Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

JEJKU KOBIETY CZY WY TEZ MOŻE OGLĄDACIE TVN 24 😲 MASAKRA TO CO SIĘ ZACZYNA DZIAĆ NA POŁUDNIU POLSKI 🤢

AGA84 DOBRE Z TYMI NÓŻKAMI 😁 😁 😁 MOJEMU BARTKOWI WIDOCZNIE SMAKUJĄ BO SAMA MAM OCHOTĘ CZASAMI ZJEŚĆ TE JEGO PALUSZKI 😜 😁 😁

IDĘ ZROBIĆ POMIDORÓWKĘ BO MI ZOSTAŁO ROSOŁKU Z WCZORAJ 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej mamuski
a wy dziś na wysokich obrotach na brzuszku 🙂
co ja próbuje coś napisać to kurna na gg mi sie ktoś odzywa i zamiast piać posta prowadzę rozmowy z 3 kumpelami na gg

Gosiu, jestem z Tobą, nie było mnie WTEDY ale jestem teraz i wierzę że wszystko będzie ok, a Hubert będzie silnym zdrowym i pięnym chłopcem!!!!

Ami najlepsze życzenia dla Basiulka!

Mittko faktycznie Twoje dziewczynki są do siebie podobne!

u nas też pogoda do bani... leje, wiatr normalnie halny...mały marudzi jak cholera, niedawno go ululałam po 45 minutach płaczo miałczenia... przez ten wiatr net mi nie chce chodzić, zasięg gubi..

w nocy dziś, ok, mały obudził się na cyca dopiero o 3 a nie jak zawsze przed 1 więc mamusia miała czas żeby się wypocić po mleku z miodkiem i masełkiem na dobranoc i w efekcie obudziłam się o 3 cała makrusieńka, włosy... wszystko... jak spod prysznica bym wyszła

Aga84 zasuwaj na tą tomografię!!!!!!!!!!! bo jak nie to prześlę Ci takiego kopa w tyłek że w podskokach polecisz!!!

Asiulek, to czyli nie mamy dzidziusia w brzuszku na forum?

AgaK oglądam... masakra

Skórko, próbuj wejść, czasami nie chodzi ale próbuj!!! może przez pogodę, bo wiadomo że tel gubi zasięg też w dupowatą pogodę!

• Mamusia
Ja oglądałam rano tvn24,coś strasznego,mam nadzieję że nasza pobliska przemsza nie wyleje 🤢

Hehe ja też zawsze stópki Emilki zjadam sama ssłodycz 🙂

Jej wypiłam kawke którą mąż mi zrobił i dalej mi zimno 🤢 mogli by grzać przez te kilka dni kiedy jest chłodno 😠

A JA USYPIAM SWOJE DZIECKO

GOTUJE SZCZAWIOWĄ

POGODA BEZNADZIEJNA

MITTKO ALE PODOBNE TWOJE CÓRY DO SIEBIE, NA PIERWSZY RZUT OKA MYSLAŁAM ZE TO EMI

AMI WSZYSTKIEGO NAJPIEKNIEJSZEGO DLA BASI

ASIU POKAZ FOTKI Z CHRZCIN 🙂 .. CZYLI ZE ZACZYNASZ LUBIC SWOJĄ SMOCZYCE??? 🙂

AGA84 NA SLUB 3 ZELAZKA DOSTALISCIE??

IDE MAŁĄ POŁOZYC

A MOJE DZIECKO JUŻ SOBIE POSPAŁO AŻ 20 MINUT 😠 😠 😠 IDZIE SIĘ WŚCIEC PRZEZ TĘ POGODĘ 😠 😠

JA DZIŚ ZNÓW ZACZYNAM JAZDĘ Z KAMILKIEM NA REHABILITACJE 🙂 JEDZIEMY NA 15 🙂

• Mamusia
No nie ciekawie z tym deszczem . Niedaleko ode mnie zalało jedną miejscowość a i moja rzeczka też nie ciekawie wygląda a mam ją jakieś 6 m od domu. Dobrze że nasza chałpka jest wyżej bo moja sąsiadka to już pewnie jest zalana. Ale to jest tak jak się bez głowy stawia dom.

