Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

WIOLU JA MYSLE ZE JAK JEJ DASZ TROSZKE TEJ CUKINI TO JEJ NIC NIE BEDZIE
http://www.osesek.pl/podstawy-zywienia-dziecka/warzywa/193-cukinia-po-6-miesiacu.html

DOBREJ NOCY, MUSZE ISC LENE LULKAC

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Mamusie, Madzia już śpi więc mogę kilka słów nasmarować.
Jesli chodzi o ciucholandy to lubię grzebać w ciuchach i z reguły wychodzę z dużą torbą;-)
Lubię firmę Next - ma fajne ciuszki.
Jutro idę po wyniki - mam nadzieje iż wszystko będzie OK. Co prawda Madzia obecnie ma małą niedowagę, ale jak wszystko się wyjaśni to będzie można poczynić jakieś kroki.
Lenka wygląda słodko..w spacerówce;-)
Ewa życzę wytrwałości!!!
Co do cukinii to nie mam pojęcia.

PERSY WYNIKI NA PEWNO BĘDĄ DOBRE 🙂 STARAM SIĘ PODBUDOWAĆ NA DUCHU 😉 😉 😉

JA TEŻ JUŻ ZMYKAM 🙂 🙂 🙂

DOBRANOC 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Wiolu nie mam pojęcia co z tą cukinią 😮 ale sprobuj jej dać wtedy się przekonasz ty 😮mbardziej że jest z Twojego ogródka 🙂

U nas było nagle pełno ludzi,ale teraz Emila jak co wieczór zasnęła sama przy moim boku 🤪 musze ją tylko przeniesć do łóżeczka 🙂

• Mamusia
Ale masz dobrze z tym usypianiem, chociaz moja jak zmeczona to wszedzie i w kazdej pozycji zasnie hehhe. Uwielbiam ta moja malenka!!!

Przed chwilka się przebudzila, przekrecila na brzuchol i krzyczała, mama przyszła to taka radocha!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪

Najlepsze jest to, że kładę ja na wieczór na koniec łóżka (2metry) a rano się budzę na 10cm, na bolu bo reszte zajmuje moja córcia hehehehhehe. 😁 😁 😁 😁

Chyba pójdę oglądać eurowizję, kto reprezentuje PL?

• Mamusia
hej!

Ja ubrałam Piotrka i poszliśmy po męża/tatusia do pracy 😉

Teraz kończę robić sałatkę gyrosową i będziemy się objadać, a w TV leci eurowizja 😉

Wiolu nie mam pojęcia co z cukinią 😮

AgaK przynajmniej się najadłaś 😉 Chociaż na pewno podobały Ci się występy mimo wszystko 🙂

Jutro pierwszy raz będzie mnie dotyczyć dzień mamy 🙂 🙂 🙂 Mam z tego wielką radochę!

• Mamusia
Nie mam pojęcia kto nas reprezentuje,nie wiedziałam że wogóle jest eurowizja 😜

A Dominika przychodzi do mnie i pyta czy dam jej 50zł ja mówie na co! a ona bo chciałam Ci kupić bombonierke i kwiaty bo jutro dzień mamy 🤪 to mówie jej po co aż 50zł a ona mówi że nie ma innych pieniędzy bo ona chce z tej kasy swojej komunijnej kupić 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny!!

Pewnie zjebke mi sie dostanie za to ze was nie odwiedzialam, ale najpierw mialam problemy z netem zeby cos napisac bo nie wskakiwalo mi pisanie postow, pozniej kompletny brak czasu !!

INFORMACJA DNIA!! NAJWAZNIEJSZA!! WIKI DZISIAJ POWIEDZIALA PIERWSZE SLOWO "BABA" !! DUMNA JESTEM JAK PAW!!

2 sprawa tydzien temu mielismy szczepienie i Wiki wazyla 7kg mierzyla ok65cm 🙂

3 sprawa Wiki ida zobaki na calego....
4 sprawa dzisiaj w szkole baaaardzo duzo pozaliczalam i wszystko jest na jak najlepszej drodze 🙂
5 sprawa marcin ma Wiki konkretnie w dupie :/
6 sprawa ostatnio sobie troche imprezuje 😉 zreszta niektore dziewczyny widzialy pewnie fotki na nk 😉
7 sprawa Wiki ostatnio broni sie przed spaniem raczkami i nozkami.... :/

