Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
o właśnie... bo mały urodził się 2 ty później i był taki pomarszczony...
dziękuję za pomoc 🙂 to teraz czas się wybrać na małe zakupki 🙂

Kurcze, mój mały też jakoś nadzwyczaj pobudzony jest od kilku dni... czasami to aż zawyję z bólu, szczególnie jak wierci mi się w okolicach wątroby... cały brzuch mi się rusza, jakby zaraz miął mi jakiś obcy z niego wyjść 🙂

• Mamusia
Agnieszko K witaj 😘 😘

Nadrobiłam forum, porównałam listy wyprawek i zastanawiam się czy nie mam za mało tych rzeczy dla Antka, tym bardziej, że to zima i wszystko paskudnie wolno schnie... Echh......

Ja sobie dzisiaj część rzeczy poprałam w płatkach, kolejna partia jutro.
Wyskoczę chyba na chwilkę na jakieś szybkie zakupy uzupełniające. Brakuje mnie tylu rzeczy a za 2 tygodnie do szpitala 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
A jakoś nie mam serca (i zaufania :P ) zostawiać męża z listą zakupów, wolę mieć spokojną głowę, że wszystko jest gotowe i czeka na malucha.
I powiem Wam w tajemnicy, że też pomału ogarnia mnie strach ...

Biedna Ewa 😞 przesyłam jej telepatycznego buziaczka 😘

Dziewczyny czy materac pianka-kokos-gryka jest dobry?? Jaki Wy macie??

A kosmetyków dla małej to ja mam dużo więcej ale wypisałam te najważniejsze 🙂 [img size=267]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC05334__320x200_-4cdda6f23466a73dad065c5fe002640f.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Witam was dziewczyny ponownie 😉

Mala sie bawi ksiazeczka a ja zasiadlam do was 😁

A ja jakos nie odczuwam ,ze to juz wszystkich swietych hmm...

AgaK witam! 🙂 mam nadzieje,ze juz lepiej sie czujesz?

Aga84 niestety to norma :/

Ja tez wyslalam na ta lovelle 🙂

Do pepuszka tez mam gaziki Leko. 20szt chyba starczy? jak nie to dokupie 🙂

Do oczek i noska mam sol fizjologiczna.

Czapeczki zimowe mam 4 , 2 udalo mi sie w lumpku upolowac w tym jedna ta dynia smieszna :P

Lece dziewczyny, bo pani ze szkoly dzwonila,ze Łukasz mowi,ze mu zimno i rozgrzany jest :/

Współczuję Ewie tego leżenia w szpitalu. No, ale teraz zdrówko jej i maleństwa najważniejsze.
Mam nadzieję, że niedługo wyjdzie.

Dziewczyny szukam cudownego antidotum na zaparcia 🙂 Już nie wiem co mam robić, ale jest coraz gorzej 🤨

Agusia - musimy wytrzymać, mnie tez krocze nawala jak głupie...
ale ważne, że z naszymi maleństwami wszystko jest okej... Dla nich wytrzymamy wszystko 😁 Nawet poród 😁

Mi tez brakuje drobnych kosmetyków i muszę Sudokrem kupić, siostra radziła, żeby się też zaopatrzyć w Bepanthen (na odparzenia dupci i nasze sutki) i może Linomag (podobno do dupci rewelacyjny) 😁

czekam nadal na łóżeczko... a jeszcze muszę kupić pościel...

Aha! Wypłatę dostałam w końcu! A najgorsze jest to, że zaraz jej nie bede miała 😞 ehhh

• Mamusia
AgaK witaj spowrotem!!!! Ciesze się, że wróciłaś w dwupaku, poczekaj jeszcze ze 2 tygodnie na rozpakowanie :P

Ja mam dzisiaj wrażenie, że mi Majka koniecznie chce wyjść przez pępek, w dodatku tak się rozpycha po kościach miednicy, że zwariować można :laugh: jakby breakedance się ju z tam uczyła, ałłłłłłłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!