Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

😁

mój maluch tak lubi jabłuszko że aż się na łyżeczkę rzuca 🙂 ale się skończyło... dziś dostał "aż" 3 łyżeczki 🙂

a wczoraj zaczął atakować moją brodę... ach jak on lubi ją gryżć.. ałłłłł.... kurcze jak tak trzepnie tymi gołymi dziąsełkami to aż krzyknęłam z bólu i mi się taka pręga zrobiła 🙂 ale on to uwielbia!!! a ma tak twarde dziąsła że szok...

kurcze też bym sobie zjadła pączka i to z ajerkoniakiem 🙂 no cóż... muszę poczekać do stycznia przyszłego roku 🙂 bo teraz to bym Szymka upiła 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześć MAMY!

Samych cudownych chwil związanych z bycia mamusią 🙂 🙂 Dużo pociechy z dzieci!

Ja też mam dzisiaj super humorek i uśmiech od ucha do ucha 🙂
Mąż rano wstał, ubrał siebie i Piotrka i wyszli, wrócili za chwilę z bukietem różyczek 🙂 Oczywiście Piotruś je trzymał i chciał pożreć 😁

Ja też się wpraszam do Wioli!!! 😁
Co do figury to najbardziej bym chciała coś zrobić z udami bo brzuch to mam mniejszy niż przed ciążą bo ze mnie spaślak był!

Gosiu super się bawi Antoś 🙂

Kajtucha uwielbiam zapach konwalii!

My mieliśmy szczepienie w szpitalu i w przychodni już 3, a 4 w czerwcu 🤢 Myślałam, że będzie ich mniej bo kupujemy skojarzone.

Mężol ma dzisiaj wolne, na 13.30 idziemy z Piotrkiem do lekarza, a potem do swoich mamusiek!

Persy daj znać jak będziesz miała wyniki!

Laski objadajcie się, płaczcie, śmiejcie, dziś nam wszystko wolno 😆

UFF ODDALI MI PRĄD 😜

I PO SZCZEPIENIU ZROBIŁ TYLKO LEKKĄ MINKĘ ALE NIE ZAPŁAKAŁ 🤪
MÓJ SMYKUŚ WAŻY 8 KILO I 77 CM DŁUGI 🤪 🤪 🤪

GOSIUG SUPER ŻE CHOCIAŻ TROSZKĘ ANTEK ZAINTERESOWAŁ SIĘ MATĄ 🙂 🙂 🙂

WIOLA TO JA TEŻ SIĘ WPRASZAM 😜 😜 😜 WODA NAJLEPIEJ POMAGA W ODCHUDZANIU 😉 😉

Z MITTKĄ KŁÓCIŁYŚMY SIĘ PRZEZ TELEFON KTÓRA GRUBSZA 😁 😁

GOSIU2301 TOBIE RÓWNIEŻ NAJLEPSZE ŻYCZONKA BO W KOŃCU MAMĄ TEZ JESTEŚ 😘 😘 😘 😘 😘

BARTUŚ ZNÓW ŚPI NA DWORZE W WÓZECZKU 🙂 A I DZIŚ BYŁAM W BIEDRONCE I NIE KUPIŁAM TYCH PIELUCH HUGGIES BO COŚ MNIE NIE PRZEKONAŁY ONE 🤢 ALE ZA TO CZTEROPAK CHUSTECZEK KUPIŁAM 😜 😜 😜

cześć mamusie 🙂

wszystkiego dobrego w dniu waszego święta, przede wszystkim zdrowych dzieciaczków 🙂 🙂

ja od córuni dostałam super prezent pospałysmy do 9 🤪

a teraz uciekam bo później jadę do swojej mamusi.

miłego dnia

• Mamusia
A my byłyśmy na krótkim spacerku,zjemy i zmykamy na te bioderka.

A no i musze się pochwalić 🤪 po pierwsze dostałam różyczke i bombonierke moją ulubioną merci 🙂 a po drugie moje dziecko zajeło pierwsze miejsce w konkursie bo dziś mieli imieniny swojego patrona i moja brała udział w konkursie wiedza o swoim patronie 🤪 😁

Gosiu Antoś super sobie leży 🙂 dobre i 5 minut 🙃

• Mamusia
Wiolu ja tam prasuję tylko rzeczy Matiego, Tośka i koszule mojego reszta idzie na bieżąco 😁

A my bioderka mieliśmy raz robione było wszystko w porządku i już nie musieliśmy iść na powtórną kontrolę 🙂

Wiola ja też jestem nienormalna pod tym względem 😁

Witam Was Kochane Mamusie 🙂
Ja już obchodzę drugi raz w tym roku Dzień Mamy. Szkocki był w marcu... A teraz obchodzę po polsku 🙂

Mittko Dominika wymiata 😁 Kochana jest!!
Persy trzymam kciuki!!!
AgnieszkoK pięknie rośnie Bartuś
Agnieszko84 może to rzeczywiście ząbki
Fredeczko super, że się odezwałaś. Ucałuj maleńką!
GosiuG nawet jeśli Antoś leży 5 minut, to zawsze coś 😉

Moja dzidzia sobie śpi. Dzisiaj odwiedzi ją prawdopodobnie koleżanka, 10 dni młodsza od niej 😉

Jak tak pisałyście o Dniu Mamy to sama się wzruszyłam!!!

A SIĘ ROZPISAŁYŚCIE 😁 AŻ 3 POSTY MIAŁA DO PRZECZYTANIA 😜 😜 😜

SPADAM ZARAZ DO TEŚCIOWEJ Z CHABAZIEM ( Z KWIATKIEM) NA DZIEŃ MAMY CHOĆ TO NIE MOJA MAMA ALE CO ZROBIĆ JAK TOMEK W PRACY 😉 😉 😉

• Mamusia
Wróciłyśmy z bioderek 🙂 U nas Gosiu też wszystko w porządku,ale chciał ją obejrzeć po 3 miesiącu i 6 aż dziwne że oni tak dbają 😜 teraz powiedział że jak będę chciała to mogę się pokazać po 15 miesiącu jak już będzie dreptać.Jeżeli będę miała jakieś wątpliwości 🙂

Moja też śpi w foteliku,padła w drodze powrotnej i tak sobie śpi do tej pory.A mama zjada obiadek który babcia przywiozła 🤪 😁

Cześć Dziochy!

Widze, że dzisiaj dzieciaczki na szczepieniu były... No i my też... Ale nie mam się czym chwalić, niby Amelka zdrowa, ale o 1 kg ma niedowage i to mnie troche martwi. Mierzy 63 cm i waźy 6200 gram (urodziła sie 29 grudnia) także pierwszy Dzień Matki mam przepłakany. Mam doła totalnego. Co zrobie, że nie lubi jeść... Wyniki miała robione wszystkie i jest ok. Wiem, że Persy Madzia też jest taka malutka i szczuplutka...

Przeglądam Wasze zdjęcia i stwierdzam, że macie cudne dzieci...