Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Aguś nie wyobrażam sobie tego co czujesz nie mając już mamy i będąc ciągle porównywana do niej... Chyba musisz tacie powiedzieć co myślisz bo jak kiedyś wybuchniesz to się niepotrzebnie pokłócicie a nie jest wam to potrzebne.

Mój smyk jeszcze nie śpi, oszaleje! Mam dosyć na dzisiaj...

Fredeczka a co on Ci takiego pisał?

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
duzo rzeczy pisal....
ze ja kocha i zawsze kochal, ze ja bylam mu zawsze obojetna, ze nie bylo dnia jak o niej nie myslal... no i ja napisalam ,ze jak mooglam byc mu obojetna skoro chcial miec ze mna dziecko a on odpisal " a co mialem powiedziec? ze zaluje ze zaszlas w ciaze? to mialem powiedziec?" skurwiel ...... przynajmniej mam dowody do sadu ! i pisal ze grosza ani za kredyt ani dla wiki nie dostane.

• Mamusia
Tak Wiolka doszły dzięki. A korale doszły?

Mam nadzieję że małemu też się unormuje w tym trzecim miesiącu bo inaczej oszaleje! Żadna rutyna nie działa. Kąpany jest codziennie o tej samej porze śpi też w tych samych godzinach i i tak są problemy...

Fredeczko a to chuj z tego Marcina... A tam, niepotrzebnie kontynuowałas te smsy bo tylko Ci przykrość sprawił. Trzymaj te smsy do sprawy o kontakty no i do alimentów też 🙂

uciekam już bo mały zasypia. Zaraz mąż będzie to i ja potrzęse ziemią 🙂

Czołem! Kluski z rosolem!!!

Kajptusia - bo bym chciała, żebys mi postawiła. Wzbraniałam się okropnie ale coś sie kurde mi ciągle w tym życiu kiełbasi i może mnie na duchu podniesiesz 🙂 Ale prawde chce znac szczerą!

AgaW - daje powoli bo do pracy musze wrócic z końcem maja, więc powoli jej dietke ustawiam.... ale cycem karmię cały czas - oprócz popołudniowego karmienia - dostaje zupke i deserek i wieczornego - dostaje kaszke z butli.

Emmax - dziękuję za życzonka i również wszystkim grudniówkom życzę spokojnych i pogodnych świąt!!!

Asiula - mam dzis tak bojowy nastrój, ze bym udusiła tą Twoją osobista smoczycę gołymi rękoma!!! Co za baba wredna!!!! Szczęście, ze męża masz po swojej stronie..

AgaK - tak mi przykro... Szczególna to data... może tak byc musiało?

Ewa - kupiłam tefala w lidlu, zjezdziłam kilka marketów z agd i w tej (niskiej) cenie

reszte napisze w poniedziałek albo niedziele wieczorem bo jade do teściów na 2 dni. A dziś juz nie zdarzyłam nawet doczytać co naskrobałyście...

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
dzien dobry, maly nie spi od 3 i chyba mu sie nie chce...

powiedzialam wczoraj mezowi o co mi chodzi i dlaczego jestem zla ale jak to zwykle on nawet pol slowa sie nie odezwal.. masakra... ani nie jest po mojej stronie ai po swojej mamie.. oszalec mozna... staram sie do niegpo nie odzywac by tpo jakos odczul, ale nie umiem sie dlugo gniewac...

ide do maly marudzi

WITAM WAS KOCHANE MAMUSIE 🙂

U NAS NOCKA W MIARĘ 🙂

JA NIESTETY ZE ZMĘCZENIA DŁUGO ZASNĄĆ NIE MOGŁAM I DUŻO MYŚLAŁAM O BABCI MĘŻA 😞

KURCZE KOBIETA GDZIE JESZCZE TYDZIEŃ TEMU GÓRY MOGŁABY PRZENOSIĆ A TU JUŻ PAN BÓG ZABRAŁ JĄ DO SIEBIE 😞
AKOMPF MOJA SIOSTRA WCZORAJ MI POWIEDZIAŁA ŻE W WIELKI PIĄTEK ODCHODZĄ WIELCY LUDZIE NO I JESZCZE W ROCZNICĘ ŚMIERCI PAPIEŻA 😞 WIDOCZNIE ZASŁUŻYŁA SOBIE NA TAKĄ ŚMIERĆ 😞

DOBRA NIE BĘDĘ WAM TU TRUŁA NA TEMAT ŚMIERCI BO TO AKURAT NAJMNIEJ PRZYJEMNY TEMAT 😞

MIŁEJ WIELKIEJ SOBOTY 🙂

• Mamusia
Hej!!

Mala slicznie spala..... tzn od 23 jakos do teraz ... ale ja nie spalam ... :P gadalam przez tel itd 😁

Kajtucha kontunuowalam te smsy wlasnie zeby pociagnac go za jezyk troche co do kasy.... bo potrzebuje dowodow prawda? a to co on pisal o niej to ja mam w dupie. wisi mi to :| ale chodzi mi o to ze zaluje ze mala jest ......... napisalam mu ze niech sie w takim razie zrzeknie praw i wladzy rodzicielskiej.

a ja jestem ciekawa co mi wyjdzie z tych kart jak mi kajtucha postawi hehe :P jesli cos dobrego to uwierze i bede czekac a jesli cos zlego to stwierdze, ze przeciez to tylko karty.... hehe ja to jestem udana 😁

A JA JESTEM MEGA MEGA MEGA SZCZESLIWA!!! 🙂 MOJ KOCHANY KOLEGA KTORY MIAL BYC POSWIETACH WCZORAJ MU NAPISALAM CO I JAK ZADZWONIL TROCHE POGADALISMY I PRZYJEDZIE DZISIAJ DO MNIE ALE TYLKO NA 304 GODZINKI 🙂 ALE I TAK SIE CIESZE BO NIE WIDZIALAM GO 1,5 ROKU A W MAJU WYJEZDZA I ZNOWU GO NIE BEDZIE DO PAZDZIERNIKA!! 🙂 nie bede ukrywac ze .................... stesknilam sie za nim .... ?

• Mamusia
No i niestety okazalo sie ze moja maleńka tez nie moze pic NAN HA bo właśnie walnęła taką zielonio ciemną kupę, że aż strach! 😠 😠 😠 😠 nKurna co jest z tym /nanem ze prawie wszystkie dzuieci tak na niegov reaguja 😠. Sprobuje kupic za jakis czas zwyklego Nana moze soie sytuacja nie powtorzy 🤢

• Mamusia
Wiolka napisał(a):
No i niestety okazalo sie ze moja maleńka tez nie moze pic NAN HA bo właśnie walnęła taką zielonio ciemną kupę, że aż strach! 😠 😠 😠 😠 nKurna co jest z tym /nanem ze prawie wszystkie dzuieci tak na niegov reaguja 😠. Sprobuje kupic za jakis czas zwyklego Nana moze soie sytuacja nie powtorzy 🤢

Jestem jedną ze styczniówek, choć powinnam być grudniówką, bo urodziłam 31.12.2009 😉.

Wiolu - moja niunia też jest na Nan od prawie dwóch miesięcy i także robi zielone kupy.
Lekarz powiedział mi, że jeśli nie boli brzuszek ani nic więcej się nie dzieje, to nie ma powodu do zmartwienia, bo po tym mleku tak poprostu jest.
Ma ono podwyższoną zawartość żelaza i dlatego tak się dzieje.
Ja na początku też się tym strasznie przejmowałam, ale widzę że niuni nic nie dolega, jest szczęśliwa i radosna!
I Nan podaję cały czas 🙂.

Ps. często tu "u Was" bywam i czytuję 😉.

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie! 😘 😘 😘

• Mamusia
farba na łbie 🙂

oj Fredeczko właśnie czytałam o tych smsach 😞 Dobrze, że tak się trzymasz kochana! Poznasz niedługo księcia z bajki, który będzie cudowny dla Ciebie i Wiki 🙂
Kto wie, może już poznałaś 😉

Oj Wiola u Was przeprawa za przeprawą! Nie wiem kompletnie co Ci doradzić bo się nie znam.
Aż sama się boję wprowadzić sztuczne mleko 😮