Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej 🙂

Agnieszko bardzo mi przykro 😞
Fredeczko widze ze szalejesz z lista, a dokop mu! 😉

A my poszlismy spac o 22 i dopiero o 6 rano Mikołaj zawołał jesc, i znow poszlismy spac. Wstalismy wiec o 9.30 🙂 Szczesliwi ze wyspani. Nie mam jak poczytac nawet wszystkich postow bo maruda sie włączyła małemu. Siedzi w bujaku i skrzeczy.
Brzydka pogoda, okropni sasiedzi i nie chce mi sie wychodzic nawet na spacer!

agak współczucia 😞 😞 😞

asiula ale ci tejstem poleciała, przesympatyczna jest, a u twoich rodziców nie mozecie pomieszkac

pisze z bledami bo lenka mi skacze na kolanacg 😁

A ja mam dobrze. Moja tesciowa nie jest jeszcze do konca moja tesciowa. Na dodatek mieszka na drugim krancu Polski wiec jestesmy dla siebie miłe i tak jest dobrze. Wystarczy mi ze ciagle mojej matce cos nie pasuje. Dzis tez ma humor!

oj te teściowe, mamusie, siostry bratowe, a do tego my, kobiety to trudne "zwierzę" do współżycia 😁 😁 😁

a moja kobieta zaraz z leżaczka wyskoczy taka ma radochę do misiów 😁 😁 😁 😁, och ja ja ja kocham 😘 😘 😘 😘 😘 😘

emmax mieszkaliśmy u mnie w Piotrkowie (mam z ojcem mieszkanie w bloku) ale tam nie zarobi się więcej niż 1200 zł a tutaj mąż mógł wrócić do swojej pracy i zarobić 2200 więc chcieliśmy tu spróbować, teściowa ma mieszkanie prawie 70 metrów i tylko z teściem mieszka bo córka w innym mieście jest teraz. Niby zajebiście miało być nawet nie chciała żebyśmy się do mieszkania dokładali dzięki temu mieliśmy brać kredyt pod hipotekę i się stawiać. Mieszkamy tutaj od 20 stycznia i na początku na prawdę było w porządku. Nawet na brzuszku pisałam że się pozytywnie zaskoczyłam teściową. Ale jest powiedzenie wszystko co dobre szybko się kończy 🤢 Zaczęły się jazdy że mały popłakuje bo nie mam pokarmu i go głodzę bo butelki nie chce dać nie dociera do niej że mały waży dobrze i mój cycuś starcza, jazdy są o to że go oliwką smaruje że zamykam drzwi, że w pokoju siedzę z dzieckiem zamiast iść do niej na kawkę i pierdolić o dupie Marynie nie mówiąc że chciała mu dać jak miał 2 miesiące jakiejś wędliny do pociumciania 😮 Oskarżyła mnie że nastawiam męża przeciwko niej gdzie nigdy takiej sytuacji nie było! Sama zawsze mu powtarzam że matkę trzeba szanować bo ma się ją tylko jedną i przypominam że ja już Mamusi nie mam. Ona chciała pokazać kto tu rządzi, i myślała że mną może manipulować a tu się tak pomyliła! Jak kwoka na grzędzie tylko jej się zapomniało że ani ja ani Kamil nie jesteśmy jej kurczętami!!! (to tak ap-ropo świąt 😁)
Oj normalnie jestem wykończona psychicznie... 🤢
Ale posta walłam! 🤪 🤪 🤪

EMMAX JA TEZ ZAMIERZAM LENKE KARMIC CO NAJMNIEJ DO 5 MIESIACA WYŁACZNIE PIERSIA A POTEM STOPNIOWO WPROWADZAC JEJ DO DIETY JABŁUSZKO, MARCHEWECZKE ITD OCZYWISCIE NADAL KARMIAC PIERSIA.

ASIULA WIESZ CO, BARDZO WSPÓŁCZUJE TWOJEMU MEZOWI BO JEDNAK TO JEGO MATKA I NA PEWNO JEST MU PRZYKRO ZE TAK SIE DZIEJE... JA TEZ SWOJEJ TESCIOWEJ NIE TRAWIE I UWIERZ MI ZE TEZ ZOŁZA Z NIEJ ALE NIGDY NIE CHCIAŁA BYM ABY MÓJ MAZ SIE Z NIA KŁÓCIŁ I ZNIENAWIDZIŁ JA PRZEZE MNIE ...
DLATEGO UCIEKAJCIE OD NIEJ JAK NAJSZYBCIEJ GDZIE PIEPRZ ROSNIE I JESLI MOGE COS PORADZIC TO NIGDY NIE ZABRANIAJ MEZOWI SPOTYKAC SIE Z MATKA JESLI KIEDYS MU PRZEJDA NA NIA NERWY A NA PENO TAK SIE STANIE BO NIE WIERZE ZE TWÓJ MAZ NIE KOCHA SWOJEJ MAMY
PAMIETAJ ZE SAMA KIEDYS TEZ BEDZIESZ TESCIOWA
TRZYMAJCIE SIE CIEPLUTKO

AGUSK WYRAZY WSPÓŁCZUCIA DLA WAS...

Fredeczko nie mam zielonego pojecia. Mało to oni nie biora wiec 100 zł to i tak w miare. Tak mi sie wydaje.
Asiu ja ci wspolczuje bo czasem nie moge z moja mama wyrobic, ciagle jej o cos chodzi. A twierdzi ze to ja jestem nie do wytrzymania. Mozliwe, bo łatwego charakteru nie mam, ale ona to prawdziwa elektroda. I chciała mi rzadzic Mikołajem. Jak na chwile wyszlam to juz mu zalozyla skarpety albo nakryła kocem. A jak juz dostał czkawki to ciagle mowiła ze to moja wina, bo mu zimno. Ehhhhh Az kiedys sie poklociłysmy i mialam troche spokoju jak sie obraziła.

A mój Mikołaj zjadł wlasnie jabłuszko z brzoskwinka 🙂 i odpoczywa. Ja Cie Emmax bardzo dobrze rozumiem z ta miłoscia 🙂

• Mamusia
skorka moja kolezanka z pracy ma 36 lat i leczy sie od 2 lat dopiero a stara prawie 8 i jest zazdrosna ze ja mam dziecko a ona nie moze i zawsze jak jestem w firmie (razem pracowalam z ta kolezanka) to tak dziwnie na mnie patrzy a zawsze ja uwazalam za swoja kolezanke a teraz mi przykro bo ja jej zycze jak najlepiej i to nie moja wina ze ja mam dziecko a ona nie moze...

gdzie byla wczesniej? mogla sie wczesniej lezczyc i teraz tez dochodzi problem wieku...

ZGADZAM SIE Z WAMI W 100% DZIEWCZYNY. DZIECKO TO NAJPIEKNIEJSZY CUD JAKI MOZE SPOTKAC KOBIETE

FREDECZKO CHYBA NIE DUZO JAK 100 ZŁ

AGA84 POSWIECICIE ŁUKASZOWI JAJKA HA HA HA ZARTUJE

MY TEZ IDZIEMY SWIECIC Z LENKA