Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Idę coś na żołądek wrzucić choć apetytu nie mam ale dla malucha trzeba coś podrzucić 🙂

Mittka uważaj na siebie ale mi się wydaje że katar złapałam od Kamilka ale resztę to u teściówki sobie doprawiłam bo rano u niej jest okropnie zimno bo cały piec już zdąży wygasnąć z wieczora co teściu napali 😞

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hej, hej 🙂

Nie chcę przypominać kto ten zakaz chorowania wymyślił i co??? I teraz go łamie, ja nie wiem co się dzieje...
Dziewczynki dużooo czosnku, miodku, cytrynki i powinno przejśc 🙂

Fredeczko jak Ty zaczełaś nas ,,zaniedbywać" na forum to też czasem miałam wrażenie, że nie jestem na forum grudniówek ...

Mittka kocyk mam akrylowy gruby, wymiary 80x110 a cienki mam taki z milutkiego misia 🙂 o takich samych wymiarach. Co do grubego to jest bardzo podobny do tego http://allegro.pl/item772965862_kocyk_gruby_puszysty_koc_akrylowy_80x110_hit_tlo.html polecam, są świetne te kocyki , ja mam rózowy oczywiście 🙂

Goosia jak zwykle zakupy na allegro udane 🙂 czapusia z kaftanikiem rewelacja 🙂

Noc dzis miałam koszmarną 😞 budziłam sie chyba 3 razy 😞 mamy z mężem stanowczo za małe łożko dla 3 osób hah

Ide jeść śniadanko 🙂

Życzę Wam miłego dnia mimo tej paskudnej pogody 🙂

• Mamusia
Hehe Agnieszko aż mi głupio ale znowu musze powiedzieć że taki sam kocyk chodzi mi po głowie mam go nawet w obserwowanych aukcjach my chyba mamy identyczny gust 😁 ogladałam nawet ten kocyk w sklepie bo chciałam go z bliska sobie obejrzeć i kobietka mi zaśpiewała cene 63 zł 😲 no ona chyba na głowe upadła,szybko się zmyłam z tego sklepu 😞

AgnieszkoK mam nadzieję że nic nie załapie od niej bo już przeszłam przez to przeziębienie,no ale to niestety nigdy nie wiadomo 😞

• Mamusia
ja zawsze na allegro mam jeden sposób na zakupy po prostu wpisuje zakres cen od 1 zł do 10 i tak szukam po niskich cenach. Spróbujcie bo nieraz warto

Agnieszko fajny wózio zakupiłaś, chociaż mnie jakoś X landery nie zauroczyły, ale to twój wybór no i na pewno trafny 🙂

Mittko alez ja się bardzo cieszę, że komus jeszcze podobają sie te same rzeczy co mi 🙂 🙂 🙂 a ja za ten kocyk zapłaciłam 58 zł w sklepie, ale z przesyłką na allegro to cos koło tego tez bym zapłaciła... niestety drogie są rzeczy dla dzieci 😞
Ja niestety nie mam dobrych cioć, wujków , koleżankek... nie dostałam nawet jednej pary bodów, wszystko musze kupować sama od zera praktycznie, bo Ania to moje pierwsze dziecko....(jedynie dziadki - moi rodzice zasponsorowali wózek) dlatego kupuję kazdego miesiąca coś , bo jak bym miałam wszystko na raz kupić to byśmy zbankrutowali 😞

Agusia wybaczam Ci ,ale masz się szybko wykurować i inne dziewuszki też 🙂

Gosia ja na X landera chorowałam od początku jak tylko zaczełam interesować się wózkami. Nie przemówił do mnie żaden Quinny, Chico i te inne 🙂
Ale tak jak mówisz, każdy ma prawo do wyboru 🙂
Zresztą wszystkie dziewczyny mają super limuzynki dla swoich dzieciaczków 🙂

• Mamusia
Przyszła mi ostatnia paczka z allegro! jejku te wkłady poporodowe to chyba pod pachy mi sięgną :laugh: A staniki do karmienia wyglądają jak namioty :laugh: :laugh: :laugh:
Normalnie obiecuję sobie (i mężowi), że jak już dojdę do siebie po połogu to kupię sobie najseksowniejszą bieliznę na świecie po tym wszystkim :laugh:

• Mamusia
Hej cwierc wyprawki mam juz za soba :P
teraz musze czekac az wyschna i wyprasowac bo nie mam gdzie rozwiesic nowych upranych ciuszkow :P

AgaW nie zaniedbywalabym was gdybym nie miala tyle na glowie 😉
i tak jak Ty nic od nikogo nie dostalam 😉 tzn od cioci dostalam buciki i spodenki ale to na wiekszego smyka troche. Moja "tesciowa" tez dala 2 pary adidaskow ale tez na wiekszego smyka. i teraz chciala dac jakies ubranka typu kombinezoniki i kurteczki ale dziekuje bardzo, juz wole sama kupic niz od niej wziac 😠

Nie ogladalam tvnu bo pralam te ciuszki dla malej, ale Aga dasz rade 🙂 kazda mamuska ma swoj instynkt i kazdej pomoze, ja pamietam jeszcze jak kapalam moje kuzynostwo zawsze wiec mysle,ze nie bedzie tak zle. A ciotka jako wklad do wanienki stosowala pieluchy tetrowe 😉

hehe no podklady sa mega wielgachne 😁 cale szczescie w szpitalu w ktorym mam rodzic daja podklady 😉