Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Oj nie jest to w porządku. Ja rozmawiałam z kilkoma dziewczynami i 2 które rodziły w tamtym roku nic nie opłacały i chwaliły sobie opiekę podczas porodu. Ponoć personel na porodówce jest super tylko gorzej już później jak się na oddziale leży. No, ale trzeba przeżyć te kilka dni w szpitalu.

zgryz taka jest cena w tym konkretnym szpitalu we Wrocławiu, może u Ciebie opłata będzie mniejsza.

Aga84 ja też Cię nie mam w znajomych.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
trzeba zaryzykowac albo zaplacic za jakas w porzadku przy czym trzeba zaciagnac opinii u lekarza lub u znajomych.. ja nie chce rodzic u siebie w szpiatalu bo dwa sa zamkniete i wszystkie mamusie sa teraz przywozone do jednego szpitala a jak rozmawialam z lekarzem (znam go osobiscie) to mowil ze jest ciemno na salach...

Zgryz u mnie straszna noc, to masakryczny ból kręgosłupa. Na szczęście nigdy w życiu nie miałam zgagi, ale za to mam okropne niestrawności. Po wczorajszych skrzydełkach na obiado-kolację myślałam, że umrę...

AgnieszkoW dziękuję w imieniu córci 😉

Ja również nie popieram łapówkarstwa. Córkę urodziłam bez żadnych nakładów finansowych w szpitalu o którym krążą okropne opowieści. Nawet niektóre kobietki w mojej rodzinie miały o nim złe zdanie. Nie wiem, ale chyba miałam niebywałe szczęście, bo miło wspominam pobyt w szpitalu... Jakiś minusów można byłoby się dopatrzeć, ale tak jest zawsze 😉

• Mamusia
Zgryz nie martw się ja też nie mam sie w co ubierać 😞 na razie mam kurtke która jest jesienna i z ledwością się w nią zapinam a co będzie za miesiąc nie mam pojęcia 😲 chociaż koleżanka obiecała mi pożyczyć kurtke i skorzystam z tego bo na nową mi szkoda.

Co do rodzenia to też nie zamierzam za nic płacić jak rodziłam 8 lat temu to nie narzekałam trafiłam na super położną mam nadzieję że teraz też będzie dobrze 🙂

Agnieszka84 zdjęcia zmniejsz w zwykłym paincie który jest w każdym kompie 😁

Ja tam też nie zamierzam za nic placić. Jak zacznę rodzić, to pojadę na porodówkę i wszystko. Chyba muszą się mną zająć ...:laugh: :laugh:

Aga84 ślicznie wyglądałaś w dniu ślubu, tylko mało tych zdjęc...

Gotuje sobie zupke ogórkową, a moja niunia znowu ma czkawkę, wczoraj 2 razy miała 🙂

Tak samo i ja nie zamierzam dawać na położną :P
Kamila urodziłam jakoś bez płacenia i teraz tez urodzę a nawet jak leżałam już na porodówce to słyszałam ze że poród odbierać będzie mi najwredniejsza położna na oddziale ale okazało się że była bardzo miła i cierpliwa, bo ja się darłam przy porodzie a i reszta zajmowała się mną bardzo dobrze 🙂 🙂

I jakos pusto na forum 😞

Ja od dwóch dni nie wychodziłam z domu i też już warjuję. Chociaż czuję się troszkę lepiej to nie zamierzam jeszcze świrowac i nigdzie wychodzić.

A PannoNikt pogoda normalna jak na Szkocję hah
A powiedz mi zamierzacie kiedyś wrócic do Polski czy planujecie pobyt na stałe??

Już wróciłam 🙂

Aaaaaaaaaaaaaaa dziewczyny następna mi powiedziała że brzuch mi się obniżył 🤨 🤨
Jejku czy to normalne??? 🤢
A żołądek nadal mnie boli i co chwile bekam jak głupia 😠 😠 😠 😠