nie podczytywalam was nawet niestety ale naprwade nie bylo czasu :/

no i hit dnia 😁 co ja dzisiaj odwalilam... wstyd!!
kupowalam kolezance papierosy w sklepie gdzie obsluguje taki mlody facet. zamiast portfela wyciagnelam ...... podpaske! i ? zamiast siedziec cicho i nikt by nie zauwazylam zrobilam "uuuuups" oczywiscie wszyscy na mnie i snie nasmiewali :P poplakalam sie ze smiechu ale wiecej sie w tym sklepie nie pokaze 😁

pozatym Wiki ostatnio dosyc czesto cos dostaje 😉 i ja nawet ostatnio kupilam sobie buty, torebke, koszule, bolerko i tuniczke 😁 i leginsy.. pierwszy raz od nie wiem kiedy wydalam jakies pieniadze na siebie!! i nawet na solarium poszlam hehe.

Super sie zlozylo ze moj tata mial prawie 1,5 mies chorobowego no i teraz jak mu sie chorobowe skonczylo moja ciotka dostala zalegly urlop i malej bedzie pilnowac do polowy czerwca a ja bede miec juz koniec szkoly 😁 wiec poki co nie mam problemu z tym kto popilnuje mala 🙂

z krzyskiem juz prawie nie mam kontaktu, ostatnio pisal do mnie pewien policjant z krajenki okazalo sie ze ma dziewczyne od 5 lat a szkoda bo fajny koles hee. no ale tez jakby nie patrzec 30stka na karku :P

wiec poki co serce pusciutke i cale tylko i wylacznie dla mojej malej buby 🙂

a czy jakies nasze dzieciatko ma juz pierwszy zabek? bo u nas wychodza wychodza i cos wybic sie nie moga !

• Mamusia
Oj fredeczka fredeczka masz szczęście że już późno jest i krzyczeć nie wolno a i ja za bardzo zmęczona,ale opieprz to Ci się pożądny należy 😠 😠

Ale gratulacje dla Wikusi i mamusi,zdolne kobietki a Wiktoria to chyba po mamie taka wygadana 🙂
Hhahah z tą podpaską to niezły numer 🤪 😁 😁

Ok dziewczynki ja już mega zmęczona więc ide się położyć.
Dobrej nocki.Dobranoc mamusie 😘

• Mamusia
Ewa chyba dzisiaqj niet bo juz zaczelo sie glosowanie 😜 ide dac mlodej jesc i samej cos zjesc, obejrzec troche Heroes i lulu.

Fredka niezle tam balujesz i z niezlymi przystojniakami hehe. To z podpaska dobre, usmialam sie 😁
Buziaki dla Wiki!

Dobrej nocki!

• Mamusia
No fredeczka gdzieś Ty była???
Gratulacje dla Wikusi 🙂 U nas dzieciaczki jeszcze nie mówią i ząbków też jeszcze nie ma!
Powstawiaj nam fotki z chrztu! Fajnie, że wszystko zaliczasz w szkole i że wszystko dobrze się układa!

No i dupa, Polska nie weszła do finału 😠

No a Piotruś w końcu się przekręcił z brzuszka na plecki, pierwszy raz wyjął spod siebie rękę i się udało 🤪

Lecę pod prysznic i spać! Dobranoc!

• Mamusia
fredeczko milo ze zajrzalas, w koncu 🙂 super ze w skzole wszystko ok, a podpaska sie nie przejmuj 🙂 i najwazniejsze ze Wiki zdrowa a faceci to drugi plan 🙂

zaraz iede sie kapac i jade do rodzicow, a moi faceci spia... malo okolo 23 zjadl 120 wiec zawsze cos... alutko je 😞 odchudza sie czyc cos? tylko z czego? 🙂

jeszcze raz mamuski Wszystkiego Dobrego z okazji Dnia Matki

DZIEŃ DOBRY

WSTAŁYŚMY PO 7 . NOC SPOKOJNA OPRÓCZ TEGO , ŻE ŚNIŁY MI SIE JAKIEŚ DUCHY... 🥴

FREDECZKO FAJNIE ŻE ZNALAZŁAŚ DLA NAS CZAS 🙂 CAŁUSKI DLA CIEBIE I WIKI 🙂

AGA84 MOŻE FAKTYCZNIE ZĄBKI IDĄ ŁUKASZKOWI ZE NIE CHCE JEŚĆ.. MOJE SZWAGIERKI SYNEK TAK MIAŁ.

