Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hehe Cherry 🙂 spoko... Mi takie rzeczy nie przeszkadzają... mam liberalne poglądy... może nie takie aż jak Palikot co do niektórych rzeczy... ale każdy ma prawo do równego prawa i tyle 🙂

Ja teraz się wyłączam, brat ma urodziny i muszę jechać prezent kupić z mężem. Mam już wybrany, więc wchodzę do dwóch sklepów i wracam do domu. A miałam nigdzie nie chodzić, bez mózg myślał cały czas, że to w przyszłym tygodniu.

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
madzia_m3 napisał(a):
Hehe Cherry 🙂 spoko... Mi takie rzeczy nie przeszkadzają... mam liberalne poglądy... może nie takie aż jak Palikot co do niektórych rzeczy... ale każdy ma prawo do równego prawa i tyle 🙂

Ja teraz się wyłączam, brat ma urodziny i muszę jechać prezent kupić z mężem. Mam już wybrany, więc wchodzę do dwóch sklepów i wracam do domu. A miałam nigdzie nie chodzić, bez mózg myślał cały czas, że to w przyszłym tygodniu.

To udanych zakupów! Ja mam dziś wolneeeeeeeeeee nic nie robię! Nawet oko mam niezrobione 😁 😁 😁

• Mamusia
oj kobitki 🙂

ale jestescie uzdolnione... u mnie talentow BRAK 🙂 no chyba, ze liczyc wlasnie granie na nerwach 🙂 maz mowi, ze w tym jestem mistrzem 🙂

jestem tez za lista obecnosci - ja od dzisiaj juz moge sie codziennie meldowac 🙂

a sa jakies nowe wiesci od Ani? dali jej cos w koncu??

• Mamusia
cygnee napisał(a):
oj kobitki 🙂

ale jestescie uzdolnione... u mnie talentow BRAK 🙂 no chyba, ze liczyc wlasnie granie na nerwach 🙂 maz mowi, ze w tym jestem mistrzem 🙂

jestem tez za lista obecnosci - ja od dzisiaj juz moge sie codziennie meldowac 🙂

a sa jakies nowe wiesci od Ani? dali jej cos w koncu??

Kochana ja będę do niej pisać około 20 - nie chce tez jej męczyć smsami co 5 min. Więc cierpliwości 🙂

• Mamusia
A ja po wizycie!

Wszystko dobrze 🙂 Moja Maja rośnie, i powolutku szykuje się do wyjścia. Szyjka itd ok. Dostałam plan porodu, który mam wypełnić i omówimy go na następnej wizycie 31.10 Na podstawie kości udowej 63mm mała ma 45cm i waży 2kg 🙂 Lekarz jak tylko przyłożył głogwice usg to stwierdził prosze jakie duże dzieciątko.. Co wcale nie oznacza że urodzi się jakoś bardzo duża 🙂 Wszystko zależy od tego kiedy się urodzi, bo nie jest powiedziane że musi urodzić się w terminie. Ogólnie wszytskie pomiary pasują do tego tygodnia ciąży, wiec termin też się nie zmienia 🙂

A ja kupiłam sobie gumke i bede szkicować dalej bo mam WENE!
I jestem mega szczęśliwa że wsztsrko OK!