Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mittka, życzę Twojemu teściowi powrotu do zdrowia. Kurcze tak nie fajnie 😞 ale jak napisałas, musi być dobrze!

Mój mały jak zwykle walnął sobie godzinną drzemkę i teraz wariuje...

Wiolka super ten gorset! Te falbanki dodają mu uroku! Taki seksiarski dzięki nim jest, od razu się kojarzy w panienkami z saluuunu :-):-):-) mężu napewno je doceni 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ale mi się pospało z moim maleństwem. Najlepsze w tym wszystkim jest to że on jeszcze śpi. Ciekawa jestem co będzie robić w nocy 🙃

Wiolu gorsecik the best. Tylko uważaj bo mąż taki wygłodzony ....

Mittko to strasznie pochorował się twój teściu. Ale to tak jest jak juz sie zacznie chorować to potem leci po kolei. Zdrówka dla niego, oby było lepiej.

Fredeczko a znajomi Marcina są jeszcze gorszymi prostaki niż on. Bo nie ma nic gorszego jak takich idiotów potrzymuję sie w przkonaniu że dobrze zrobili. A oni tymi komentarzami tak robią.

Ja też juz zmykam, bo łóżeczko mi sie za bardzo przewietrzy 😁

Życze Wam kolorowych snów. Do jutra i nie pisać mi tak dużo bo potem ciężko za Wami nadążyć. Zartuję:P

• Mamusia
Hej dziewczyny.

Marcin pod tym zdj ma podpis "czasami zycie potrafi zaskakiwac" a moj akuzyn napisal "ojj potrafi :/ "

no najlepszy jest komentarz cos typu " na 100% zrobiles dobrze, oby tym razem sie udalo" czy jakos tak. smieszne poprostu. jeszcze patrze komentarze u mojej mamy na profilu i komentarz od marcina na urodziny "wszystkiego najlepszego mamo" pfff zalosne!!! az mi troszke tak sie smutno zrobio bo jednak to ojciec Wiki ale frajer jakich malo, duren i do tego w matke sie wdal jak widac. skonczony debil.

Gosiug a Ty masz sliczne zdj Antosia na suwaczku! 🙂

Mittko trzymam kciuki za tescia... boje sie,ze kiedys ktos tak do mnie zadzwoni ze szpitala i powie,ze chce porozmawiac bo ja zaraz o najgorszym bym myslala 😞

Hej kochane!

Nie mam siły nadrabiac forum ale gorset, któym Wiolka zrobila furorę musiałam znaleźć 😁 ZAJEBISTY!!!!!!!!!!!
Sama bym taki chciała, ale z moim ciałem w tym stanie to raczej tylko gorset wyszczuplający jest potrzebny ;] hahaha
a mam taki: http://merlin.pl/Obsessive-Luksusowy-gorset-Rebecca-ze-zlotej-tkaniny-ze-stringami/hb/product/219,696755.html ale nie zakladam 🙂 Może kiedyś 🙂

i drugi taki - na noc poślubna zakupiony: http://www.allegro.pl/item944890579_bialy_gorset_samanta_stringi_r_xxl_piekny.html

Tyle o gorsetach 🙂

A mój luby dzis z przyjacielem do knajpy sie udal, a ja sama z basiulkiem zostałam. Piszę wnioski o urlopy - macierzyński fakultatywny i o wypaczynkowy zaległy. Do pracy wracam 24 maja 😞 😞 😞 😞 😞 😞 Boziu! Jak ten czas leci!

A malej chyba coś sie śni, bo ciągle pomrukuje i glówkę obraca na lewo i prawo...

fredeczka - ale mnie drażni tatus Wiki. Najchętniej bym mu nagadała conieco. Świnia to jest i tyle. No i nie rozumiem jak można taka sliczną kobietkę, pracowitą i z zajebistym ciałkiem zamienić na takiego blond paskuda!

Mittko - przykro mi z powodu Twojego teścia.

Do jutra!

• Mamusia
Akompf zajebiste te gorsety!
Ja gorsetu nie mam ale mam trzy koszulki, czarną i białą z koronki i brała z ...takiego przezroczystego koloru i w tej ostatniej raz wystąpiłam z pończochami na pasie 🙂 oj mąż oszalał 🙂 to był jeden z najlepszych seksikow jakie były :-):-):-):-)
my się jeszcze męczymy z małym bo pierun zasnąć nie chce a już północ... Standard tylko mi głowa leci... Spadam, już się pożegnam. Dobranoc

• Mamusia
Hej dziewczyny!!

