Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja oczywiście nałogowo musiałam wejść na brzuszek 😁
Robie to teraz bo za chwile przyjedzie moja siostra z młodzieżą i wogóle się nie dostane do kompa 🤪
Najadłam się rosołku co by mi czasem nie zjedli :P hehe a teraz czekam na drugie danie.

No to do potem dziewczynki życze wszystkim smacznego 🙂

• Mamusia
Cześć dziewczyny 😆
Jak się czujecie? Macie już spakowaną torbę w razie czego? Ja jak na razie nie mam ale chyba muszę się przygotować 😉
Łóżeczka też jeszcze nie mam, ale ciuszki już poprałam tylko prasować mi nie wolno a mężuś pewnie by się zaśmiał jakbym mu kazała poprasować ciuszki hihi...
Kochane czy Wy też macie taki wrażliwy pępek? Bo mnie czasami aż boli a w sumie to dużo nie chodzę 🤨
dziewczyny czytałam we wcześniejszych postach że jesteście na nk? Ja też mam tam profil, chętnie zobaczyłabym jak wyglądacie kobietki.
To link do mojego profilu: http://nasza-klasa.pl/profile/4115533
Pozdrawiam 🙂

• Mamusia
Witam was mamuski
Ja dzis mialam raczej pozne sniadanko bo rano najadlam sie slodyczy :evil: :evil: ach nie moge sie czasem oprzec ale teraz juz po pelnym sniadanku i wlasnie zajadam sie lodami truskawkowymi i mandarynkami na zmiane 🙂

Wiolka zobaczymy czy Twoj tarot sie sprawdzi,
Megulka uwazaj na siebie teraz

A co porabia reszta grudniowek??? U mamusiek i tesciowek na obiadku 🙂

Ja dzis na obiad zrobilam krokiety z barszczykiem czerwonym ....mniam 😆 :P

• Mamusia
🙂 Agnieszka dziękuję za zaproszenie, bardzo mi miło 🙂
Wesoła z Ciebie dziewczyna taka promienna i kobieca 🙂 mężuś przystojny.
Co do pępka to mi też nie wypchało jeszcze 🙂
Mówiłam o tym ginekolożce i stwierdziła że nie mogę dużo chodzić a najlepiej to leżeć heh.. tylko jak to zrobić jak się ma w domu takiego łobuziaka jak moja córcia... 🙂

Hej lasencje 🙂
Ja już po obiadku i nawet po drzemce poobiedniej :laugh:
Misia_Alis też wysłałam Tobie zaproszenie 🙂

Boshe Julia jak ja bym się najadła słodyczy z samego rana to by cały dzień mnie mdliło 🙃

Nasze laski to po teściowych i po mamusiach się dziś opychają ale nie wszystkie mogą mieć tak dobrze :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
AgnieszkoK no niestety inaczej nie [potrafie... nie wiem co mnie napadlo z tymi slodkosciami. Moglabym jesc i jesc ale zobaczymy jak to sie potoczy dalej bo od 2 tyg obiecuje sobie ze ogranicze sie z jedzeniem ich i jak narazie skutki ??? Bez skutkow nadal sie opycham:laugh: :laugh: :laugh:

Misia ale Ty masz śliczną córkę taką uśmiechniętą 🤪
I masz dużo sióstr bo ja mam tylko jedną i dwóch braci 🙂

A co do brzuszka to 113 cm na wysokości pępka :P

Julia ja tez lubię słodycze ale ja nie mam takiego pociągu do ich i nigdy na pusty żołądek nie jem bo mnie zaraz mdli 😁

• Mamusia
Za to ja przed ciaza nie nalezalam do smakoszy czekolad a teraz ledwo oczy otworz i marzy mi sie kinder bueno w bialej czekoladzie:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Misia szukaj ten miary i psz ile masz w brzuszku bo jestes tylko tydzien przede mna

A jak tam u Ciebie Agnieszko?? Ile w brzusku??
Czy Ty notowalas ile cm mialas w danym tyg czy nie???

• Mamusia
No mam 3 siostry starsze i 1 młodszą 🙂 Wszystkie pochajtane i dzieciate heh... to wyobraź sobie jak na święta czy chociażby w niedzielę u mamusi nas jest dużo jak wszystkie się na wieś zdają hihhi... a zawsze chciałam mieć choć jednego brata...
hmm... zmierzyłam brzuszek metalowym metrem hihih... myśle że około 102 będzie na wysokości pępka ale jak znajde miare to zmierzę dokładniej!
Co do słodkości to Ja strasznie luuubię chałwę... mmm... no i wszelkiego rodzaju słodycze w czekoladzie choć po niej mam zgagę tak zauważyłam

Bardzo dziękuję Wam kochane za zaproszenia na nk! 🙂