Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Siedzę i ryyyyyczę ze wzruszenia!!!

Co za świetna wiadomość! Aż mnie ściska w żołądku i całą podjarana jestem :laugh:

Wiola natury się nie oszuka, ale... siła trzymanych za nas kciuków musi zdziałać cuda 😁 !!!!!!!!!!!

• Mamusia
ojej,zajrzałam na chwilkę na forum a tu takie wieści !!!

Moje wysokachne ciśnienie teraz to już mi w ogóle skoczyło pewnie z radości 🙂 serdeczne gratulacje dla Marty.

Też chciałabym by było już po wszystkim, póki co leżę i nie mam siły nawet zrobić sobie herbaty, tak na mnie działają leki na nadciśnienie...ale już niedługo zobaczę Baśkę i myślę,że dostanę przypływu energii 🙂

Pozdrawiam Was wszystkie

Ja jestem, cały czas zaglądam, ale widze , że pustki.
Moja wielka dupa przyrosła mi do fotela hahah ale zaraz będę musiała wstać, bo męzuś wróci do domku i trzeba mu zrobić amciu amciu 🙂 🙂

cześć dziewczynki 🙂

zaraz poczytam zaległości, ale jestem dzisiaj taka słaba, że głowy z poduszki podnieść nie mogę, a miałam na zakupy jechać i tak mi się nie chce 😉

M pojechał teraz po łóżeczko zobaczymy w jakim jest stanie, mam nadzieję, że w miarę dobrym.

• Mamusia
wróciłam i jakie wieści cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje dla Marty i córeczki! teraz czekamy na wieści jak duża i długa jest Natka 🙂

ale Was nastraszyłam tą wizytą na porodówce :laugh:
wszystkiego sie dowiedziałam ze szczegółami, aparat zabrałam aby zrobic kilka fotek a tu co... baterie były puste 😠 i udało mi sie telefonem kilka pstryknąc, zaraz Wam pokaże

kurcze ale jestem podjarana 🤪 🤪 🤪
no dziewuszki nasza godzina zero już sie zbliża 😲

O matko, Marta urodziła 🤪 hurraaaa super, że wszystko dobrze z nią i z małą 🙃 WIELKIE GRATULACJE MARTUSIU 🙃 🙃 🙃

Wiolka trzymam kciuki za Ciebie i niech żadna nie odważy urodzić się przed Wiolką:laugh:

Aż mi wszystko przeszło:laugh:

Jeżeli żadna niespodzianki do piątku nie zrobi to w piątek możemy spodziewać się kolejnego maluszka u DagiM bo jutro do szpitala idzie i w piątek najprawdopodobniej ma mieć cc 😉