Noska do dupy bo obejrzalam kolejne 10min "egzorcyzmow emili rose" i juz sobie nie pospalam 😞 jeszcze mi net wysiadl i musialam w pokoju lezec... a kolega wrocil z pracy i pisal ze jest,ze o co chodzi , ze co chcialam itd, ze pisalam ze jestem a mnie nie ma a tu lipaaaaa neta nie bylo :P

AKOMPF o to kobietko ZASZALALAS z tymi gorsetami 😁 ten bialy jest... uhuuuuhuuuu :P

Kajtucha heheheh 😁 widac mezus lubi takie balety piruety ze tak to nazwe 😁 musisz mu raz kiedys sprawiac takie niespodzianki :P

• Mamusia
Witajcie 🙂

Dziękuję dziewczynki z Waszą pomocą napewno mu się polepszy,najgorsze że mój mąż jest daleko sam i pewnie zamartwia się bidulek.

U nas nocka spokojna pobudka o i potem spanko nie spanko,oczywiście jak nie trzeba wstawać do szkoły to przed 7 już nie da się spać 😠

Akompf gorseciki że fiu fiu :laugh: a ja też mam jeden i zapomniałam o nim a jeszcze mam takie drugie coś co mąż mi zakupił dosłownie przed tym jak się dowiedziałam o ciąży i jeszcze nigdy tego nie założyłam i taką sexi koszulke mam to nawet z brzuszkiem w niej wyskoczyłam jak mąż wtedy na przerwe przyjechał 🤪 ok zmykam bo zaraz znowu moja siostra przyjedzie 🤪 będziemy dalej męczyć Dominike z fryzurami :laugh:

• Mamusia
Dzień dobry,

Dziewczyny szalejecie z tymi gorsetami, no ale przecież czego się nie robi dla męża 🙂

Fredeczko, nie martw się, Bóg jest sprawiedliwy, tylko trzeba być cierpliwym. I jemu się oberwie. A to, że jest frajerem, to wszyscy wiedzą, tylko wiesz jacy są ludzie, nikt prawdy w oczy nie powie, a wszyscy przyklaskują. Debilizm, ale co zrobisz. Pomyśl, że z tym baranem mogłaś być na stałe, a jakby tak na okrągło skakał w bok do byłej, chyba nie byłoby Ci do śmiechu. Widocznie tak musiało być, a uwierz, jeszcze spotkasz tego jedynego. To po prostu nie był ten.

AguśW, 3kg to niewiele, a poza tym Lenusia jeszcze nie doszła to tego extra żarłocznego okresu. Myślę, że te min. 3kg wyssie już niedługo.

Miłego weekendu Laseczki 🙂

• Mamusia
MartoR jak sobie pomysle, ze tak byloby caaaaly czas ( bo on by napewno mi nie powiedzial ! bo to tchorz ) to az mnie szlag trafia!! no i najwazniejsze ze z moim przyjacielem sie pogodzilam jesli mozna tak to nazwac bo sie nie poklocilismy tylko zerwalismy kontakt. Ale powiedzialm,ze mi WYBACZA 😁 az sie stesknilam za nim... kiedys nawet ze soba bylismy !!! 1tydz hahhahahaa 😁 😁 😁 mialam wtedy z 12 czy 13 lat 😁 ale jak wspominalismy wczoraj to sie usmialam po pachy przed monitorem 🙂 a marcin nie jest wart ani JEDNEJ mojej lzy!!! niech sobie szuka kogos na swoim poziomie - niskim baaaaaaaaaardzo .

Ta jego dziewczyna wcale nie jest taka brzydka. to zdj jest sprzed jakis 4-5 lat . ale jakby do mnie przyszedl facet ktorego niewiadomo jakbym kochala i wiedzialabym ,ze w domu czeka na niego dziecko to kopnelabym go w dupe i wyslala do diablow taka jest prawda.

• Mamusia
cześć dziołchy!

Akompf super gorsety 🤪

Na mnie czeka w szafie koszulka, którą dostałam od męża pod choinkę i jeszcze nie miałam okazji włożyć.

