Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mojemu mężowi przewraca się w główce na punkcie rzeczy dla małej, wózek mamy czerwony i właśnie pozamawiał na allegro naszywki ze znaczkiem ferrari i zamierza z ich pomocą poddać nasz wózek tuningowi 🙂 buciki ferrari też na nią czekają, w sumie to taka troszkę nasza wspólna pasja, po miesiącu znajomości wytatuowaliśmy sobie oboje na kostce konia ferrari.I nasza znajomość rozwija się w tempie ferrari, po dwóch miesiącach byłam w ciąży:laugh: :laugh:

Mittka i Gosiag pozazdrościć dzieciaków!

Megulka fajna bryka

• Mamusia
n początku mieliśmy przeczucie, że będzie synuś i mój Tomek mówił,że na pewno urodzi się z żyłką na bicepsie 🙂 Teraz śmieje się,że gorzej jak urodzi nam się córcia z żyłką na bicepsie, a trzeba przyznać,że już teraz mała umie przywalić 🙂wczoraj lekarz chciał jej zmierzyć nóżkę podczas usg, ale tak kopała,że nie mógł złapać dobrego momentu. Ma powera ta nasza Baśka.

Jaka by nie była kocham ją najbardziej na świecie i to jest chyba w ciąży najpiękniejsze, nie zna się tego małego człowieka, nie wie się tak do końca z kim się ma do czynienia a oddałoby się za niego życie