Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Czesc mamusie!

Dzwonie do gin i chce tabletki ale poki co spoznia mi sie ciota i mam ochote sobie strzelic w leb. ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨 🤨

Nocka zajebista a moj m dalej ma focha, kurwa.....

Dzisiaj dermaatolog dla Majki, ortopeda dla mnie no i gin jak jsie uda ale narazie nikt sie nie odzywa 😠 😠 😠 😠

Mileo dnia dziewczynki!

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie dziewczynki 🙂

U nas nocka ok tylkokaszka nie pomogła mała się obudziła 2:30 🙂 potem o 5:30 zjadła pogadała i poszła spać ale o 8:05 mili panowie od balkonów zakończyli nasze błogie spanie 😠

O kurcze dobiłam do 100 z tymi oklaskami,dzięki dziewczynki 😘 Agnieszko84 ale miałaś farta z tym 100 oklaskiem 🙂

Posta pisałam jakieś 40 minut to pewnie już coś napisałyście ale nie będe teraz zaglądać bo się szykuje do wyjścia ide na sale wpłacić kase i dogadać jeszcze co i jak.

• Mamusia
hej mamusie

u nas noc jak zawsze czyli pobudka ok 4 i potem ok 7 i tym razem koniec spania bo mu sie wczoraj zasneło o 21.40 więc nie pospał do 8.30...
nie chcę zapeszać ale od kilku dni mały zasypia ok 22, póki co nie siedzi juz do północy 🙂 oby tak dalej
kurde Szymek wali takie kupska że nie ma dnia żeby się nie przekichał... ja nie wiem jak to jest ale on wali kupsko pod góre... nie na dół tylko do góry i wychodzi mu na plecy aż po szyje... masakra! już nie wyrabiam z praniem ciuchów, dzień w dzień trzeba go przebierać caaaałego!

Asiula, spóźnione wszytskiego naj dla Kamilka! duuużo dużo zdrówka! szkoda że Wam nie wyszło z tym mieszkaniem, 3mam kciuki żeby u teściów było ok.

Wiolka troche głupio że mąż ma focha, jest z Tobą tak niewiele czasu a się foszy przez tyle dni... ach facety to gadziny wstrętne!

Aga84 ja się boję pomyśleć co to będzie jak przestanę karmić, brać tabletki anty i dostanę okres... pewnie z bólu zdechnę jak mnie po 2 latach złapie okres...

Mały spiocha, ja też miałam się położyć bo ledwo żywa byłam a zamiast spać to ja na kompa głupia baba i na brzuszku siedze... a popołudniu będę zasypiać na stojąco...

• Mamusia
no i zadzwoniła babka z banku i mamy przyjechać podpisać umowę 🤪 🤪 🤪 Czekamy tylko aż Piter się obudzi! Pewnie jak na złość będzie długo spał 😁
Cieszę się na maksa!!!! Do tej pory zajmowaliśmy jeden pokój, a z drugiego był gratownik. Jak babcia męża przyjeżdżała do Wrocławia to tam spała. No, a teraz możemy go zająć, wywozimy wszystkie graty, wymieniamy okna, malujemy ściany i będzie pokoik dla Piotrusia 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
No i w łazience wstawiamy wannę zamiast prysznica tylko, że nie będziemy mieli umywalki bo się nie zmieści. Trochę lipa nie mieć zlewu w łazience, no ale chcemy wannę żeby Piter miał się gdzie pluskać 😉

Codziennie marzę żeby Piotrek pospał, a teraz jak chcę żeby wstał to smacznie chrapie 😁

ochhh... ale Wam potrułam 😜

Czesc 🙂
Ewo jesli masz 25 lat to jestes jeszcze taka młodziutka ze nie dziwie sie ze boisz sie sama spac 😉 A tak w ogóle to uwazam ze kazdy człowiek powinnien miec zawsze 25 lat!!!
Ciesze sie ze jedziecie do tego banku. Oby było wam wygodniej i lepiej niz dotychczas!

U nas spokojnie. Mialam jakies głupie sny, ale to tak jest jak za długo człowiek śpi 😉
A spalismy do 9.20 🙂

• Mamusia
Ehh...mieszkanie z rodzicami/teściami jest mało komfortowe. Mieszkanie na swoim przysparza często dodatkowych problemów finansowych.
Ja się cieszyłam na kredyt na remont mieszkania ale niestety będziemy musieli odłożyć ten temat do przyszłego roku, tak samo zakup samochodu. 😞 😞
Muszę szybko znaleźć pracę bo inaczej widzę czarno naszą codzienną egzystencję. Wrrrrr....

Ewa, zyczę Wam szybkiego ogarnięcia gniazdka 🙂

• Mamusia
My też mieszkamy u moich rodziców i w przypadku kiedy mąż wyjeżza w niedzielę wieczorem a wraca w sobotę w nocy jest mi to na rękę, choć nie ukrywam że czasami mnie mama wkurza jeśli chodzi o małego bo zachowuje sie tak jakby to ona była jego mamą i kiedy ja np wiem dlaczego on płacze, bo np jest zmęczony to ta przylatuje i mi wmawia że wcale mu się nie chce spac... no i takie tam, ale nie stać nas na to żeby iśc na swoje z jedną pensją... No cóż, przyjdzie czas to i swojego mieszkania się doczekamy. I kredytu 😞

witam dziewczynki 🙂
u nas nocka jako tako ... mlody budzil sie co 1,5godz nie wiem co mu sie dzieje ... a teraz spi juz prawie 2godz i nie wyglada na to zeby chcialo mu sie wstac ....
kobietki ja tez mieszkam z rodzicami - z pawlem chcielismy cos wynajac ale kasy brak .... klutnie sa z moja mama ale to chyba normalne ....
chyba zloze wniosek do opieki o przyznanie mi mieszkania socialnego - maze dostane za jakies 5lat ...
ide zjesc jakies sniadanie

Kajtucha no to my moze kredytu tez sie kiedys doczekamy. Skoro widzisz to w takich barwach to ja tez moze zaczne tak to wszystko postrzegac. Fakt ze z jednej pensji ciezko. A moja mama ciagle twierdzi ze Mikołajowi jest zimno, jak ja uwazam ze nie jest mu zimno. I tak w kółko. No ale juz jest lepiej niz na poczatku. Tupnęłam nóżką kilka razy 😜

wypełnianie tych ankiet w szpitalu miało swoje plusy ale i minusy 🤢 Ciągle do mnie wydzwaniają albo z propozycją ubezpieczenia dziecka albo z innymi duperelami 🤢 teraz dzwonili o jakąś muzykę dla dzieci no i teraz mam muzykę w wykonaniu Kamila bo go tel. obudził 🤢 🤪 😁

Do nas przyszły paczki. Nawet fajnie, bo porzadne produkty. Teraz nawet kupuje te przecierki i herbatki. Nikt do mnie nie wydzwaniał. Zreszta sama kiedys byłam telemarketerka i wiem jak takie wydzwanianie ludzi wkurza 🤨 No ale taka praca!