Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

HEJ GRUBASY 😎 SŁONECZKO TAK MI PRZYKRO, ŻE NIE BYŁO DANE TOBIE NACIESZYĆ SIĘ MALEŃSTWEM 😞 A CO DO FACETA TO ŚWINIA A NIE FACET 🤨 TAK JAK INNE FORUMOWICZKI ŻYCZĘ TOBIE SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA.
FREDECZKAA ROZBAWIŁA MNIE TWOJA HISTORIA Z BOKSERKAMI:laugh: A MÓJ ZNOWU NA ODWRÓT JAK JUŻ JEST MAŁA DZIURKA TO SAM JE RWIE BO TEŻ BARDZO LUBI BOKSERKI :P
AGNIESZKAW26 TAK JAK FREDECZKAA NAPISAŁA ZGOŃ WINĘ NA HORMONY.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mi się dziś chce spać cały dzień 😲 tak sobie tłumaczę, że to te hormony...ehhh...dzięki dziewczynki za otuchę, na Was to zawsze można liczyć 🙂

• Mamusia
Witam wszystkie obecne brzuszki!
Słoneczko trzymam kciuki za Ciebie- jesteś jeszcze młoda i masz wielką szansę zostać szczęśliwą mamą, tylko się nie poddawaj i idź do przodu. A co do tego niby faceta to szkoda sobie nim głowy zawracać- kawał drania 😠

Nie tylko wy macie lenia, ja to od samego początku ciąży to bym tylko spała:laugh: a tu trzeba jeszcze trochę popracować. Za to podziwiam fredeczkę i jej kulinarne zdolności, bo mnie odrzuciło od gotowania. Dobrze że mam wyrozumiałego męża 🙃

• Mamusia
Witajcie kobietki ja w przeciwienstwie do Was cierpie na bezsennośc to dopiero jest nie do wytrzymania spie po 5 godzin i chodze po całym mieszkaniu i z nudow sprzatam:laugh: .

Słoneczko bardzo mi przykro mam nadzieje że szybko dojdziesz po tym wszystkim do siebie 🙂

fredeczka, ty zawsze napiszesz coś śmiesznego, a z tymi bokserkami to szkoda gadać, ja się już wielokrotnie zastanawiałam co z moim M jest nie tak, a tu jednak większość z nich tak ma:laugh:

Akompf Tobie życzę żebyś miała upragnionego synka:P

Ja też spadam spać a jutro znów ciężki dzień w pracy z moją nowa koleżanką, już nie daję rady jej uczyć, no dziewczyna jest taka tępa że masakra 🤪

• Mamusia
Czesc kobietki! 🙂

Wlasnie patrze,ze nie wstawilo mojego wczorajszego dluuugiego posta 🤢

juz nawet nie pamietam co w nim pisalam 😁

snil mi sie ten koles w dresie co mnie gonil 🤨
a przed snem wielka klotniai awantura bo moj skarb pisal z kims smski i jak sie przesunelam ,zeby zobaczyc co tam pisze to wylaczyl i ukrywal to przedemna z kim i o czym pisze i tak jakas godzine trwala wojna a pozniej z wielkim fochem dowiedzialam sie,ze chcial mi zrobic niespodzianke i na weekend mielismy jechac nad morze... z teraz to juz nigdzie nie pojedziemy ;/ jeszcze pamietam jak z wielkim wyrzutem powiedzial,ze przedemna nic sie nie da ukryc, bo nigdy mu nie wyszla niespodzianka :P

dla mnie jest najwazniejsze w wozku,zeby przy spacerowce mial raczke z przodu,tak ze widze dzieciatko.

Dzisiaj czeka mnie duuuzo pracy wiec ide sie wyspac :P i do apteki po te tabletki musze isc. czytalam na necie o nich " w ciazy stosowac tylko w pilnej potrzebie, nie stosowac podczas karmienia piersia" :evil: az sie zdenerwowalam, pozniej jej powiem,ze albo rezygnuje z leczenia albo ma mi przepisac tabletki ktore moge brac podczas karmienia piersia.