JA EUROWIZJI NIE OGLĄDAŁAM, POSZŁAM SPAC.
ALE WIDZE W NECIE ŻE ZNOWU Z POLSKI JAKAŚ MASAKRA. DALI BY DODE TO MOŻE BY COS WYMYŚLIŁA DZIEWUCHA HAHAH

MITTKO ALE MASZ TĄ CÓRĘ UDANĄ 🙂 🙂 KOCHA SWOJĄ MAMUSIĘ 🙂

EWUNIU WIDZISZ OPŁACIŁA SIĘ REHABILITACJA 🙂 TERAZ JUZBEDZIE SIE CAŁY CZAS OBKRĘCAŁ 🙂

JEJKU, JAK MI NA SERDUSZKU CIEPŁO ŻE DZIŚ OBCHODZE PIERWSZY RAZ W ŻYCIU DZIEŃ MATKI. JAK O TYM POMYŚLE, TO MI SIE CHCE BECZEĆ ... 🙂 TAK KOCHAM TO MOJE DZIECKO. NIE MA WIĘKSZEJ MIŁOŚCI W ŻYCIU NIŻ MIŁOŚĆ MATKI DO DZIECKA.
ŻYCZĘ WAM MAMUSIE PIĘKNEGO DNIA MATKI 🙂

• Mamusia
Hej mamusie 🙂

Niech nam żyją niech nam żyją sto lat nasze kochane listopadowo-grudniowo-styczniowe mamusie 🙂 Jej AgnieszkaW jak przeczytałam o Tym Twoim pierwszym dniu mamy to sama się poryczałam.Wszystkiego dobrego dziewczynki zwłaszcza dla tych które pierwszy raz mają swoje święto 🙂 zdrowych pociech,uśmiechu na twarzy,spełnienia i duuuuużo miłości 😘

U nas nocka ok tylko ja coś kryzys chyba przechodze i nie moge się zwlec jak mała się obudzi 😜

Fredeczka bardzo ładne zdjęcia z chrztu Wiki miała śliczną sukieneczke 🙂 a mamusia jak zwykle promieniała 🙂

Miłego dnia Wam życzę mamusie 🙂

WITAM 🙂 🙂 🙂

WSZYSTKIM MAMUSIOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMY 😘 😘 😘

DZIŚ Z SAMEGO RANA DOSTAŁAM 2 PRZEPIĘKNE LAURKI I SŁODKIEGO BUZIAKA OD SYNKA KAMILKA 🤪 AŻ SIĘ PORYCZAŁAM 😉 😜 😁
AGNIESZKOW WIEMY CO CZUJESZ 🙂 RADOŚĆ W SERCU NIEZIEMSKA ŻE JEST SIĘ JUŻ MAMUSIĄ I OBCHODZI SIĘ PIERWSZE W ŻYCIU ŚWIĘTO MAMY 🙂 🙂

MITTKO DOMINIKA JEST THE BEST 😁 ALE JAKA KOCHANA 😁

FREDKA ZDJĘCIA SĄ SUPEROWE A TY KOCHANA WYGLĄDASZ SUPER I OBY TAK DALEJ 🙂 🙂 🙂
WIKUSIA TO TAKA MAŁA MODELKA WYSZŁA NA TYCH ZDJĘCIACH 😉

IDE ZARAZ MOJE DZIECKO NA DWÓR WYSTAWIĆ BO JUŻ ŚPIĄCE A W DOMU NIE POŚPI 🙂

TO DLA WAS KOCHANE MAMUSIE 😘 😘 😘

Wiele pięknych kwiatów znamy:
tulipanów, róż i bzów.
My dla naszych Mam dziś mamy
najpiękniejsze kwiaty słów:
Słowo miłość - za ich troski.
Słowo wdzięczność - za ich trud.
Dar to skromny - dar dziecięcy,
wyśpiewany z serc jak z nut.

• Mamusia
Witam Wszystkie mamusie 🙂

Wszystkiego naj w tak pięknym i szczególnym dniu. Życzę Wam wiele uśmiechów na twarzyczkach Waszych pociech 😘

Ja też już usłyszałam piękne życzenia od najstarszej pociechy aż łezka w oku mi się zakręciła. Tym bardziej że jest tak daleko. Ale już w piątek wraca tak mi się za nim tęskni 😞

Fredeczko śliczne zdjęcia

Życzę Wam miłego dnia 🙂