Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agnieszka ale śliczne ciuszki 🙂 i jak dużo ich masz 🤪
ja dopiero jak wróce z PL to ostro ruszam z praniem, prasowaniem i przygotowaniami 🙂

jutro do gina... mam nadzieje, że zrobi mi usg i zważy malego

lece szykowac kolacje-dziś rybka, fryteczki i surówka :P

PannoNikt tak szczupło tylko na fotkach wyglądam

Hej kobietki 🙂

AgaW pokaźna kolekcja ubranek i jakie śliczne 🤪

No mnie już żołądek przestaje boleć ale mam znowu jakieś dziwne skurcze 😞 Ból jest taki że idzie od góry brzucha w dół i kończy się ostrym kłuciem w kroczu 😞
Zaraz wskakuje wziąć szybki prysznic z pomocą męża i jadę do szpitala niech mnie zbadają 🤨
Ale i jeszcze nawet teściowa mi powiedziała że brzuch mi się obniżył 😞

Agnieszko jedź do tego szpitala będziesz spokojniejsza, mam nadzieje że będzie wszystko ok masz buziaka na pocieszenie 😘

A u mnie sąsiad z góry zaczął napier... w grzejnik zaraz mi bębenki eksplodują 🤪 😠

• Mamusia
Hej Dziewczynki, jestem po wizycie...dzisiaj mnie nastraszyła trochę moja dr prowadząca. Najpierw powiedziała że mam niepokojąco mały brzuch. Zbadała tętno małej i wysokość macicy...i wtedy stwierdziła że jednak nie jest źle. Ale teraz już mam lekki niepokój w tym temacie.
Niestety nadal mam miękką szyjkę, no i ogólnie nie jest zbyt długa co też mnie martwi. Mam nadzieje iż nie urodzę gdzieś na trasie. 😞 😞
No i kazała mi iść do ortopedy coby potwierdzić zespół cieśni nadgarstka 😠

Na pocieszenie kupiłam Madzi kombinezon rózowy :laugh: SZOK!!!

• Mamusia
hej dziewczynki już jestem,byłam u tej teściowej i wyobraźcie sobie że rozmawiałam z nią 5 minut w drzwiach i ta franca potrafiła mi ciśnienie podnieść 😠 eh

Ami brzuszek śliczny 🙂

AgnieszkoW kolekcja Ani rewelacyjna będzie mała modeleczka jak ją mamusia wystroi 🙂

PannoNikt ale śie uśmiałam do anji mówisz że chudzina a Ty to co grubas jesteś?? też taka chudzinka :P

AgnieszkoK mam nadzieję że to nic poważnego,czekamy na wieści

Emmax super że u małej wzystko ok 🙂

Persy musisz się oszczędzać kochana bo jak Cie złapie w trasie to będzie nieciekawie 😞

• Mamusia
O kurcze dziewczyny co jest z wami.... 😞

Agnieszka mam nadzieję, że to nic poważnego i zaraz tu wrócisz i nam napiszesz, że wszystko w porządku.

Persy ewidentnie musisz się oszczędzać, jednak trasa w 8 miechu to duzy wysiłek dla organizmu.

Mnie dzisiaj też czyści cały dzień 😞 🤢 juz się zastanawiałam nad stoperanem nawet ale jakoś przeszło samo.

Agnieszka masz strasznie dużo tych ciuszków i jakie są wszystkie cudne! Ja od razy z deski do prasowania do komody wrzucm i całkiem zapomniałam o fotkach 🤢 no nic, będę wrzucała zdjęcia wystrojonej Mai 🤪

Jakiś ciężki dzień dzisiaj....

• Mamusia
no stwierdziła AgnieszkoW że ona myślała że to takie ciężkie te rzeczy a to przecież lekkie spokojnie mogłam to sama przywieźć tylko musiała bym przeprawe zrobić pociągiem potem jeszcze tramwajem i wyszło na to że przesadziłam z tym ciężarem a ta reklamówka była naprawde ciężka i nie dała bym rady jej zatargać taki kawał,no ale nie ważne.Potem mi mówi czy przyjedziemy na pierogi w sobote a ja mówie że nie bo w sobote ide mamy a ona z takim oburzeniem a po co? mówie że imieniny robi,a ona do mnie znowu?? no myślałam że ją pizne w łeb no kuźwa znowu bo robiła rok temu.No i jeszcze takie tam drobne szkoda mówić 😠 no i śmierdziałyśmy z koleżanką po tych 5 minutach jeszcze przy nas kur.... musiała palić bo 5 minut by nie wytrzymała 😠

Już jestem dziewczynki 🙂

Wiecie co normalnie szok, pojechaliśmy do szpitala, wezwano mnie na badanie, podłączono pod KTG i co cisza jak makiem zasiał, leżałam 40 minut 😠 KTG nic nie wykazało 😞 Przyszedł mój doktorek prowadzący i zrobił mi usg mały skakał jak szalony mi w brzuchu i też wszystko w porządku. Badanie ginekologiczne: rozwarcia nie ma szyjka się nie skraca.
Czyli można się cieszyć 😉 Ale brzusio faktycznie się obniżył 😞
Ale kazał mi dużo wypoczywać i jak coś się będzie znów działo jak najszybciej zgłosić się do szpitala 😉
Wiecie jak ja się tam czułam, jak symulantka 😠

Jak na razie jest w tej chwili spokój, mały szaleje 😉

I powiedzcie mi co to mogło być???