Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A zapomniałam Wam napisac, że mi się dziś śniło, że któraś grudnióweczka urodziła, ale nie mogłam sobie przypomnieć, która to była i tak mi się jakoś wydawało , że Fredeczka a to na MarteEr mi się przysniło... fiu, fiu... jakaś wróżka ze mnie czy cuś hahah

Super, ale jestem podekscytowana 🙂

Wiolka ja mam takie płytki w przedpokoju i w kuchni, które trzeba szorowac szczotką na kolanach, bo inaczej ich nie umyjesz 🙂 zapraszam serdecznie do pomocy, a na pewno urodzisz 🙂 🙂

• Mamusia
Gratulacje dla pierwszej mamusi grudniowej i oczywiście jej córeczki 😘 dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domku 😘

A to niespodziankę miałyście dziewczyny co 🙂 tak Nam Jagoda zrobiła,termin miała na 8/11 a urodziła maluśkiego Kordianka 29/09 🤪

Zyczę wszystkim mamusiom szybkim i bezbolesnych porodów 🙂

• Mamusia
Dziewczyny moja siostra próbowała dosłownie wszystkiego począwszy od herbatki z liści malin, [poprzez gorące kapiele i kończąc na wyścigach po schodach i..... dupa, urodziła po terminie hhehehe. Nie ma co się oszukiwac, wszystko przyjdzie w swoim czasie ale normalnie aż mnie skręca z zazdrości :P A Majka jak na potwierdzenie moich słów słodko przeciąga sie w mamusiowym brzusiu.

Ciekawe jaka duża się urodziła, jak poród i to wszystko wyglądało.