Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mi poki co imie sie nie zmienia dla malej a jesli bylaby niespodzianka od losu to bylby Seba 🙂

A ja teraz czekam na Marcina i jedziemy razem do biedronki... tylko dlatego,ze trzeba kupic karme dla pieska a przeciez nie bede dzwigac...

Jutro mamy ten remont... mam nadzieje,ze szybko i sprawnie pojdzie 🙂 rano wstane i bede walczyc ze wszystkimi rzeczami.

Papa dobranoc 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Fredeczko nie przemęczaj sie tym remontem 🙂

Mi się tez imię wciąż podoba, a jak będzie niespodzianka w postaci synka to będzie Bartuś 🙂

Akompf super, że u Ciebie wszystko ok. A ta przyblizona waga Basi to ile?? I powiem Ci , że ja moją Aniętez kocham ponad wszystko 🙂 🙂 i to jest cudowne, jeszcze nam się dzieciaczki nie urodziły a juz jesteśmy w stanie oddać za nie zycie 🙂

Ciekawe co tam u Agi i Ewy wieczorną porą...

Kurcze, znalazłam łózeczko, ale ta cena mnie zabiła http://allegro.pl/item777551193_lozeczko_120x60cm_rafal_i_teak_klups_kurier.html

Lekarz powiedział tylko, ze rośnie 😁 Ale ostatnio mi podawał z kółka (tego co liczy tygodnie ciązy) i teraz wychodziłoby ok. 1800 g 😁 Ale za to główkę Basia ma delikatnie większą niż na 31 tc.

Aha, wracam do terminu porodu liczonego z miesiaczki 😁 czyli do 27.12.2009

Żeby urodzić po nowym roku mam brac o jedną tabletke wiecej asparginu i leżęć przez ostatni miesiąc 😁 heheh To się chyba raczej nie uda, bo ktoś musi o dom dbać 😁 hehehe A już teraz sie nieźle obijam momentami :P

Fredeczka - toś sobie zostawiła na koniec najbardziej męczące zadanie - owszem, Twój M będzie działał ale Ciebie nie ominie sprzatanie i inne tego typu rzeczy, szczególnie, że Ty to na dupci nie usiedzisz raczej 🙂

• Mamusia
A ja byłam z koleżanką zawieźć dziewczyny na tańce wstąpiłyśmy do sklepu a potem na kebaba 😁 ale nie dałyśmy rady go poskromić i wziełam do domu:P a teraz powoli kończe go.

Akompf najaważniejsze że u Basi wszystko ok 🙂

Agnieszko łóżeczko super ale cena zabija i na dodatek ma tylko dwa poziomy regulacji chociaż to akurat nie jest duży problem bo w sumie tego pośredniego się chyba nie używa??

Akompf mi tez moja lekarka zabroniła głaskac brzuch. Może to wywołac przedwczesne skurcze... ja też głaskałam, ale juz sie powstrzymuje, chociaż niunia jak dupkę wypnie lub plecki to cięzko jej nie podrapac... echhh

• Mamusia
Hej! Ja znowu tylko na sekundkę :P

Pisałam, że nie wolno głaskać brzuszka bo moga wystapić skurcze i stawianie się brzuszka ale szczerze wam powiem, że nie jestem w stanie trzymać przy sobie rąk i ciągle nawet bezmyslnie drapię moją maleńką, tymbardziej, że jak zacznę do się dopomina o więcej bo się w tą stronę gdzie drapanko wygina no i jak tu nie dogodzic maluszkowi :laugh: :laugh: :laugh:

Nie mam tej linii, nawet z włosków :laugh:

Fredeczka tylko ty jutro nie przeginaj bo po dupie dostaniesz.

Nie mam pojęcia jaki jest materac w łóżeczku bo jeszcze go nie mam w domu, u teściów jest....

Dobra spadam babole!

Buziaczki!