Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Mittka - no nie wątpię, ze bedzie chciała!

Boziuuuuuuuu jak mi sie nic nie chce, pościeliłam łózko i już jestem zmęczona! A muszę się w końcu zabrać za pozmywanie naczyń i posprzatanie w łazience.. Wannę zostawiam mężusiowi do mycia 😁 hehehhe

Asiula - współczuję hemoroidów bo to sama przyjemność 😞 Moja kumpleka sie strasznie z tym meczyła, mnie na szczęscie jeszcze nie dopadły. Jedz lekko strawne potrawy i pij sobie herbatke rumiankową coby uniknąć zaparć...

Hallo laski 🙂
Nie było mnie przez moment bo coś mi z internetem się dzieje 😞
Ale już chyba będzie dobrze :P
Mężunio dziś do pracy jedzie a ja boje się zostać sama, no sama to tak całkiem nie bo jeszcze jest brat o ojczulek ale wiadomo mąż to mąż 😉
Dajcie mi namiary na Persy chociaż inicjały :P

Fajne te kombinezony w biedronie takie mięciuchne 🙂 ale niestety w mojej biedronie rozmiar zaczyna się od 68 a ja chciałam 62 🤨 nastepny sklep za daleko żebym szła, może jak mąż przyjdzie z pracy to się podskoczy do innej...

AgnieszkaK - nie bój żaby, wszystko jest okej, obejrzyj sobie jakiś film, zby nie mysleć 😁 Wysłałam Ci na brzzuszku wiadomość z linkiem do profilu Persy. Mam nadzieję, ze mnie nie zlinczuje za to ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

Wiola, co miałaś na obiad, ze był głupi? 🤪 🤪

• Mamusia
No jest jest, niestety.

Aaaa obiad głupi bo mi się go robić nie chciało, a było schabowe (taaa zajebiście orginalnie 🤢 ), warzywa na parze, sosik i ziemniaczki. Ot co, cały objad. Teraz zabieram się za pranie ciuszków zielonych :laugh: poprałam i poprasowałam juz białe i różowe, teraz zielone, następnie niebieskie i resztki :laugh: żebyście widziały co ja zrobiłam w komodzie to byście stwioerdziły, że jestem nienormalna i mam nerwicę natręctw :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Wiola no o 12 u mnie zaczęła wyć syrena i myślałam że jakieś święto jest czy cuś ale nie mam pojęcia z jaiego powodu ona wyła przez dwie minuty :P a najlepsze że od córki mówie się coś dowiem i pytam czy wyła syrena a ona mówi że nie :P hehe no ale aż tak w uszach by mi nie wyło :P

Co wy macie z praniem tych ciuszków kolorystycznie ja to wrzuce kolor z kolorami białe z białymi :P i ciemne ewentualnie osobno 🙂 kurcze to ja taka leniwa jestem czy Wy takie twórcze 🤪

ja tam prałam wszystko jak leci 🤪 na szczęście nic nie pofarbowało:laugh: i mam poukładane rozmiarami na półeczkach, jedna półka 56 następna 62 i 68 mała ta szfka bo ledwo się mieszczą te ubranka, albo ja za wiele ich kupiłam 🤪 😁

Wiolka, to wychodzi na to, że ja tez mam dzis głupi obiad dla meża 😁 hahahaha
Sama sobie wciągnę warzywa na patelnię w ryżem 😁 MNIAM
Właśnie łuskam orzechy bo mam ich mnóstwo!
Co do prania to chyba faktycznie Wiolka jakies natrectwa 😁 Ja rozdzielam tylko na białe i kolorowe, wełniane i niewełniane 😁 hahahha Ale w tym związku to mąż pierze bo ja sie kompletnie na tym nie znam 😁 ☺️

Dziewczyny, bierzecie jakies witaminy jeszcze i specyfiki? Ja caly czas biore folik, Feminatal N, Aspargin i Isoptin na serducho i Furagin - ale ten odstawię od jutra, bo juz jest ok.

• Mamusia
Akompf :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Mittka ja i tak wszystko piorę ręcznie więc mogę sobie posegregować bo nie wiem czy mi cos nie zafarbuje :laugh:

Asiula ja tez mam w komodzie posegregowane rozmiarami, dodatkowo napisałam sobie na każdej kupce co to dopóki nie zapamietam co to spioch a co pajacyk :laugh:

Tak, mój mąż też uważa, że jestem nienormalna ale chyba za to mnie właśnie kocha, nigdy w domu nudno nie jest :laugh: :laugh:

nie biorę żadnych tabletek z czego jestem niesłychanie zadowolona 🤪 no sporadycznie no-spa jak mnie kolka powali, lekarz mi powiedział że folik to działa dobrze na dzidziusia w pierwszym trymestrze później już nie ma potrzeby jego łykania 🙂
ale mnie zgaga pali 🤨 no i biorę jeszcze rennie jak jest zgaga 🤪