Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej mamusie 🙂

A my dzisiaj zaspałyśmy 🤪 czego efektem jest że Dominika nie poszła do szkoły ☺️ słyszałam jeszcze jej budzik na który ona wcale nie reaguje,ale jest ustawiony wcześniej dlatego chciałam poleżeć jeszcze 5 minut a obudziłam się 8:05 🤪 a to wszystko przez Emile bo spała grzecznie rano 😉 :laugh:

Kajtucha sukienka została w sklepie bo będzie przerabiana,ale cyknęłam fotki dla tatusia więc wkleje tylko w dwóch częściach bo lepiej widać 🙂
Góra 🙂
[img size=308]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/11032010225.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Taka skromna,ale spodobała nam się 🙂

Fredeczko tu też miały mieć wszystkie takie same,ale kobiety z innej szkoły która idzie razem z nami pisma do kuri i do biskupa smarowały oburzone no i ksiądz zrezygnował z tego 🤢
Super te kombinezony a kolory wszystkie mi się podobają 🙂

• Mamusia
No mamusi podobała się jeszcze inna bardziej skromna,była cała plisowana przez pas przechodziły koraliczki że wyglądał jak pasek,ale córa absolunie ta jej się nie podoba i koniec :P
Chciała też taką na kole z wieśniacką różą,no ale poszłyśmy na kompromis i jest ta 🙂

Witam Kobietki 🙂

Kamilek kończy dziś 3 miesiące 🤪 😘 😘 😘

Nocka kiepska 🥴 5 razy próbowałam położyć Kamilka spać do łóżeczka, najdłużej pospał 10 minut 🤨 więc musiałam go wziąć do siebie do łóżka, gdzie robi się ciasno niemiłosiernie wtedy i wstaję połamana no ale co zrobić 😉

W nocy była rzadka kupa ale teraz piękna zwarta i żółciutka jest 🤪 (W życiu bym nie pomyślała że kupami będę się zachwycać 😁 )

Powiem wam że Sudocrem jak dla mnie jest strasznie przereklamowany 🥴 Przy każdym przewijaniu Kamilka smaruję go oliwką bambino i było ok ale rzadka kupka zaczerwieniła dupcię więc użyłam Sudocremu. Przez cały dzień smarowałam i nie dość że czerwona to jeszcze krostki się pojawiły 🤢 Odstawiłam Sudocrem i użyłam Linomagu po 3 użyciach i krostki i zaczerwienienie zniknęły i nie ma do tej pory 🤪 🙂 Dobrze że nie kupowałam Sudocremu tylko tą próbkę ze szpitala miałam:P

Agak1601 "witam wieczorkowo" a witam witam:P :laugh: (kto ma mnie na nk to wie z czego się śmieję 😉 )

Nie mamy wyprawki ale się uśmiałam:laugh: :laugh: :laugh:

mittka śliczna sukienka takie mi się podobają skromna ale z klasą 🙂 🙂 🙂

Ja ostatnio kupiłam kombinezonik welurowy w Smyku bodajże 35zł dałam bo promocja była a 60 kosztowały 🙂 Tylko że żółte były ale co tam czemu ma chłopak czegoś żółtego nie mieć? 😉

Kobietki chcę zaszaleć i bardzo włosy skrócić, jak wam się podoba ta fryzurka? Tylko nie wiem czy mi dobrze będzie bo okrągłą buzię mam 🤨 [img size=350]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/fryzury_srednie_1556.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Asiula cieszę się z pięknej, zwartej, żółciutkiej kupy :laugh: :laugh:
A fryzurka bardzo ładna.
Wszystkiego najlepszego dla Kamilka :*

Mittko sukienka jest śliczna!!

