Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

I BĄDŹ TU CZŁOWIEKU MĄDRY 😮 ALE DZIĘKUJE DZIEWCZYNY ZA PORADY 😘 😘 😘

MOŻE ON PRZEZ TO BYŁ TAKI MARUDNY BO MOŻE GO TO BOLI 🤢 🤢 🤢 STRASZNIE TO TWARDE JEST 🥴

GOSIU ALE TO W NÓŻKĘ BYŁO ROBIONE SZCZEPIENIE 🙂 🙂 🙂
A GORĄCZKI NIE MA 🙂
ON TAK MACHAŁ TĄ NÓŻKĄ DZIŚ I JA MYŚLAŁAM ŻE TO BRZUSZEK GO BOLI 🤢 🤢

OJEJ, BIEDNY BARTUŚ. AGUS JAK MU NIE ZEJDZIE DO JUTRA TO LEC Z NIM DO LEKARZA. MAM NADZIEJE ZE TO NIC GROŹNEGO.
A KAMILEK JEST DEBEŚCIAK 😁

EMMAX MAM PARASOLKE DO WÓZKA ALE JEJ NIE UŻYWAM.ZASŁANIAM BUDKE JAK JEJ MOCNO SWIECI A ZRESZTA TERAZ TO TAKA PASKUDNA POGODA ZE PARASOLKA NIE POTRZEBNA NO CHYBA ZE NA DESZCZ 😠
NA POCZATKU BYŁO MI CIEZKO BO W GONDOLI LENKE WIDZIAŁAM, ALE JUZ SIE PRZYZWYCZAIŁAM. TAK JAK EWA PISZE, DZIECKO NIECH OGLĄDA SWIAT BO ILE MOZNA NA MATKE PATRZEC 😁
CZEKAM JUTRO NA RELACJE JAK SIE PODOBAŁO TWOJEJ LENCE.

GOSIU TY TO JESTES MISTRZ KULINARNY 🙂

IDZIE SIĘ WŚCIEC 😠 PRZEZ CHWILĘ TAKIE COŚ MI WYSKAKIWAŁO 😠

Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Syntax Error in template "./templates/index.tpl" on line 34 "$("#mess_box").dialog({modal: true,width: 500,buttons: {Ok: function() {$(this).dialog('close');}}});});" - Unexpected ": ", expected one of: "}" , "->" , " " , "(" , "::" , "|"' in /var/www/brzuszek/Smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php:398 Stack trace: #0 /var/www/brzuszek/Smarty/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php(2573): Smarty_Internal_TemplateCompilerBase->trigger_template_error() #1 /var/www/brzuszek/Smarty/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php(2638): Smarty_Internal_Templateparser->yy_syntax_error(38, ': ') #2 /var/www/brzuszek/Smarty/sysplugins/smarty_internal_smartytemplatecompiler.php(46): Smarty_Internal_Templateparser->doParse(38, ': ') #3 /var/www/brzuszek/Smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php(86): Smarty_Internal_SmartyTemplateCompiler->doCompile('

W końcu Was doczytałam. Też mi takie coś AgnieszkoK wyskakiwało.

Avatarki są przepiękne, bo to zasługa dzieciaczków, które są na nich 🙂

Wiola Majeczka jest przesłodka! A Twój głos... Jakoś wyobrażałam sobie, że masz taki mocny, a tu proszę taki "bajkowy"!
Kajtucha Szymuś gaduła jest słodziachny.
AgnieszkoK Po ostatnim szczepieniu mielismy to samo... Czerwona plama, z gulką dużą i wieczorem podwyższona temperatura. Lekko jej to miejsce masowałam i tyle

Dziewczyny. Mój mąż ściął włosy!!! Miał długie za łopatki, teraz ma krótkie. Maja z nim była u fryzjera. Jeszcze nie mogę dojść do siebie. Wygląda bardzo fajnie... ale kurde w długich też mu było dobrze. Chciał się "postarzeć" a teraz wygląda jak 20 latek 😁

PANNONIKT CZASEM WYNIK WYCHODZI INNY OD ZAMIERZONEGO I CZASAMI NA DOBRE WYCHODZI 🙂
MĘŻOWI NA PEWNO JEST DO TWARZY Z KRÓTKIMI WŁOSAMI 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Hej babeczki 🙂

My wróciłyśmy od siostry,mała wykapana i śpi 🙂

Szymuś słodko sobie gada 🙂

AgnieszkoK nie widze zdjęcia cos mi się nie wyświetla 😞 ale jeśli spuchło to na bank możesz altacetem w żelu przyłożyć,ja też mam kupiony bo u mnie też lekarka zalecała jeśli spuchnie to przyłożyć 🙂

PannoNikt to teraz w domu masz młodziaszka 🙂

Co do spacerówki to mam możliwość przekładania przodem i tyłem,ale Emila jeździ tyłem bo wtedy sobie wszystko obserwuje i jest spokój.Dziewczynki dobrze mówią ile można patrzeć na tą mame 🤪

I coś jeszcze chiałam ale jak zwykle mi się wzięło i zapomniało 😜

MITTKO UWIELBIAM TWÓJ TEKST ,,MI SIĘ WZIEŁO I ZAPOMNIAŁO"

PANNO NIKT ALE CZAD!! WIERZE, ŻE JESTEŚ W SZOKU 🙂 TYLE CZASU DŁUGIE WŁOSY A TU NAGLE KRÓTKIE. A JAK MĄZ SIĘ CZUJE W TAKIEJ FRYZURCE?? NIE SZKODA MU BYŁO ŚCINAC WŁOSY??

