Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

moj szkrab przezawznie zasypia sam na lozku jak i w lozeczku .. nie mam z tym problemow ale te jego nocna harce to mnie wykanczaja ... np dzis poszedl spac o 22 i obudzil sie o 1 i tak musialam sie z nim bawic do 3 bo inaczej to ryk ... potem spanko do 5,30 bo tatko idzie do pracy wiec i on tez musi wstac go pozegnac no i dopiero zasypia tak po 6 i spi do 8 ... a przez caly dzien jak bym z nim nie wyszla na spacer to nie bedzie spac a dupka musi jezdzic zeby spala - jeszcze troche to sie wykoncze 😮

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no i nie spi... zrobil kupe, przewijam go a on sika.. caly sie osikal na buzi bo nozki mial do gory bo czyscilam pupke... ide po pielucha i lezal na macie przychodze a on osral mate... ja pierdziele.. wlasnie piore wszystko...

nie chce jesc tylko placze.. moze zabki? ale nic nie wyczuwam...

akompf, masz racje zaloze na 3 🙂

kajtucha tez mam taki lezaczek tylko ja mam 3w 1 i hustawke mam do tego.. tez lezaczek naklada sie na ramy hustwaki i tak jest 3 czesc i tez mam z fisher...

kajtuszka lezaczek bardzo fajny ... trz bym chcial kupic cos takiego mojemu szkrabowi ale jak narazie pieniedzy brak a jak bede juz miec to mi sie wydaje ze juz nie bedzie mu potrzebny :P

wiem na obiad zrobie krupnik - cos znalazlam w szafce - niech dzis zje sobie zupke
a powiedzcie kaszke swoim maluszka dajecie taka gesta zeby jadl z lyzeczki czy pija z butli ?

to za jakies 3 - 4 dni dam mu taka gestrza zobaczymy jak zareaguje na nia czy wogule bedzie chcial ja jaesc .. bo teraz nie chce dawac bo ledwo co uporal sie z biegunka wiec niech troszke sobie odpocznie

ale macie zarabiste te lezaczki ... ktora mi taki kupi 🙃 🤪 😁 zarcik

• Mamusia
No ja dzisiaj z zazdroscią patrzyłam jak dzieciaczki spokojnie w fotelikach jeździły w sklepie a moja się darła w najlepsze i trzeba było nosić 😜 ale pierwszy raz się tak zdarzyło ostatnio ładnie robiła z nami zakupy leżała w wózku jak lord i rozglądała się 🙂