Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jestem wsciekla smutna zla i...w ogole wszystko jest do dupy moj kochany maz pojechal o 13 na przedstawienie bo nagrywaja program i juz 3h jedzie do domu 😠 Ci jego pojebani(przepraszam za wyrazenie) koledzy a teraz jak do niego dzwonie to nawet nie odbiera bo wie ze ma przerypane

Marta bedzie dobrze trzymamy kciuki
Rety fredeczko narobilas mi smaka na mc donalda ale ja niestety nie moge

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Julia - a żal się ile wlezie! To pomaga! Wiem z autopsji!
A mężowi się powinno oberwać, a co! Wyżyj się póki jeszcze możesz 😁 Buziaka łap :*

Ja tez już znikam spać! Dobranoc!

• Mamusia
Hej kobietki 🙂

Ja już na nogach oczywiście jak dzień wolny to ja z samego rana już jestem,a jak trzeba wcześniej wstać to bym spała :P
Ale jaki miałam dzisiaj sen no fiu fiu 🤪 takie sny to moge mieć co noc 😁

Dzisiaj się nigdzie nie wybieram po za popołudniową mszą,mamy dziś rozmawiać o sukienkach więc pewnie będzie gorąco 🤪

Dzień doberek grudnióweczki 🙂 🙂 🙂

Moja nocka przebiegła po japońsku jako tako :laugh: Ale nie było najgorzej :P

Agnieszko84 dużo zdrówka, szczęścia, miłości no i szczęśliwego rozwiązania 🙂

Julka mam nadzieję że Ci trosze ulżyło a dziś już będzie lepiej i mężunio wszystko wynagrodzi 😉 😉 😉

Ciekawe jak tam nasza Matra 🤨 Czy jeszcze w dwupaku czy już ma swoja malutką przy sobie 😉
Jej jak ta ciekawość zżera :laugh: :laugh:

Mittka a co miałaś za sen??? Pochwal się :P

Dzień dobry

Mittko no nie wstydz się kochana 🙂

Ja niedawno wstałam.
Śniadanko, potem jakieś myju myju i do kościółka a potem do mamuni na obiadek.

Aga84 sto lat kochana i wszystkiego co najwspanialsze i najpiękniejsze 😘

Idę jeść bo strasznie głodna jestem hah

Miłej niedzieli brzuchatki.

• Mamusia
No rzadko miewam takie konkretne sny,ale chyba glodnemu chleb na myśli to mi się śni 🤪

AAA ja też uwielbiam rosołek kurcze niech ten mój mąż wraca bo przynajmniej będę miała dla kogo gotować a tak to dla nas dwóch to mi się nie chce 🤔

Agnieszko84 jak mąż wróci przed porodem to wierz mi że sen napewno się spełni już ja tego dopilnuje 😁

Mittko a kiedy męzus ma teraz przyjechać??

Ja też lubię rosołek, ale wczoraj gotowałam ogórkową , którą pewnie zjemy ale na pewno rosołek to mausia ugotuje i ona nas nim uraczy 🙂

A teraz jem kanapki z wędliną bo nic innego nie chciało mi się robić ;/

AgaK aż tu czuję ten paprykarz hahah ja nie lubię paprykarzu, w ogóle to kojarzy mi się z podstawówką bo połowa dzieci miała zawsze kanapki z paprykarzem, z jajkiem lub z pasztetem hahah i na korytarzu zawsze śmierdziało hahah

• Mamusia
AgnieszkoW no kontrakt ma do 13 listopada na razie,pewnie w przyszłym tygodniu się okaże czy przedłużą do końca miesiąca czy nie,ale myśle że najpóźniej z początkiem grudnia już zjedzie.

A ja zjadłam kanapki właśnie z pasztetem bo taki stał nie otwarty i mnie kusił 🤪

Faktycznie paprykarz ma intensywny zapach ale mnie jakoś szkolne lata do niego nie zraziły choć tez właśnie paprykarz był na porządku dziennym w szkolnym menu :laugh:

A poza tym ja wczoraj go kupiłam po bardzo długiej przerwie kiedy go nie jadłam więc teraz bardzo smakuje :P

• Mamusia
Cześć Dziewczynki,

Ja jeszcze w dwupaku. Noc minęła calkiem zwyczajnie, czyli średnio wygodnie. Nad ranem miałam dwa skurcze, regularne i reszta nieregularnych. Dalej się sączą przeróżne rzeczy 🤢 czop i chyba wody, bo rzadkie, ale póki worek owodniowy nie pęknie to nie ma co robić szumu.
Więc na razie cisza, Nati musi posiedzieć jeszcze z ok.3 tygodnie, bo moja mama przylatuje dopiero 3 grudnia 😞