Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Akompf, bo Tobie te kilogramy w cycki cały czas idą :laugh: 😁 🙃 Po prostu nie wierzę, że Twoja waga tyle wynosi!!!!!!!

A ja już czuję się trochę lepiej. Nawet w łazience zrobiłam błysk 🙂
Teraz czekam na X Factor, potem kąpiel i do łóżeczka. Jesteśmy w domu same, mąż w pracy, więc nudy nas biorą ☺️

Jeny jeszcze 4 tygodnie i dowiem się kogo przez 9 miesięcy miałam w brzuszku... chłopca czy dziewczynkę 😉

• Mamusia
Dziewczynki,

Mam nadzieję, że dobrze sie czujecie.

Ja dzisiaj leżałam przez pół dnia i próbowałam objawy przedporodowe tłumaczyć sobie złym samopoczuciem w ostatnim miesiącu. Ale niestety, czop śluzowy mi odeszedł, właściwie odchodzi od rana, poza tym mam całą masę wspomnianych wyżej objawów, które świadczą o rychłym porodzie. A czop podobno odchodzi na kilka godzin przed do max.2tyg. 🤢
Na szczęście jestem przygotowana do wyjścia choćby dziś w nocy...nie daj Bóg.

O kurcze Marto , to jak Ci czop odszedł, to Ty niedługo będziesz tulic juz swoja kruszynkę 🙂 Bądź zwarta i gotowa. No i trzymaj się dzielnie. Może będziesz pierwszą grudniówką. 😘

Jej Martusiu nie wiem co Ci napisać bo z jednej strony ciesze się a z drugiej że to aż mnie przeraziło 🤪
Najważniejsze abyś urodziła maleństwo zdrowe i bez komplikacji 🙂

Łap buziaka i oklaska na odwagę 😘 😘 😘 😘 😘 😘

O matko jedyna!!! Martaer jestem w szoku 🤪
Trzymam kciuki, zobaczysz będzie dobrze!!!!!!!!!!!!

AgnieszkoW nie powiem, czasami to już świruję z ciekawości i niecierpliwości 🙂

• Mamusia
Wróciłam!!!! 😁

Nadrobiłam posty,ale nie wiem co napisać bo Marta mnie tu przytkała kochana trzymaj się cieplutko i malutka napewno wybierze sobie odpowiedni moment 😘 😘

A ja byłam u Magdalenki która była straaaasznie marudna,normalnie aż mi się przypomniało jak to będzie :P

A i mc'donald pyyyycha zjadłam moją ulubioną kanapeczke z rybka mniam mniam 😁

Mittko ja do najbliższego mc donaldsa i kfc mam jakieś 100 km ha i gdyby nie to, że przez 5 lat jeździłam na studia do Szczecina to pewnie nawet nie znałabym smaku tego jedzonka. Czasem to bym sobie wciągneła kubełek z kfc mmmm

AgaK a Ty masz jakiś nr tel do Marty ?? Bo jak my się dowiemy jeśli ona urodzi???

Ojej ale się nakręciłam... w sumie Marta jest już w 36 tygodniu, więc źle nie powinno byc. Trzymajmy kciuki za prawdopodobnie pierwszą rozpakowaną grudnióweczkę. Będzie dobrze, innej opcji nie ma 🙂

Akompf a tego to nie mam pojęcia :laugh:
Najśmieszniejsze będzie to jak leżeć będę na porodówce a dziewczyny słać eski że tez rodzą :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Mój mąż to niestety nie bardzo obeznany w internecie jest i raczej Was nie powiadomi. Pozostaje mi jedynie nadzieja, że nie będę rodzic w tym samym czasie co AgaK 🙂

Obejrzałam Mam talent. Męzuś mi zasnął jak małe dziecko. I tak słodko sobie śpi 🙂 🙂

A ja jeszcze buszuję po necie 🙂