Lecę po kawę i będę nadrabiać forum 😉

• Mamusia
Asiula super ze kupka w normie!!!!! 😘 😘 😘 😘 wiem jaką maz radoche i jak Ci jkamien z serca spadl, ech 🤪 Wszystkiego najlepszego dla Kamilka!!! Fryzurka swioetna tylko trzeba bedzie ja non stop ukladac. Ja tez bym sie sciela na krociutko bo i tak przez caly czas chodze w zwiazanych włosach bo inaczej w dloni Majki zawsze znajde pęczek moich kłaków ale mąż by mnie chyba z domu wyrzucił bo uwielbia jak mam dlugoe wlosy a ja ciagle scinam. Przypuszczam ze ktrotka fryzurka bylaby przegieciem hehehe. Pozatym mam twoarz jak ksiezyc woiec raczej by nie pasiło 🤢
A JA NIE WIEM O CO CHODZI Z TYM WITAJ WIECZORKOWO! Wyjasnic mi tu z miejsca :laugh:

Frdeczka swietny wpis na blogu.

Mittko sukienka wyglada jak slubna, ja tam jestem za albami co nie zmienia faktu ze suukienka bomba.

A sprzecior do noska jest ZAJEBISTY!!!!! dzisiaj Majka spała do 7 i nawet sie nie przebudzila!!!! Waro było dac te dwie stowy, ech. Ciagnie jak Frida, wcale nie mocno a jest zdecydowanie bardziej efektowny + Majka juz tak nie placze bo ja dzwiek odkurzacza uspokaja i tylko siedzi ladnie i czeka az mamusia wszystko wyciagnie zamiast wrzeszczec jak przed tem. Polecam z calego serduch jak bedziecie mialy glutowy problem! 🤪

A ja bym spala i spala i spala taka pogoda do dupy....

Acha to z Gerberem to mi sie juz gdzies wczesniej o uszy obiło, meksykańska masakra piła mechaniczna 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
Boyze Fredeczka ale ty slodzisz, az milo Cie poczytac hahahaha :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: 😘 😘 😘
Cio do zjadu to ja mysle, żę najlepiej u mnie!!!!! Wynajełybyśmy jakaś chacjende od sasiadow takl zebysmy mogly byc wszystkie razem i heja!!! Ale by było fajnie!!!!

HEJ

A MY DOPIERO WSTAŁYSMY , DWIE POBUDKI TYLKO OD WCZORAJ OD 21 🤪 ALE TO NIESTETY PEWNIE TYLKO EPIZOD:laugh:

MITTKO SUKIENKA SLICZNA. A JESLI CHODZI O WIESNIACKA SUKNIE Z KOŁEM TO JA OSOBUSCIE SZŁAM W TAKIEJ DO KOMUNI I BYŁO MI STRASZNIEEE NIEWYGODNIE. SUKNIE MIAŁAM PO CÓRCE MOJEJ CHRZESTNEJ WRRRR

ASIU SUPER ZE KUPKI ŻÓŁTE , A FRYZURKA FAJNA. BEDZIE CI PASOWAC, POZA TYM PRZY TWOIH KRECONYCH WŁOSACH CHYBA SIE DUZO NIE NAROBISZ PRZY NIEJ.
STO LAT DLA KAMILKA 😘

WIOLU MÓJ MAZ TEZ LUBI MOJE DŁUGIE WŁOSY 🙂

FREDECZKO WPIS NA BLOGU SUPER. A KOMBINEZONIK EKRI JAK DLA MNIE BO RÓZ JUZ MI SIE ZNUDZIŁ;/

IDE ZROBIC SOBIE SNIADANKO.

MIŁEGO DNIA 🙂

• Mamusia
Mi sie tez juz roz znudzil a niestety wiekszosc cuszkow w tym kolorze, pocieszam sie jedynie ze mala szybko z nich wyrosnie :laugh:

Czemu marzenie scietej glowy, moglybysmty sie umowic na przyszly sezon,bilety z wawy do dubrownika byly po 400zl w dwie strony wiec to mozna odlozyc prawda?? 🤪