Ami duże słodziutkie buziaki dla Basiulki 😘

GOSIU MASZ CZADOWE ZDJĘCIE NA AVATARZE 🙂 ANTOŚ WYGLĄDA JAK MAŁY MIŚ 🙂

JEJKU, NIE CHCE WYJŚĆ NA CHWALIPIETE, ALE TAKA MI ZAJEBISTA SZCZAWIOWA WYSZŁA, ŻE CHYBA ZJEM PÓŁ GARA SAMA 😁 🤪

DOBRZE ZE W MOIM REJONIE NIE ZDARZAJĄ SIE POWODZIE, ALE MOJEGO WUJKA Z OPOLA TAK KIEDYS ZALAŁA ODRA, ŻE MIAŁ WODĘ DO POŁOWY ŚCIAN W MIESZKANIU. NA SZCZĘSCIE MIAŁ UBEZPIECZONE MIESZKANIE I DOSTAŁ DUZO WIECEJ KASY NIZ TO WSZYSTKO CO ZOSTAŁO ZNISZCZONE BYŁO WARTE.

MOJE DZIECKO TEZ JUZ SIE NASPAŁO 😠

• Mamusia
Tosiek od wczoraj nauczył się zjadać swoje nogi ale nie w pozycji leżącej tylko na siedząco w bujaczku. Może uda mi się zdjęcie wkleić. Można się uśmiać co on wyprawia 😁

Ewo ja dwa lata temu to ryczałam podczas burzy jak mi zmyło ogródek a woda waliła mi po schodach wielkim strumieniem. A i nie dużo brakowało abyśmy musieli psa ewakuować z kojca 😞

moj brat z pawlem postanowili dzis zalozyc nowy bojler bo tamten przeciekal i nawet mnie nie uprzedzili i wode zakrecili ... ani nie pomyte ani nie mam z czego obiadu zrobic bo jest woda potrzebna ... eeehhh czemu oni mysla tylko o sobie ... dobrze ze malemu zdazylam zrobic troche herbatki

• Mamusia
kurcze mój maluch padł o 10.45 i przed chwilą obudził się z płączem na cyca i śpi dalej... połozyłam go do łóżeczka i śpi a ja kurna głupia mam sterte prasowania i zamiast robić to ja kupuję sobie rajstopki dla Szymka... a kupiłam takie :
http://allegro.pl/item1041441800_rajstopki_rajstopy_disney_62_74_18_wzorow.html nr 1 i 36- Ewo, nie wstąpiły mi się w pralce, mimo że prałam normalnie w 60 stopniach

i takie
http://allegro.pl/item1040319631_cudne_rajstopy_68_74_yorker_nowe_wzory_gratisy.html nr 17 i 37 🙂

ja też uwielbiam całowąc stópki Szymka 🙂 aniedługo będą taakie wielkie, rozmiar 45... fujjj... no i mama się ze mnie śmieje że mu rajstopy kupuję jak dla dziewczynki ale ja tak kocham te nego girasy w rajstopkach...ach...cudzio miodzio!

MY MOŻEMY TYLKO SIĘ POMODLIĆ ZA LEPSZĄ POGODĘ ŻEBY PRZESTAŁO JUŻ PADAĆ 😞 😞

AGAW TO SUPER ŻE ZUPKA SIĘ UDAŁA 🙂 🙂 🙂

GOSIU BRAWO DLA ANTKA 🙂 I JEMU NOGI SMAKUJĄ 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
A u mnie tatuś uśpił małą i tfu tfu na razie śpi,ja wstawiłam pranie i więcej nie chce mi się robić 🤪
Jak byście nas teraz widzieli iedzimy razem przy ławie ja na swoim laptopie a on na iśki to się nazywa uzależnienie 🤪 ale on musi zaraz odnieść bo iśka ze szkoły wraca,a nie pozwoliła tatusiowi włączać swojego laptopa 😜

AgnieszkoW dobrze że nie przepadam za szczawiową bo pewnie bym się wprosiła do Ciebie 😉 😁
Ja mówie do męża że dawno kapuśniaczku nie było i żeby mi ugotował 🤪 mówi że ugotuje jak sobie sama pójde po produkty,a tam non stop leje i leje 😠 😠

