Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

właśnie tak myslałam, krótki rękaw i coś ciepłego na wierzch, mam nawet białe bolerko 🙂

a własnie mleko mi wykipiała, kolejny raz przez brzuszka, i smród w całym domu 😁

• Mamusia
oj brzuszek bardzo wciąga . A mnie Antek wsadził nogę do pieluchy z kupą bo musiałam Tobie odpisać. No i oczywiście wszystko ubabrane i jeszcze na dodatek musiał się obsikać.Cała garderoba do wymiany 🤪

Jak masz bolerko to kupuj z krótkim przynajmniej później wykorzystasz sukienkę. Ja tam do ubrania na chrzest podeszłam ekonomicznie a i jeszcze było zimno więc nie musiałam szaleć 😉

IDE SPRZATAĆ BO MOJE DZIECKO ZACZYNA MARUDZIC, A MUSZE SIE POCHWALIC ZE SIEDZI JUŻ GODZINE GRZECZNIE ZE SWOIM GADEM 🤪 ZARAZ PEWNIE NIC NIE BEDE MOGŁA ZROBIC\

BEDE ZAGLĄDAĆ 🙂

HEJ BABOLKI 🙂

U NAS NOCKA PO JAPOŃSKU JAKO TAKO 😁 😁 NIE NARZEKAM ALE MOGŁABY BYĆ LEPSZA 😜 😜 😜 😜

U MNIE DZIŚ SŁONECZKO WIĘC SPACEREK MUROWANY 🙂

A CO DO UZALEŻNIENIA TO JUŻ NIE WSPOMNĘ ILE RAZY MLEKO MI WYKIPIAŁO A RAZ TO O ZIEMNIAKACH ZAPOMNIAŁAM I SPALIŁAM GARNEK 😁 😁 😁 ALE NIE PISAŁAM BO AŻ WSTYD SIĘ PRZYZNAĆ 😉

LECĘ DO MOJEJ MARUDY 🙂

• Mamusia
ja też muszę cos porobić a najlepiej to stanąć do prasowania bo pranie niedługo mi będzie się walać po całym pokoju a półki będą puste 😁

A jeszcze wymarsz do miasta mnie czeka tylko niech sie zrobi trochę cieplej bo muszę dzisiaj wyjść ze spacerówką

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

Nie chwalę się nocką bo znowu zapesze 😜 dodam że kaszka zdała egzamin 😁
Wyprawiłam starszą do kina i od razu na brzuszek 🤪

AgnieszkoW my też mamy tego fioletowego gada w domu na niego mówimy hipcio i jak do tej pory to była ulubiona zabawka Emili a teraz upatrzyła sobie taką syrene ala lalke jest kolorowa i ma takie włosy i chichra się do niej na głos 🙂

Gosiuuuu jak się skończył film?>?? bo ja nawet końca reklam nie doczekałam bo padłam i jak zgassiłam światło to widziałam przeszywające spojrzenie tych ludzi 🤪 kurcze horrory to kiedys moja pasja a teraz jak jestem sama to ciężko oglądać a to nawet chyba horror nie był 🤪

• Mamusia
Oj tak... brzuszek wciąga okrutnie. 😜 Ja dziś kolejny dzien daje kaszkę waniliową - o dziwo Madzia wypija bez problemu 100 ml ale może dlatego że ma zbliżoną konsystencję do mleka podobnie jak kaszka firmy Hipp.

Zastanawiam się nad zakupem jakiejś zabawki do spacerówki. A Wy macie jakieś zabawki przy wózku? 🙂