonez.ie/209-664-thickbox/samsung-tocco-icon-s5260.jpg

• Mamusia
Te mamusie.net to chyba całkiem nowe forum bo ja myslałam że po zakończeniu wypakowywania przenoszą nas do zakładki Wpisy w forum: URODZIŁAM W MIESIĄCU...
mamusie - podział według miesięcy urodzenia

i tam się pozostaje... no ale wiadomo zrobimy jak większość będzie chciała 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Cześć kobitki. Weszłam na forum i miałam wrażenie, że czytacie mi w myślach, albo że na tym etapie mamy podobne myśli, bo:
- dziś rano szukałam monitora oddechu na allegro (chce kupić używany, bo droga to rzecz)
- byłam dziś na spacerze i podobnie jak Cherry, zastanawiałam się czy dam rade wrócić, czy może jednak wysłać męża po autko, a potem on liczył mi czas jaki szłam po schodach. 3:50 na 3 piętro.. 🙂
- mam wybrać sobie nowy telefon, tu będę się kierować mocą aparatu - to dla mnie najważniejsza funkcja, zdecyduje się chyba na pomarańczową Nokie N8. Choć ten samsung w paseczki piękny jest!
I koniecznie kontynuujmy "grupe wsparcia", bo to super sprawa wiedzieć co się dzieje u innych na tym samym etapie 🙂

• Mamusia
Kukunari fajniutki telefonik 🙂 Najważniejsze, że obie jesteśmy zadowolone, no i radość w oczach Mojego, jak widzi jak ciągle coś w nim zmieniam, ustawiam i się cieszę....bezcenna 🙂

Dobra ja już uciekam na dzisiaj, bo seriale się zaczęły i jeszcze kolacyjka 🙂 Miłego wieczoru i przespanej nocy 🙂

• Mamusia
Ja mam ale prawie od roku ta motorole mille stone - jestem z niej zadowolona ale ma jedną wadę - jest cholernie ciężka jak na telefon 😁 😁 😁 jak by przypierdniczyć torebką w której by się znajdował to utrata przytomności gwarantowana 😁 😁 😁

• Mamusia
mój mąż ogląda program o Stevie Jobsie na discovery, ja wypiłam wieczorne mleczko (mój nowy lek na nocną zgagę) i zaraz się kładę do łóżeczka, będę tam na niego czekać, a tutaj zajrzę jutro, jak się obudzę 😁 dobrej, spokojnej nocki dla Was moje drogie! 😉

• Mamusia
hihi widze, ze coraz czesciej odsuwamy tematy brzuszkowo dzidziusiowe a przede wszystkim porodowe i zajmujemy sie tu takimi "przyziemnymi" rzeczami jak telefony i inne 😜
Czyzby swiadome odsuwanie mysli o tym co nas czeka?? Mam na mtysli porod, ktory sie zbliza nieublaganie szybko do kazdej z nas 😉

Dziewczynki jak tam ??? Zwarte i gotowe???