Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mdg87 mam nadzieję, że się nie pogniewasz ale rozbawił mnie strasznie tekst ze strony do której link dałaś :

Unikaj uprawiania seksu z wieloma partnerami. 😮 😮 😮 😮 😮

przepraszam, że się śmieje ale napisano to tak jakby kazda z nas miala po 5 partnerów 😁 😁 😁 😁

p.s. gdyby kogoś to interesowała to z moją babcią dziś dobrze! Siedziała i odpoczywała i mówiła że lepiej się czuje. Może to tylko wczoraj tak ją złapało. Musimy z Mama wyprawić jej 80 urodziny ! Takie z pompą 😉 😉 😉 i 80 świeczkami na torcie 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Hehe nie zwrocilam na to uwagi....
Bardziej chodzilo mi o to porownanie skorczy itd.
Ale roznie to moze bywac z tymi partnerami 😁 😁 😁

Ach te babcie. Moja to taka licha ale do sklepu z mama to musi chodzic. Mojego meza za to non stop robote na dzialce sobie wynajduje i nie moze na czterech literach usiedziec, tylko musi cos robic. Ostatnio komorke miedzy drzewami sobie zrobila 😁 Nie wiem po co skoro ma ja 2.
Szkoda gadac.

• Mamusia
jadwiga-roza napisał(a):
jak o 20 maja ja podlaczyc do ktg to przez dobra godzine sie nie odezwie...
jak bedziesz pisac do niej to napisz jej ze trzymamy mocno kciuki za nia/nich!

ostatni sms był o takiej treści: no dzięki około 7 ktg drugie i będzie obchód to potem napisze co powiedzieli. Nie cierpię szpitala taka nuda jest.

Więc pewnie się odezwie koło 20 lub po. Kochana ja wiem że ktg trwa około 1h 🙂 🙂 🙂

Pisałam już że trzymamy kciuki, ze przesyłam energie, uśmiechy i buziaki 🙂 🙂 🙂 i będę za każdym razem to pisać 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Ja się śmiałąm bo moja Babcia miała ostatnio makijaż permanentny. Bidulka się przewróciła i miła oko na fioletowo-różowo podbite.... akurat tak na samej powiece - jakby cienie miała!

Kochana to zamówi się duży tort.... tylko kto te świeczki odpali ? 😲 😲 😮

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Sama się denerwuję ...

Ja powiem tak że po dzisiejszych spacerach to mnie "mała" boli 😮 😮 😮

Tez byłam w Ikei tyle że wiem gdzie co leży i docelowo weszłam i wyszłam a potem udałam sie do kasy pierwszeństwa! Krzesło oddaliśmy i kupiliśmy nowe a do szafy pax ma przyjechać Pan z Ikei...

Jeju ale głodna jestem a muszę czekać jeszcze 30 min!

• Mamusia
chyba z tymi świeczkami to tk będzie lepiej... bo w przypadku opisanym przeze mnie to nim skończyłabym pierwsze odpalać inne by się kończyły 🙂 🙂 🙂

Mój mąż też chce - ja się tylko wstydzę - zabroniłam mu zaglądać "tam" Jednak również tak mam :
jeśli czuję się źle a on jest to jakoś szybciej przechodzi lub mniej boli....

Wpadłam tez na pomysł, że kupię sobie w aptece czopek i w domu sobie go zamontuję i potrzebę tez tam odwalę... bo sama lewatywa mnie przeraża. A czopki kiedyś stosowałam. Nie było tak źle tylko kibelek lepiej mieć pod ręką! 😁 😁 😁 😁 😁 😁