Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
[img size=336]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/IMG_0444.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" /> [img size=336]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/IMG_0444.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Julia jesteś kochana ale takie kolacyjki to ja mu robię co wieczór jak jest w domu, bransoletkę własnie sobie kupił z jakiegoś niezniszczalnego materiału (nie pytaj z jakiego bo pojęcia nie mam) a no i daty naszego pierwszego spotkania nie pamiętam, jak widzisz ledwo pamiętam datę jego urodzin :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: no i dalej jestem w kropce.... chyba po prostu upiekę jakieś ciasto :laugh:

Fredeczka a mi się najbardziej podoba czapa, jest po prostu zarąbista!!!!

Dziewczyny macie super ciuszki 🙂
Fredeczko bodziak śliczny, a Julki szlafroczek też cudny 🙂

Co do skurczy to ja mam właśnie od 3 dni. No ale juz Wam pisałam, wczoraj byłam u lekarza, niby wszystko ok, mam lezeć , dużo wypoczywać ...

Bti wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy 🙂

Wiolka i co w końcu wymyśliłas na te urodzinki ??
Ja też nie mam nigdy pomysłu i zawsze kupuje męzowi cos z kosmetyków lub ciuchów 🙂

Męzus mnie dzis rozpieszcza, zrobił mi jedzonko i jest kochany dla mnie 🙂

A brzusio nadal dokucza ... echh... mała jak mnie kopnie, to jeszcze bardziej boli ..

Do później kobietki, idę leżeć.

• Mamusia
hej dziewczynki

Ja byłam z córą u ortodonty dostała aparat i nie chce tego nosić nie umie przełykać śliny 🤢 będzie z tym przeprawa.A potem pojechałyśmy gdzie?? na kapuśniaczek 🤪 mmmm pycha był :P

Bti wszystkiego najlepszego z okazji drugiej rocznicy ślubu.W moją drugą rocznice ślubu był zamach w stanach 😲

fredeczkaa ciuszki super bodziak z czapą wygląda rewelacyjnie
Julia szlafroczek słodki 🙂

Wiola ja też nie mam pomysłu nigdy co kupić mężowi najlepiej jak sam sobie kupi to wtedy jestem zadowolona :laugh:

Hej laski 🙂

Widzę że znów były mamusie i teściowe na tapecie 🙂

Na temat teściowej moje zdanie znacie a na temat mamy to też ale te co jeszcze nie wiedzą to napisze tak mama jest jedna i kochajcie ją jak najbardziej możecie bo ja już niestety nie mam mamy i bardzo mi jej brakuje 😞

Bti najlepsze życzonka z okazji rocznicy ślubu 🤪

Fredeczka i Julia szlafroczki dla maleństw macie fajne 🤪 Fredeczka ta czapa wymiata :laugh:

Wiola ja niestety nie mogę Ci pomóc w kwestii prezentu dla męża bo ja dla swojego mam kłopot z wyborem i przeważnie kończy się kupieniem jakiegoś perfumu 😉

Jejku faktycznie już co raz bliżej 🤪
Zaraz listopad i na pewno co niektóre będą mamusiami już właśnie w listopadzie :P

• Mamusia
Oj nie chce mi sie juz szukac. znudzilo mnie ale to normalka od jakiegos czasu. Wszystko mnie ostatnio bardzo szybko nudzi. 😞 Nie jestem zbyt aktywna teraz. Za to moj maluszek tak.. Ach i zrobilam male przemeblowanie moze dlatego nic mi sie teraz nie chce...
Ciekawe jak tam Wiolka i jej pomysl urodzinowy???

Aga ja mam to samo przepisana tylko feno 4 razy a isoptin 2 razy dziennie i odstawiłam bo też się tak trzęsłam, rozdrażniona byłam, a w ulotce jest napisane że jak wystąpią takie objawy żeby odstawić, a poza tym isoptin to pisze, że jest na serce więc też odstawiłam bo nie mam z tym problemów, a jutro do gina idę i ciekawe co mu powiem, że jestem mądrzejsza od niego:laugh: