Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam, wszystkie ucieklyscie a ja juz wrocilam ze spaceru... wyszlam razem z d jak szedl do pracy przed 9 i wrocilam o 11...

troche zmeczona jestem ale co zrobic... maly cos sie przestawil ze spaniem... musze go moze dzis troche przetrzymac po poludniu zeby w nocy spal...

ide robic obiad poki maly spi...

tak sobie palca wczoraj przecielam az dzis to mi caly spuchl.. boli jak cholera...

buziaczki...

• Mamusia
Czesc kochaniutkie!

Mezus pojechal z siostra na lotnisko,rodzice zostaja do piatku. U nas nocka do dupy, o 2 majka sie obudzila i zaczela ssac szczebelki od lozeczka 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 padlam ze smiechu no ale zasnela spowrotem dopiero o 6 rano takze dzisiaj jestem nie do zycia. Mam nadzieje ze u was wszystko w porzadku, kuzwa zawsze trafiam na limit oklaskowy 😠 😠

Tu jeszcze moj bubziolek 🤪

• Mamusia
mloda wietrzy sie na podworku juz jakies 2,5 godz .... spi jak suselek 🙂

Wiolku Maja jest przesliczna! 🙂

a ja dostalam zaproszenie na slub...
troche to denerwujace bo mnostwo wyadtkow teraz jest 😞
w Maju :
1. 18stka kuzynki
2. Chrzest Wiki
3. Komunia kuzyna

w czerwcu chyba spokoj.

w lipcu :
slub

w sierpniu
ślub

w pazdzierniku
slub.

M A S A K R A !!

• Mamusia
Ja jestem właśnie na spacerku. Pan Poczta mnie zhaltował że ma dla mnie paczkę i zostawił u sąsiadów 🙂 przyszedł leżaczek bujaczek dla Szymka.

Wiolka Majka jest prześliczna! Już to widzę ile kawalerów za nią będzie latać 🙂 no i prześmieszna 🙂 szczebelki? Nieźle 🙂

Hej 🙂

Aga84 - super, ze dostałas upragniony okres ! Fajnie, ze jestes zadowolona z przebiegu imprezy, a męża masz udanego ;] hehehehe

Mittka - weź ich tam zrzuć z rusztowania! heheheh (żartuję oczywiście) Cieszę się, że Emilka bezproblemowo pospała bez podusi ;] Może sie w końcu pozbędziesz tej sapki.

Kajtucha - u mnie brzuszek jest kolorowy... ;/

Też cały czas mam włączony tv i słucham z przerażeniem....

Z Basią dziś byłam na kontroli, lepiej nie jest ale nie jest najgorzej. Nadal dostaje antybiotyk i cały arsenał innych leków. My też wirusa załapalismy ;/ Boli nas gardło ;/

Wiolka - juz pisałam, ze Majeczka jest prześliczna?

Fredeczka - znam to. Ja w maju planuje chrzest Basi, jest komunia bratanka, moje imieniny i szwagierki w kwietniu 🙂 urodziny w maju, gdzies po drodze chrzest męża bratanka... ehhhh
A kasy brak... NADAL ;]

Wczoraj zrobiłam broszkę kotka na szydełku ale Basi mi nie pozwoliła jeszcze jej dziś skończyć.

Uciekam, bo musze małej leki podać...

a my juz bylismy na spacerku ....
a tak poza tym to witam dziewczynki 🙂
ja tv mam wylaczony bo juz nie moge tego sluchac - mam juz dos .... przejelo mnie i to bardzo no ale ja musze zyc dalej - wspulczuje wszystkim ale trzeba isc do przodu ...
moj szkrab jak dostawal kaszke przez 2 tygodnie to i tak nie przespal calej nocki ... tak jak inne dziewczynki - napewno kiedys jeszcze przespie ...
po chorobie juz prawie nic nie widac ... teraz chwycilo moja siostre - ale dalam jej leki ktore przyjmowal moj lobuz i jest jej juz lepiej do jutra powinna sie wykurowac 🙂
ide jeszcze troszke posprzatac i pomyslec cos na obiad - lodowke mam pusta 😞 nie mam pojecia co zrobic ...

• Mamusia
A my poprędce zrobiliśmy zakupy bo Emili nie w smak było dzisiaj łazić po sklepie.Cholera wiecznie problem nieraz nie ma jej jak zostawić w domu 😞
A Emila zrobiła postęp,zostawiłam ją na łóżku wyszłam do kuchni przychodze a ona na brzuchu leży 🤪 obróciłam ją a ona znowu fik od razu 🙂

Wiola no to Maja widać woli szczebelki od mleczka 😁 😉 Ślicznie wyglądała na chrzcinach 🙂

Akompf a pan od tych balkonów jak zobaczył Emile to się przeraził że oni tak się trzaskają a tu taki maluszek.No ale poradzić nic na to się nie da.

Aga84 - na Twoim miejscu wziełabym 3 max, najwyzej pozniej jeszcze raz założysz albo inna metodą bedziesz kontynuowac...

Fredeczka - o ile przywiozą ;];]];;];] Trzymam kciuki, żeby przywieźli ;]

A, po poprzednim poście udało mi sie rozdac oklaski niektorym z was ;] Dzięki, ze jesteście!