cherry no ba!
dokladnie nie wiem 😁 zrobione przez tesciowa 🙂 ale za to pyszne!!
jest 3 warstowe ciasto chyba z orzechami przelozone kremem.. cos jak karpatkowym,
biszkopt znow masa i znow ciasto orzechowe oblane czekolada i wiorkami kokosowymi
a dzisiaj u mnie 24 dni... hmm ciekawe jak bedzie w rzeczywistosci 🙂
Hej... Wkońcu nadrobiłam co pisałyście przez weekend... Ja przez ten czas siedziałam nad zeszytami i przepisywałam lekcje... Masakra ile tego jest i tak nie skończyłam 😞 Ale tak jest jak się dostaje zeszyty z 3 tyg i trzeba je szybko przepisać... Byliśmy wczoraj u ciotki była pizza 🙂 mniam.... Niestety kuzyn nie miał się z kim napić i padło na mojego 😞 Ile się odenerwowałam żeby dojść z nim ładu w domu ;/ Ale dziś już lepiej przeprosił powiedział że więcej nie będzie tyle pił... Tylko ciekawe do kiedy... ;/ Do póki mu się dziecko nie urodzi a późneij zapije się znowu razem z moją mamą z tego co mówili 😞 Ale jakoś to przetrwam...
Aniu cieszę się że u ciebie już lepiej... 3mam za was kciuki...I zaczynam się niepokoić bo ja mam termin dzień wcześniej niż ty....
Wizytę mam dopiero w czwartek. Już się nie mogę doczekać... Może w końcu będę miała USG (mam nadzieje) bo ostatnie miałam w 19 tyg a już jest 36...
Miłego dnia...
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
madzia_m3
jadwiga-roza
dokladnie nie wiem 😁 zrobione przez tesciowa 🙂 ale za to pyszne!!
jest 3 warstowe ciasto chyba z orzechami przelozone kremem.. cos jak karpatkowym,
biszkopt znow masa i znow ciasto orzechowe oblane czekolada i wiorkami kokosowymi
a dzisiaj u mnie 24 dni... hmm ciekawe jak bedzie w rzeczywistosci 🙂
Cherry
jadwiga-roza
ponawiam pytanie z sosem do golabkow.. bo one wolaja mnie z tej lodowki..! juz od 4 nad ranem! 😁 😁
Gosia734
Aniu cieszę się że u ciebie już lepiej... 3mam za was kciuki...I zaczynam się niepokoić bo ja mam termin dzień wcześniej niż ty....
Wizytę mam dopiero w czwartek. Już się nie mogę doczekać... Może w końcu będę miała USG (mam nadzieje) bo ostatnie miałam w 19 tyg a już jest 36...
Miłego dnia...
jadwiga-roza
ciesze sie ze u ciebie wszystko ok.. a lekcje spokojnie nadrobisz 🙂