Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
to znowu ja.... malu juz nie spi...

jutro d bedzie cos robil przy aucie, wymieni olej i cos jeszcze ze ak pojedziemy zeby nic sie nie przytrafilo...

maly lezy i gada...

moge juz isc dzis na spacer? nie ma goraczki juz prawie cale 2 dni...

cos mnie brzuch boli, a jestem po okresie....

nie wiem czy nie pojade do rodzicow... musze jechac gdzies na zakupy bo szwagier ma imieniny w niedziele...

milego dzionka....

• Mamusia
witaj Agnieszko 🙂

Ale to Twoje maleństwo to ranny ptaszek. Mój standardowo robi pobudkę o 6.00.
Teraz leży sobie ze mną w łóżeczku ale trzeba budzić resztę, bo starszy do szkoły 😁

Poklepać nie dam rady bo mnie uprzedziłaś ale za to mogłam wieczorem 🙃

• Mamusia
Dzień dobry Mamusie, ubiegłyście mnie z oklaskami. U nas noc taka sobie. Do 2.30 Madzia spała w swoim łożeczku (po raz pierwszy w nocy). A później jak się obudziła na jedzenie to dołożyła kupsko, musiałam ją przewinąć, oczyścić nos no i nastąpiło wybudzenie i walka o to żeby jeszcze poszła spać do 4.00 ale w końcu padła i wstała o 6.00.

Zauważyłam u niej jakąś zmianę skórną w zgięciu rączki...nie wiem czy to obtarcie czy uczulenie. Zobaczę zaraz...wczoraj posmarowałam jej alantanem.

Dziś u nas ma być 14 stopni i umiarkowany wiatr tak więc mam w planach spacer około południa.

cześc babole 🙂
a myślałam, że to ja powitam dzień u grudniówek i was oklaskam, a tu nic z tego 😜
w nocy 1 pobudka o 1 i spanko do 6 rano, teraz znów spi a mamusi ma zamiar się szykowac i jadę na te zakupy, ciekawe co uda mi się kupić 🤔
kurcze podobaja mi się do chrztu sukienki robione na szydełku, ale są strasznie drogie 😠

miłego dnia wam życzę 🙂

mittka masz już sukienką dla emilki, no i czy na krótki czy długi rekawek?

WITAM WAS BABOLE

NOC OK, POBUDKA O 2 I O 4 I SPANIE DO 7.
ZDECYDOWAŁAM SIE ŻE KASZKE PODAM JEJ JAK SKOŃCZY 5 MIESIĘCY. DO TEGO CZASU BEDZIE JESZCZE SAM CYCUŚ A POTEM CYCUŚ PLUS JEDNA KASZKA PO KĄPIELI 🙂 🙂
HAHAH
A PÓKI CO DO 5 MIESIĄCA BĘDE JEJ DAWAĆ TYLKO TROSZKĘ JABŁUSZKA I MARCHEWECZKI BO JEJ SMAKUJE , ALE NIE DUŻO , OKOŁO 2 ŁYŻEK DZIENNIE 🙂 MOŻE TAK BYĆ ??? POTEM ZACZNĘ BARDZIEJ ROZSZERZAĆ DIETE, BO NAWET UJUZ BĘDZIE TRZEBA 🙂 I NIE BEDE MIAŁA WYRZUTÓW SUMIENIA, ŻE ZA WCZEŚNIE JEJ COS DAŁAM - TAK TO SOBIE WYKOMBINOWAŁAM 😁 😁

LENKA SIE BAWI SWOIM GADEM Z BIEDRONKI ( TAKIE MASKOTKI FAJNE Z GRZECHOTKAMI KIEDYŚ BYŁY I JEJ KUPIŁAM , TO JEJ ULUBIONA ZABAWKA )

JA ZARAZ IDE NA ŚNIADANKO

EMMAX MI SIE WYDAJE , ŻE NASZA LAKTACJA W TYM OKRESIE JEST JUŻ UNORMOWANA I PIERSI WYTWARZAJĄ TYLE MLECZKA ILE POTRZEBUJE DZIECKO I DLATEGO JUZ TAK DUŻO NIE ŚCIĄGNIESZ 🙂
ZRESZTĄ POWIEM SZCZERZE , ŻE JA NIE ŚCIAGAŁAM NIGDY POKARMU ... NIE MIAŁAM POTRZEBY

PERSY JA UŻYWAM SUDOKREMU NA TAKIE ZACZERWIENIENIA. JEST NIEZASTAPIONY 🙂

MIŁEGO DNIA 🙂

ZAPOWIADA SIE PIEKNY DZIEŃ U MNIE

agaw uważam, że dobrze TO sobie wykombinowałaś, ja też tak po 5 msc zamierzam wprowadzić coś, nawet jabłuszko i marcheweczkę też, no chyba, że mi się zmieni 😜

ściagnęłam 150 na 4 razy ściągałam, mam nadzieję, że jej wystarczy bo już mi się nie chce męczyć. Ja ściągałam kilka razy i tez tak na 3-4 razy, żeby jej starczyło, żeby na 1 raz ściągnąć to nie ma mowy, ale na jedzonko z cycusia jej starcza 😜

my też mamy tego gada z biedronki, taki smok zielony i też go lubi , ciagnie go za nogę bo ona się przesuwa 😜