Witam deszczowo 🙂
Fredeczka może udaj się do innego lekarza, moja siostra tez choruje na tarczyce i przez 2 ciąże brała tabletki i podczas karmienia piersią też, więc może warto skonsultować się z innym lekarzem.

• Mamusia
Hej dziewuszki 🙂
Dzisiaj kolejny dzionek z naszymi hormonami hehe :laugh:
Ja pracuję do końca przyszłego tygodnia więc niewiele mi zostało 🤪 huuurrrrraaaaaaaaa!!!!
Pójdę sobie na 2 tygodnie urlopu żeby dostać 'gruszkę' i wtedy pewnie kupię łóżeczko albo cosik innego potrzebnego, no a potem już L4.
fredeczka Ty to masz przygody...

Cześć kobietki 🙂 naczyń mi się wczoraj wieczorem nie chciało umyć, myślałam że może jakieś dobre duszki to za mnie zrobią i co? wchodzę do kuchni a tu cały zlew talerzy, szklanek buuuu , muszę się za to wziąść 🤢
A mi się śniło duże pudełko lodów waniliowych 😆
Dzidzus tak cudownie daje o sobie znać, wiecie co, to najpiękniejsze co mnie w życiu spotkało i nikogo na świecie już nie będę tak mocno kochać, a co dopiero będzie jak się urodzi 😲 chyba z tej miłości zjem mojego maluszka 🙂
Cały czas mam przeczucie że będzie chłopczyk, ciekawe czy się sprawdzi, zobaczymy niebawem.
Buziaki mamuśki i udanego dnia 😘

• Mamusia
Najgrosze jest to ,ze nie wiem gdzie inny endykronolog przyjmuje, podobno w Pile jest tylko jeden ;/ a juz do Pily mam 30km ;/ na nastepnej wizycie z nia pogadam o tym bo ona cos tam mowila,ze pozniej zmniejszy dawke to moze bede mogla karmic a jak nie to przerwe leczenie i juz! 🙂

Witajcie kobietki!

Ja już nie moge wysiedziec w pracy. Po pierwsze nudy, nudy i jeszcze raz nudy! Po drugie spać mi się chce, ale to chyba wina pogody - pochmurno i szaro.... a miały być upały 🤢 Może wysprzatam cały salon, ale nie bardzo chce mi sie ze szmatką biegać!

Co do odliczania tygodni to ja w niedziele weszłam w 18 tc a licznik na brzuszku dopiero po 4 dniach zmienia mi tygodnie w profilu. Suwaczki na dole spiesza się o jeden dzień 🙂

Tak się rozglądam za Waszymi zdjeciami z brzuszkami na NK i nic... echo! Wstawiajcie koniecznie, albo tu na brzuszek!
Ewa84 - chyba brałyśmy ślub tego samego dnia 🙂 fajnie 🙂

Agnieszkaw26 - co do lodów to zawsze mam w zapasie jedno pudełko ale nigdy go nie ruszam... wszystko zjada mój mąż 🤪 Nie jem słodkiego wogóle! Jakoś nie mam apetytu!

Miłego dzionka

• Mamusia
Akompf ale jak sa upaly to tez taaaak na nie narzekalyscie to sobie poszly 😞 gdybym miala brzuszek, to napewno bym wstawila,ale nie ma co sie oszukiwac, brzuszka nie ma 😞 tylko w 2 pary spodni sprzed ciazy sie nie dopne, a i tak nawet przed ciaza mialam z nimi problemy ;/ ale za to jak brzuszek wyskoczy to... 😉 tyyyyle fotek sobie porobie 🙂

Fredeczka - wiem, ze opinia lekarza jest najważniejsza, ale przeczytaj sobie:

http://www.endokrynologia.net/?q=content/tarczyca-ci%C4%85%C5%BCa

Może trochę Cię uspokoi ten artykuł.