OJ TAM WIOLKA MASZ PRZECUDNY GŁOS 🙂

LENKA SPI , MAM NADZIEJE ZE TAK ZOSTANIE JUZ DO KARMIENIA NOCNEGO, A NAJLEPIEJ DO RANA HAHA

• Mamusia
Hehe PannoNikt mój Krzysiek podciął jakiś czas temu włosy i ma do ramion. Ale ostatnio mi zakomunikował iż na dzień dziecka zetnie sobie na krótko...ehhh..a miał takie długie, piękne włosy 😠
A moja Madzia jeździ różnie raz tyłem a raz przodem zależy jak pada słońce...bo jeszcze się nie dorobiliśmy parasolki i ciągle jej świeci w oczy słoneczko...i się wtedy wku..a 😜 😜 😜
Dzieciaczki oczywiście słodkie...nic dodać nic ująć. 🙂 🙂 🙂

JAK NA RAZIE NIE RUSZAŁAM TEGO 🤨
ZOBACZĘ JUTRO RANO JAK BĘDZIE NADAL TO ZADZWONIĘ DO LEKARKI I ZAPYTAM CZY TO NORMALNE 🤔
MÓJ SMOCZEK JUŻ ŚPI 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
No bo tak mi się zapomina hihi
Ale już się wzięło i przypomniało 😜
Kamilek jest the best hahaha ten to potrafi dbać o interesy 🙂

Co do głosu to Wiola rzeczywiście taki inny niż by się można spodziewać,ale czasem głosy się zniekształcają ja np mam okropny i jak siebie słysze na kamerze to szok 😲 a za to przez telefon mamy bardzo podobny głos razem z moją mamą i jak jeszcze kiedyś mieszkaliśmy z rodzicami dzwoni mój mąż na stacjonarny odbiera moja mama a on mówi Kochanie weź tam naszykuj a moja mama to ja może dam Sylwie do telefonu 🤪 😁 potem się wstydził do domu wrócić 😁 😁

MÓJ BARTEK JEŹDZI I W SPACERÓWCE Z GŁĘBOKIEGO WÓZKA I W TEJ CO KUPIŁAM 🙂 W TEJ CO KUPIŁAM TO JEŹDZI JAK JUŻ NA PRAWDĘ JEST CIEPŁO A TAK TO TA DRUGA NAM ZOSTAJE 🙂
A I TEŻ MAM PARASOLKĘ DO SPACERÓWKI 😜 😜 😜

😁 😁 😁 😁 MITTKA UŚMIAŁAM SIĘ Z TWOJEGO MĘŻA 😁 😁 😁 😁

A CO DO WIOLI GŁOSU JA MYŚLAŁAM ŻE MA TAKI DONOŚNY GRUBSZY A TU ZONK OKAZUJE SIĘ ŻE MA DELIKATNY I JAK PISZECIE BAJKOWY 😉 🙂 🙂 🙂 🙂

MI MÓJ GŁOS OSOBIŚCIE SIĘ NIE PODOBA 😜

HAHA DOBRE SOBIE, ZACZEŁAM Z GŁOSEM WIOLI I TERAZ TO DZIS TEMAT NR 2 ZARAZ PO BOBIE 😁 😁

MITTKO A CZEMU MĘZU SIE WSTYDZIŁ?? TO PRZECIEZ PIĘKNIE JAK MĄZ DO ŻONY MÓWI KOCHANIE, CO Z TEGO ZE MU SIĘ WZIEŁO I POMYLIŁO 😁 😁

OKI DZIEWCZYNKI, JA IDE SPAC. MYSZKA MOJA LULKA.
DOBREJ NOCKI

• Mamusia
Hahaha Wiolka genialny pomysł 😁 😁 😁

AgnieszkoW no do żony to żaden wstyd,ale teściowej to on się kiedys bardzo wstydził.Jak moja mama siedziała w kuchni to w życiu nie wyszedł sobie jeść zrobić.Musiałam albo ja albo mame przeganiać z kuchni 🤪 🤪

WIOLA SUPER POMYSŁ 🤪 🤪 🤪

HE HE MITTKO TO TAK JAK MÓJ TOMEK NA POCZĄTKU JAK ZACZYNALIŚMY BYĆ PARĄ 😁
ZAWSZE MÓWIŁ CHOĆ DO POKOJU BO JA SIĘ WSTYDZĘ PRZY TWOICH RODZICACH SIĘ DO CIEBIE PRZYTULIĆ A PÓŹNIEJ TO JUŻ LUZ BLUES BYŁ 😜