Ale Kamil miungwa był dzisiaj to szok 🤢 Dałam mu herbatkę jabłko z melisą i teraz siedzi zadowolony na mich kolanach i zjada mi rękę trzeszcząc radośnie przy tym 🤪 😁 🙂

Nie byłam u gina bo nie miał by mi kto Kamilka przypilnować a tam to i czasami 3 godziny w kolejce się siedzi moja lekarka mi anty przepisała a i w ogóle to od wczoraj mam okres (chyba to okres) 🤨

Nie wiem co by teściowa musiała zrobić żebym tak na prawdę zaczęła ją lubić 😁 😉

• Mamusia
kurcze mój maluch padł o 10.45 i przed chwilą obudził się z płączem na cyca i śpi dalej... połozyłam go do łóżeczka i śpi a ja kurna głupia mam sterte prasowania i zamiast robić to ja kupuję sobie rajstopki dla Szymka... a kupiłam takie :
http://allegro.pl/item1041441800_rajstopki_rajstopy_disney_62_74_18_wzorow.html nr 1 i 36- Ewo, nie wstąpiły mi się w pralce, mimo że prałam normalnie w 60 stopniach

i takie
http://allegro.pl/item1040319631_cudne_rajstopy_68_74_yorker_nowe_wzory_gratisy.html nr 17 i 37 🙂

ja też uwielbiam całowąc stópki Szymka 🙂 aniedługo będą taakie wielkie, rozmiar 45... fujjj... no i mama się ze mnie śmieje że mu rajstopy kupuję jak dla dziewczynki ale ja tak kocham te nego girasy w rajstopkach...ach...cudzio miodzio!

• Mamusia

i takie

MITTKO JUŻ WAS SOBIE WYOBRAŻAM 😁 😁

ASIULA NO MOJA TO BY MUSIAŁA CHYBA NIE WIEM... HMMM, HMMMM, HMM... MYSLE I MYSLE I NIC MI NIE PRZYCHODZI DO GŁOWY 😁 😁
TOLERUJĘ JĄ ZE WZGLĘDU NA TO ŻE JEST MATKĄ MOJEGO MĘZA, STARAM SIĘ ZWRACAC DO NIEJ KULTURANIE, BYĆ MIŁA ALE POLUBIC TO JA JEJ CHYBA NIGDY NIE POLUBIĘ .... BIEDNE TE NASZE TEŚCIOWE. DOBRZE, ŻE JA ZE SWOJA NIE MIESZKAM BO PEWNIE TEZ BYM SIĘ Z NIĄ KŁÓCIŁA A TAK JAK JESTESMY U NICH RAZ NA JAKIS CZAS TO MOGE POUDAWAĆ DOBRĄ SYNOWĄ 😁
ALE NIE POWIEM, JAK MNIE WKURZY TO JEJ POWIEM CO MI LEZY NA SERCU
NO DOBRA, BO ZNOWU SIĘ ROZKRĘCI TEMAT O SMOCZYCACH 😁

Asiu to nie masz dzidzi w brzuszku hehe a juz myslalam 🙂
Kajtucha rajtuzki sa super...ja lubię mojego synka ubierac w takie rajtuzie 😉
A moje dziecko spi juz w spioszkach o rozmiarze 80 😁 😁 😁 Wisza na nim ale na długods pasują 🙂 Chyba bedzie długi facecik 🙂
A co do stópek to Kajtucha roz 45 mnie przeraza 😁 😁 😁 Teraz sa takie malutkie, kochaniutkie 🙂 Ja tez je uwielbiam 🙂 Zawsze na pocieszenie zostana mi moje bo mam tylko roz35 😁 😁 😁 😁 😁

AgaW w ciazy objadałam sie szczawiowa a teraz nie mogę 😞 Chyba ze ta twoja jest wyjątkowa 🙂

Nadal leje 😞

A moje dziecko jest grzeczniutkie 🙂 Bawi sie sam w łóżeczku 🙂 Zjadł starte jabłuszko i był zachwycony 🙂
Obdarowałąm was oklaskami moje drogie baboczki 🙂