Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam,
ale dzisiaj ciężką noc miałam :-( kręciłam się z boku na bok , masakra jakaś:-(

Dziewczyny, któraś z Was pisała kiedyś o formalnościach jakie, gdzie i w jakim terminie trzeba załatwić po urodzeniu dziecka.Możecie to wkleić jeszcze raz bo szykuję ściągawkę już dla męża co gdzie i jak.
Z góry wielkie dzięki.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agusia_W - proszę : http://wyborcza.pl/1,76842,7149730,Becikowe_bez_lekarza__Nie_da_rady_.html

Idę ogarnąć kuchnię bo mężunio narzeka, ze trza posprzatać 😁 Ale razem w sobotę... może uda mi się dziś samej to zrobić 😁 Przeciez nie będę siedzieć i się nudzić 😁

hej dziewczyny 😞

co się tu dzieje AgaK w szpitali i Ewa, kurde szkoda mi ich 😞

ja po ciężkiej nicy, rano wstać mi się nie chciało, mam mega doła, pół nocy ryczałam, jak jakaś histeryczka, a teraz mam jeszcze bardziej dość bo brzuch mam twardy a mała się jeszcze nie poruszyła 😞 (dzisiaj chyba cały dzień będę ryczeć) 😞 😞 😞

Agusia wczoraj pisałam, że w szptalu dostaniecie takie zaproszenie do USC na konkretny dzień i godzinę bo bez tego ci dziecka nie zarejestruja

• Mamusia
Emmax nie rycz maleńka prosze Cię bo wiesz że córa też się w brzuszku martwi 😞

AAA a kto u mnie posprząta tak mi się nie chce 😠 normalnie musze się zmobilizować bo przecież masakra za niedługo będzie 😠

Gosia moja mała też ma więcej ciuszków ode mnie 🤪 zresztą obydwie królewny mają ich więcej niż ja :P

Emmax - to nie tabsy tylko pogoda + hormony + stres związany z ciążą (że cos jest nie tak, że nie dasz rady itp.)
ja to miałam wczoraj ale czasami tak mam i wtedy sie przytulam do męża i sobie płaczę, on nie pyta, ja nie mówię bo oboje wiemy, że czasami tak trzeba sie wyryczeć... Może poprostu przytul się do meża i sobie popłacz, odstaw pamięć o sprzeczce na inny dzień chociaz za to, co powiedział to ode mnie by w ryj dostal :P Ale czasami trzeba zagryźć zęby... bo nie warto kobiecie przez faceta płakać!

Agusia_W - napewno dostaniesz jakies papiery ze szpitala z ktorymi trzeba sie do USC zglosić. Znalazłam coś takiego: http://praca.gazetaprawna.pl/artykuly/37849,szpital_jest_zobowiazany_zglosic_fakt_narodzin_dziecka.html

Sama musze sie z tym zapoznać 😁

Ta wątróbka chyba mi sił dodała 😁

Witam Grudniówki 🙂

Noc nawet w miarę 🤪

Jejku dziewczyny w szpitalu 🤨

Idę obiad gotować a tak mi się nie chce że masakra 😉

Nie sprzątać dziewczyny tylko byczyć się ile wlezie za wiele czasu to na to nam nie zostało 🤪

Dzisiaj weszłam w 8 miesiąc ciąży 🤪 jeszcze 56 dni mi zostało 🤪

Pa odezwę się pewnie wieczorkiem 😘

Jeny co tu się dzieje 🤨 ☺️
Dziewczyny trzymajcie w brzuchach maleństwa do grudnia!!!

Emmax Kochana, buziak dla Ciebie, nie smuć się tak 😘

Dziewczyny a ja w jakiś sen zimowy zapadam 🤨 Nie śpię pół nocy, bo brzuch mi przeszkadza za to nadrabiam potem i dziś wstałyśmy z córką o 11.00, czyli pół godziny temu.
Mała jeszcze pod kołdrą ogląda bajkę a ja od razu weszłam zobaczyć co u Was.

Mam lenia a wiem, że czeka mnie sprzątanie 🤨

Emmax zrób sobie herbatki z cytrynką , może jakiś film sobie obejrzyj, najlepiej komedię i przestań nam tu płakac bo dostaniesz klapsa !!! Łap buziaka na pocieszenie , jeden ode mnie a drugi od Ani 😘 😘

Moja Ania też ma więcej ciuchów ode mnie, a jak mi nózki wkłada pod żebra, oj jaka kochana moja maleńka rybka 🙂