Fredeczko niedługo na pewno spotkasz fajnego faceta 🙂

Miłego weekendu 🙂

Fredeczko wyluzuj... po co Ci wchodzenie na profil Marcina?? Zrobił Ci co zrobił, ale nie ma sensu rozdrapywać tego... Ludzie zostawiają pochlebne komentarze, bo pewnie to co nagadał im Marcin to w to wierzą. Nie wracaj do przeszłości, nie oglądaj zdjęć i komentarzy, bo to bez sensu. Załatw w sądzie alimenty i miej go w d.... Jeszcze trochę i pojawi się w Twoim życiu ktoś GODNY TWOJEGO UCZUCIA 🙂

Wiola i Akompf no no no... świetne gorsety 🤪

Dobra, nadrobiłam Was i zmykam na śniadanko 😉

Witam Kobietki

My jedziemy do szpitala dalej jest rzadka kupa 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
Cześć laseczki!

U nas nocka do bani, spałyśmy do 4.30 później drzemałyśmy po piętnaście minut 🤨

Asiula czy Kamilek miał robione badanie bakteriologiczne? Może lepiej, że pojedziecie i sprawdzą wszystko, jestem z tobą, będzie dobrze.

Akompf te gorsety są śliczne 🙂

Fredka a zapodaj mi nazwisko Marcina, chetnie sobie zobacze tego lachona :laugh: :laugh: :laugh:

Rany, jak zaczęliśmy z mężem teges teges to miałam pełno kompletow, gorsetów, koszulek, body itd. ale więkoszość już "zurzyta" i ciężko dupę wsadzić więc czas na pcoś nowego. Tymbardziej, że jak mąż ostatnio wrócił to byłam w 8/9 miechu i gówno z tego było, bo się rusza ć nie mogłam. Teraz toi sobie odbiję heheh 🤪 🤪 🤪 🤪

Miłego weekendu lasencje!

AIULA JEDZ, NIE ZASZKODZI A NA PEWNO POMOZE TAKA WIZYTA. KONIECZNIE DAJ ZNAC CO LEKARZ POWIEDZIAŁ.

WIOLKA JA JUZ WIDZE JAK WYGŁODNIALI RZUCACIE SIE NA SIEBIE. PO CO CI TEN GORSET KOCHANA, PEWNIE TYLKO BEDZIE PRZESZKADZAŁ :laugh: :laugh:

A MOJA CÓRECZKA MA LEKKI KATAREK 😞
MAM CZEKAC AZ JEJ PRZEJDZIE CZY CO RADZICIE KOBIETKI?

• Mamusia
AgaW koniecznie wyciagaj Lence gluty zeby nie przeszlo na uszy, trzymaj temperature w domu do 21 stopni i na noc najlepiej rozwies mokre pieluszki, zby nawilzyc powieterze. Majce juz powoli katarek mija ale to była masakra bo nos miala calkiem zawalony i ani nie mogla jesc ani oddychac 🤢 Potygodniu dostala kropelki, ktore i tak g..no daly wiec tylko sciagaj non stop i nawilzaj sluzowke.

• Mamusia
No wlasnie pewnie by tak bylo zebysmy sie rzucili na siebie a ja chce zeby bylo pieknie pierwszy raz po porodzie i po tak dlugim czasie, kupilam drogie winko, gorset, ubiore szpilki i jak nam Majka pozwoli mam nadzieje na zajebisty wieczorek 🙂

Dostalam ciote...... 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
Asiula lepiej jak pojedziesz w szpitalu napewno porobią jakieś badania i mały i Ty będziecie spokojniejsi 🙂

Wiola super pomysł z tym wieczorkiem.Też bym chętnie takie coś przygotowała,ale musiała bym się przynajmniej Dominiki pozbyć bo ona nie dała by nam posiedzieć 🤪

No my po czesaniu zaraz wstawie fotki może Wy coś doradzicie 🙂

A AgnieszkoW skoro to lekki katarek to tak jak Wiola mówi psikaj tą wodą albo nawilżaj solą fizjologiczną i często glutki wyciągaj.

• Mamusia
Wiolka trochę Ci zazdroszczę tych emocji no ale zamienić bym się nie chciała...

Fredeczko to co napisała PannaNikt to ŚWIĘTA RACJA! Taki maślak nie jest wart Twojej uwagi

Asiula trzymam kciuki żeby było ok!

A u nas noc super! Miś jadł o 5.30, obudził się o 9 na pół godz. Zjadł i zasnął dopiero teraz się obudził i znowu mi zasnął przy cycku. Nie wiem co z nim dziś jest... A mąż wrócił po tyg do domu i już go nie ma bo go szef na szkolenie wysłał z tachografow... Miało trwać godzinę a nie ma go już trzy...