Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosiag ja mam i spiwor i kombinezon bo stwoerdzilam ze jak bede dziecko trzymac w foteliku to spiwot nie ma rozciecia na nozki i nie wiadomo jak zapiac dzieciaka...

spiowor mam kremowy a kombinezon mam szaro, ciemno szary 🙂

D oglada bajki a ja za niedlugo bede sie kapac tylko mam lenia bo zjadlam sniadanie i pupa mi sie przykleila do gotela 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

No to dziś godzinke dłużej się pogniotłam w łóżeczku :P ale spać nawet dobrze spałam 🙂

AgnieszkoW Gosia ma racje takie śpiworki już 8 lat temu tyle kosztowały bo ja też patrzyłam za takim dla Dominiki,ale w końcu dostała baaardzo grubaśny koc i nie kupiłam śpiworka 🙂

Zajadam sobie śniadanko a potem chyba kawki się napije i zjem pysznego ciasta od mamusi,szkoda tylko że sama 😞 eh jak ja nie lubie niedzieli kiedy jestem sama....

cześć dziewczyny 🙂

oczywiście pojawiłam się w pokojowym nastroju, ale jak czytam jak każda pojawiająca się osoba pisze o wczorajszej sprzeczce, i jeszcze jak zobaczyłam swój nick wypisany wielkimi czerwonymi literami to odechciało mi się pisania na brzuszku.

bawcie się dobrze:P

Witajcie dziewczynki.
Wczoraj już tu nie zaglądałam, bo pojechaliśmy na kawę do znajomych.
A dziś się będę nudzić jak mops 🤨 Mąż znowu wziął sobie nadgodziny i nie będzie go cały dzień. Fakt faktem pieniądzie są potrzebne, ale ostatnie tygodnie czuję się osamotniona 😞
Dobrze, że jest córcia i małe brykające stworzonko w brzuszku 😉
Ostatnio mam przeczucie, że to synuś 🙂 Im bliżej rozwiązania tym częściej zastanawiam się nad płcią 😉

Cały czas trzymam kciuki za nasze brzuszkowe dziewczyny!
Kurcze AgnieszkaK ma termin jeden dzień po mnie, a tu już mówią, że za dwa tygodnie może rodzić 🤨 Gdzie ten czas ucieka?
Ostatnio powiedziałam mężowi, że jeszcze czterdzieści parę dni i już będziemy mieć dzieciątko. A on na to: A nie możesz jeszcze dodatkowo jakiś miesiąc poczekać? Bo ja jeszcze przygotowany nie jestem :laugh:
Myślałam, że go zabiję. To ja już jestem u kresu wytrzymałości a on chce bym chodziła jak słoń w ciąży 🤢

Dzień dobry 🙂

Jejku to wychodzi na to że ja dziś o 11.20 wstałam 🙂

Fajnie że z AgąK lepiej 🙂

Emmax ale Tobą hormony rzucają !!! przestań się tu denerwowac i wracaj szybko na forum bo dostaniesz po dupie !!!

Mittko łap buziaczka na pocieszenie za te samotne niedziele 😘

Chyba kupie ten spiworek, to lepsze rozwiazanie od poscieli, na pewno nigdzie mi malutkiej nie podwieje 🙂 macie dar przekonywania mamuski hahah

Miałam isc do kościoła ale mam strasznego lenia, mam nadziejż , że Bozia mi to wybaczy 😞 poza tym cos mnie brzunio pobolewa, ale nie mocno na szczeście no i Ania fika jak zawsze 🙂

Miłej niedzieli.

• Mamusia
Dzięki Agnieszko 🙂

A właśnie sobie zrobiłam kawke i zadowalam się ciastem.
Też miałam dzisiaj iść do kościoła,ale znajoma zabierze córe godzine wcześniej na jakieś śpiewanie i zostaną tam już na mszy a potem je odbierze,więc siedze w domku i nie wychodze 🙂

PannoNikt nie przejmuj się mój mąż to wogóle żyje sobie błogo i nie przejmuje się że jeszcze nic nie jest przygotowane on zawsze na wszystko ma czas :P

• Mamusia
Witam Brzuszate 🙂

Nadrobiłam zaległości.

Ja dzisiaj leżę do góry brzuchem - zalecenie lekarza i wpierniczam wszystko na co mam ochotę i czego nie będę mogła jeść za parę tygodni. Przed chwilką wrzuciłam w siebie michę bitej śmietany i rurek z kremem czekoladowym mniam :P . Muszę się "najeść" frykasów na zapas, bo przy dobrych wiatrach mam zamiar karmić Antka przez 12 mc 🙂.

A co do "sprzeczki" to już kiedyś na ten temat rozmawiałyśmy - ile ludzi tyle poglądów 🙂. Po co psuć sobie nerwy.

• Mamusia
DagiM wsuwaj wsuwaj bo potem rzeczywiście mało będzie można 🤪

A ja już po wizycie gości,malutka już taka fajna się zrobiła 🙂 kurcze nie moge się doczekać mojej kruszynki 🙂
Oczywiście dwie reklamówki ciuszków znowu przywieźli.Jak mi się będzie chciało to może zrobie jakieś fotki żeby poruszyć troche to forum dzisiaj :P bo pustki że szok 🤪

Ja tu wchodze z zamiarem nadrobienia co najmniej 5 stron, a tu takie pustki 😞

Mittko wrzucaj te fotki, bo normalnie na forum wieje nudą ...

A ja zjadłam sobie z mężem pizze 🙂 taki leń nas ogarnął, że zamówiliśmy sobie z dostawą do domku, chociaż pizzerię mamy pod blokiem haha

Chyba wyczułam, że ktoś wrzuca zdjęcia i mnie tu przywiało.

Pustki tu dziś niemiłosierne. Ale może to i dobrze, bo wzięłam się za zszywanie kołderki dla maleństwa 🙂

Mittka, ciuszki śliczne, ale te sukienusie wymiatają :laugh:

• Mamusia
Cześć laski!!!

Ale puuuuuuuusto!!!!

Mittka sliczne te ciuszki, widzę, że większość różowa, co ty zrobisz jak będzie ZONK i się synek urodzi :laugh: ? :P Na różowo go, a co!!! :laugh: :P

Wczoraj mój mężuś wziął mnie na rande vu i było fantastiko 🤪 dawno tak sobie nie podjadłam jak wczoraj hahhhaha i od razu 2 kilo do przodu :laugh: :laugh: :laugh:

Teraz szykuję ostateczną z ostatecznych list zakupowych bo jutro lecimy do Bośni na shopping :laugh: :laugh: i tu moje pytanko, spisałam sobie ciuszki rozmiarowo, podpowiedzcie mi czego jeszcze brakuje bo nie będzie nam się chciało znowu wracac na zakupy a ja nie chcę, żeby mi np. teściowa kupowała po porodzie bo mi czegos zabraknie: Oto ona:

50/56
Body na ramiączkach x2
Body długi rękaw 3
Body krótki rękaw 4
Pajac 1

62/68
Body na ramiączkach 6
Body krótki rękaw 10
Body długi rękaw 6
Rampers 2
Pajace 9
Śpiochy 5