Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cherry napisał(a):
Shelby napisał(a):
ale śliczny, ile kosztuje takie cudo, jeśli można spytać? 🙂

No właśnie drogo że szok! Ale skład się parę osób więc da się przeżyć ! W końcu Babcia ma 80-tkę!
Koszt to 110 zł.

Ja zamawiam tort na chrzciny ale oni mają tyle wzorów że nie wiem co wybrać!

Pytałam tez o tort weselny i na wesele szwagierki które będzie w sierpniu tort trzeba zamówić w kwietniu / maju !!!

Podaję stronę - sobie zobaczcie jakie torty na chrzciny mają !

http://tortissima.pl/index.php/category/na-chrzciny/

dzidzia w kapuście jest super ;-)

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
Ania napisała:
dziękuję za pozdrowienia i uściski. ja dziś jestem bardzo słaba, boli mnie po porodzie. ale synuś wszystko rekompensuje.

super że Ania napisała... tylko szkoda że boli 😞 ale pewnie niedługo przejdzie... Koniecznie jej napisz że jesteśmy z nią 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Bulhakova napisał(a):
Cherry napisał(a):
teraz najbardzie mnie wkurza przy zmainie boku takie strzelanie tej kości łonowej

brrrr c to za dźwięk!

ja chyba tego nie mam.... ale jak się przekręcam to bolą mnie wszystkie kości poniżej pasa i powyżej kolan 😜 😜

U mnie tak strzela brrrrrrrrrrrr

• Mamusia
Cześć dziewczynki!!
Aż nie mogę uwierzyć, że to już...
zaczęło się rozpakowywanie listopadówek! szok a jeszcze nie dawno mówiłyśmy, że to tyle czasu jeszcze!!!

GRATULACJE DLA PIERWSZEJ ODWAŻNEJ!! 😆 już może tulić swoje Maleństwo... cudownie!!

dziewczyny miałam wam pisać... w szkole rodzenia nam powiedziała położna, że nasze Maluszki do 1,5 miesiąca powinnyśmy układać na poduszce takiej dużej, miękkiej żeby się za szybko nie prostowało bo z tego biorą się kolki... co wy o tym sądzicie?? pozdrawiam 😉

• Mamusia
Właśnie wróciliśmy z zakupów i kupiłam sobie kawałek ciasta, bo takiego smaka narobiłyście tymi tortami, co prawda to nie tort, ale zawsze coś!

I właśnie się na łóżku rozsiadłam, bo tak mnie zaczął nagle brzuch pobolewać,i mały się tak dziwnie wypiął..mam nadzieję, że mu nie zaszkodziłam kremem depilacyjnym, bo dziś w końcu zabrałam się do ro boty 🙂 Dziwne te bóle...ale skurczy mi to nie przypomina, ciekawe czy ja je w ogóle rozpoznam?Może ten mój bąbel próbuje się odwrócić i nie może...bo jak już pisałam, nadal leży na skos...aj już sama nie wiem 😞

• Mamusia
Eh a u mnei właśnie było rodeo koło domu... ;/ Jestem sama a sąsiadka przyszła że świnia uciekła i to z prosiętami i to kawał drogi już zaszła... 😞 i weź takie bydle zagoń z powrotem... ;/ Jeszcze nie wiedziałam gdzie ona jest... Jak ją znalazłam to stało tam 3 gości wszyscy mnie znają... Bo to sąsiedzi... I wiecie że mi nie pomogli jej zagonić... 😞 Tylko z taką starszą sąsiadką jakoś dałam sobie radę... Co za ludzie... 😞

• Mamusia
Cherry czytałam o tych ćwiczeniach, ale to chyba nie dla mnie, bo jak już kiedyś pisałam nie jestem zbyt systematyczna...i nie bardzo wierze też w ich efekt...tak sobie myślę, że co ma być to będzie...jak się nie obróci to zrobią mi cesarkę i też płakać nie będę, a już na pewno nie zgodzę się na próby odwracania dziecka, bo wiem, że często to proponują kobietom i zazwyczaj nic z tego nie wychodzi...moja mamcia jak rodziła pierwsze dziecko, mojego brata, to miała ułożenie pośladkowe...może to u nas rodzinne ?

• Mamusia
Nio dodzwoniłam się do gabinetu i doktorka moja powiedział mi że nie jest źle i urosept 3 x dziennie + sok żurawinowy i będzie okej. Takie wyniki nie wymagają antybiotyków. A CRP tak jak pisała Madzie może być na tym poziomie. Także zupełnie bez paniki 🙂 🙂 🙂