Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Kamilowi dawałam już ze słoiczków jabłuszko, jabłuszko z marchewką, marchewkową z ryżem oraz soki Bobofrut jabłuszko i jabłuszko z marchewką wszystko pięknie jadł i pił aż dałam mu jarzynową ze świeżych warzyw 😁 Miny były takie na początku że myślałam że się posikam a później w taki płacz wpadł że uspokoić go nie mogłam i zupka wylądowała w koszu 🤢 😁
Dzisiaj chce mu dać warzywa z aromatycznym indykiem aż się boje jak to będzie 🤪 🤢

A to minka przed rozdarciem 😁

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
O ja ale się usmiałam Asiula!!!!! Boki zrywam!!! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Moja to po 2 łyżeczkach czegokolwiek zaczyna pluc i pierdziec ustami, tak, że wszystko jest naokoło a nie w jej buzi. Może mi się uda to dzisiaj nagrac to wam pokaze 😁 😁

• Mamusia
hej mamuśki

Oj Asiulek jak przeczytałam co napisałaś o Twojej mamie jako babci to popłakałam się. Współczuję i Tobie i AgnieszceK. Dla Waszych mam [*][*]

Mittko zazdroszczę Twojemu mężowi Paryża... a Dominika jest niesamowita!!! skarb 🙂

u nas noc masakra... nawet nie wiem ile razy i jak częśto wstawałam bo co karmienie to zasypiałam i budziłam się jak mi ręka cierpła od ciężaru Szymka... ale średnio do godzinę wstawałam... no i pobudka o 7.30, po godzinie spanko do 9.30 drzemka przy cycu na leżąco do 10 🙂 no ale padnięta to ja jestem...

Asiu trudna decyzja... 3mam kciuki żeby jakakolwiek ona była- była dobra! my nie pójdziemy wynajmować. Raz, że kasy nie starczy a dwa- po prostu szkoda ładować komuś kasę w kieszeń, każda zapłata to kolejna rata zaq mieszkanie, a z rodzicami nie jest tak źle. Wiadomo, mi nie 🙂 ale mój mąż też nie narzeka na moich rodziców, oczywiśćie narzeka że nie mieszkamy sami ale na szczęscie teściów ma takich że ze świecą szukać 🙂 jak to powiedział więc póki nie możemy wziąć kredytu to siedzimy tutaj. A no i my dajemy rodzicom... 300zł. Moja mama tyle chce bo boi się że jak zawoła więcej to pójdziemy stąd np. na wynajem no i wtedy nie damy rady. Głupio mi dawać tak mało bo w sumie przybyła nam jedna osoba no ale jak kasa jest to się w małego właduje i zawsze jakoś tak... jak mam rzeczywiście więcej to dam.

a ja na obiad mam pizze. Tata był wczoraj w Lidlu i kupił gotowe ciasto... nie lubię go bo jest cieńkie... a ja muszę czuć że jem pizze a nie "obkład"... no i miał kupić pampersiaki i chusteczki pampers i wiecie co???? wykupili wszystko!!!!!!

mó miś zjadł dziś jabłuszko z brzoskwinką i bananem 🙂 tzn zjadł 2 łyżeczki. Ale mi się podoba to rozszerzanie diety 🙂

dziś pogoda do bani... szaro i pochmurno. Dziś nie idziemy na dwór razcej bo kurka wodna jest mega dużo meszek które jak ugryzą to robi się taaaki wielki placek swędzący...

kurcze oglądam na mtv program o licealnych ciążach i w głowie mi się nie mieści jak te "dzieciaki" sobie radzą...

NO ZOBACZ KAJTUCHA A NASZA ,,LICEALNA" FREDECZKA SOBIE RADZI I TO BEZ FACETA 😉

A JA JAEDNAK ZROBIE NA OBIAD KURCZAKA Z ZIEMNIAKAMI

ASIULA CIEZKA DECYZJA, TROCHE DUŻO 730 ZŁ...

EWO 1000 ZŁÓ ZA DZIAŁKĘ 😁ROZBAWIŁAŚ MNIE, TO NAWET U MNIE W MIEŚCINIE SĄ DROŻSZE 😁

WIOLA TWÓJ MĄŻ TO SOBIE POZWIEDZA 🙂
A LENKA TEZ PLUJE JAK JEJ COŚ NIE PODEJDZIE

MUSZE W KOŃCU KUPIĆ TEN BLENDER

ASIULA FAJNIE WYGLĄDA TWÓJ BRUDASEK 🙂

• Mamusia
Kajtucha też oglądałam ten program i normalnie jaka masakra!!!! Jednak w Ameryce to same tajkie pustaki mieszkają, że aż szkoda gadać! Nasza 16 to jakby miała 19 a tam 16 to jakby 13 mentalnie oczywiscie.

Boże moje dziecko chyba zaczęło raczkowac albo się tak przemieszcza na tym brzuszku, że co chwilę spojrze to ona w innym miejscu!!!!!

UDANE JESTEŚCIE Z TYM BOBEM 😁 😁

EWO DOMYSLILAM SIE ZE O TAKĄ DZIAŁKĘ CHODZI I JESTEM W SZOKU ZE TWOJEJ ZNAJOMEJ UDAŁO SIE TAK TANIO KUPIĆ.

• Mamusia
No właśnie Wiola obierasz je? hehe AgnieszkoW bo bober to jak tylko się pojawi to bedę jadła dzień w dzień tak lubie 🙂 i zaintrygował mnie ten Wiolki z masełkiem 🤪

A my też chcieliśmy działke i taka ładna na naszym osiedlu była za 14 tys z domkiem 😮

• Mamusia
Kurcze coś mi internet gubił połączenie 😠

Ewo oj bardzo mi się za Mateuszkiem tęskni ale jest pociecha z Antosia 🙂

AgnieszkoW Antoś to tak jakby zdjęta skóra z Mateuszka, bardzo są do siebie podobni tylko Mati ma niebieskie oczka a Antoś jakieś takie ciemne 😁

Chciałam wyjść na spacerek to zaczął kropić deszcz. Kurcze kiedy on przestanie padać.

A moje słoneczko grzecznie zjada wszystko co mama ugotuje w swoim krzesełku

BO TY GOSIA PEWNIE MASZ CZARODZIEJSKĄ RÓŻDŻKĘ I MACHASZ NIĄ NAD GARNKIEM JAK GOTUJESZ 😁 ŚLICZNIE ANTOŚ CIAMCIA 🙂
JA WŁASNIE GOTUJĘ LENCE ZUPKĘ WARZYWNĄ ZIEMNIAK, MARCHEWKA I PIETRUSZKA ... NIE WIEM CZY JUŻ MOGĘ DODAC KOLEJNE WARZYWKO?? GOSIU CO MI RADZISZ?? A TY GOTUJESZ NA WYWARKU MIĘSNYM JUŻ?? I CZY DODAJESZ KLEIK??

• Mamusia
Agnieszko ja od samego początku gotowałam zupkę na różnych warzywach. Wrzucam jak leci tylko raz daję np. więcej kalafiorka, brokułów lub buraczka aby zmienić smak. No i od 5 miesiąca gotuję wywar z mięska i na tym gotuję zupkę. teraz jeszcze wprowadziłam różne kaszki - jaglaną, jęczmienną, kleik kukurydziany i kaszkę mannę

• Mamusia
Bo Antoś ma wspaniałych rodziców chrzesnych którzy kupili takie magiczne krzesełko 😁 Antek siedzi w nim jak król no i jest bardzo pomocne w karmieniu. A już nie wspomnę jaką mam ulgę dla kręgosłupa 😉