Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
emmax ja kupuję gerbera i jak dla mnie jest ok 😉

siedzę z farbą na włosach bo wyglądałam już gorzej niż źle. no i przydałoby się trochę opalić bo jestem blada jak ściana! kurde marzy mi się jakieś spa 😁 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
My już wróciłyśmy 🙂

Ewo ale masz marzenia 🤪
A kurczak w cieście niby prosty ale mnie się nigdy nie chce w to bawić.To jest poćwiartowany kurczak na kawałki obtoczony w takim cieście jak na naleśniki tylko gęściejsze.Potem usmażony na patelni i upieczony potem z ziemniakami w piekarniku pyyyyycha.
Potem było ciasto z kokosem i brzoskwiniami i do domu jeszcze dostałam 🤪

Wiola mam nadzieję że jednak dobrze się bawisz,chociaż jak wrócisz to coś czuję że niezłe teksty polecą 🙂

OO AgnieszkoK ale dzieci będą miały radoche 🙂

• Mamusia
hej mamuśki

przepraszam że się nie odezwałam wczoraj i dopiero dziś ale kurcze... mąż w domu, razem 5 osób i komputer okupowany przez każdego po kolei a jak już ktoś widzi że się zajmuję małym to już oznacza że nie chcę usiąść na kompa...

u nas jako tako, wczoraj dwa spacerki- jeden na balkonie 🙂 🙂 🙂 drugi prawdziwy 🙂 dziś za to zakupy w Lidlu i Auchan bo padało więc kisimy się w domu, a zapowiadają że co najmniej do środy ma lać w Poznaniu...

ha a tata mówił ze nie było w Lidlu pampersów a ja dziś pojechałam i było tyyyle... kupiłam jedną paczkę i jestem wściekła jak osa bo zabraliśmy za mało gotówki a z takiej promocji aż żal nie skorzystać w większym zakresie- 44zł jumbo pack plus paczka chusteczek pampers...to wychodzi jakieś 36-38zł za jumbo pack...

poza tym nic się nie wydarzyło...

AgaK to chłopaki pewnie mają frajdę niesamowitą!

Aga84- 3maj się!!! ja też mam torbiel ale moja ma 3x3cm, nie boli, nie rośnie, nie maleje więc gin nie każe ruszać. Ani anty na nią nie działają... nic więc mój gin podejrzewa że to może jakaś pozostałość po jakimś zapaleniu bakteryjnym którego nie "wykryłam" jak kiedyś 2 lata nie byłam u gina więc póki nie rośnie i nie boli to luz. A Ty się kochana nie łam, wierzę że będzie okej!!! a Twój mąż... po prostu brak słów... nie popisał się...

Wiolka, mam nadzieję że nie jest tak źle!!! 3mam kciuki i z niecierpliwością czekam na relacje 🙂
A Majeczka boska!!!

ja dziś chciałam dać małemu pierwszą marcheweczkę i kurcze ugotowałam, zblenderowałam... Szymek najpierw się skrzywił i potem porzygał... od buzi po pas, aż po plecy...

więcej nie pamiętam... wybaczcie....

mam pytanie, czy wasze maluchy płaczą przez sen? bo w przypadku Szymka zdarza się to niemal codziennie...

• Mamusia
Cześć lachy!

Wróciłam i już nawet zdążyłam się zdrzemnąć. Było całkiem spoko oprócz tego, że zajebiście piździło a opni zrobili impreze na zewnątrz 🤢 🤢 🤢 🤢 😮 😮 😮 😲 😲

Oczywiścuie Majka w centrum zainteresowania bardziej niż laska komunijna ale ona akurat nie miała nic przeciwko. Dałam teściowej, żeby dała młodej kawałek chlebka to taaaak szczęśliwa była. Dzień dobrioci dla smoków 😁 😁 😁

Kurde zna zdjęciach mam taką zniesmaczona minę przez ten wiatr jakby mi nić nie pasiło 🤢 🤢

Wcisnęłam się w końcu rano w zupełnie inne ciuchy niz przygotowałam i od razu miałam lepszy humorek 🙃

Jak dam kochaniutkiej jabłuszko to wstawie wam zdjęcia mojego bachoratka 🤪

• Mamusia
Mittko brzmi super, muszę kiedyś spróbować 😉 No to objadłaś się dzisiaj smakołyków!

Kajtucha Piotrkowi czasem się zdarza zapłakać przez sen, ale to bardzo rzadko. Nie wiem czemu tak się dzieje.

Wiola czekamy na foty 🙂

Ja czekam na obiadek, a właściwie to już kolację. Potem na deser lody i od jutra postaram się tak nie obżerać! Za 2 miechy jadę nad morze to przydałoby się zrzucić trochę sadełka 😆

• Mamusia
Kajtucha moja to przez sen rzadko płacze za to budzi się z płaczem w dzień dość często 😮

Wiola to super że impreza się udała i czekamy na fotki 🙂

Kurcze to może ja też zacznę się odchudzać 🤪 ale jak na razie piję kawkę i jem ciasto 😜 😁

HEJ KOCHANIUTKIE MAMUSIE 🙂 🙂 🙂

A WIDZISZ WIOLA NIE BYŁO TAK ŹLE NA TEJ KOMUNII I TEŻ CZEKAM NA FOTENCJE 😜 😜

A URODZINY TEŚCIA SIĘ PRAKTYCZNIE NIE ODBYŁY TZN BYŁO CIASTO KAWKA ALE BEZ WIELKIEJ POMPY BO TEŚCIU SIĘ ROZCHOROWAŁ 🤢

ALE ZA TO DZIECI ZE ŚLIZGAWKI MIAŁY RADOCHĘ 😁 😁 😁

I ZNOWU TEMAT ODCHUDZANIA 🤢 JA TO CHYBA LODÓWKĘ NA ŁAŃCUCH Z KŁÓDKĄ ZAMKNĘ I PORTFEL ODDAM MĘŻOWI ŻEBY MNIE NIC NIE KUSIŁO TO MOŻE WTEDY SIĘ ODCHUDZĘ 😜 😁 😁 😁
NIE A TAK SERIALNIE TO JA COŚ NIE MAM WENY I CIERPLIWOŚCI DO TAKICH RZECZY 🤢 🤢 🤢 🤢

• Mamusia
Cześć dziewczynki 🙂

Wreszcie udało mi sie do Was zaglądnąć. Wczoraj wybyłam do mojej przyjaciółki na klachy. Wreszcie jakaś inna rozrywka niż dom i i jego domownicy 😁

Mój Antek dzisiaj dokładnie tak samo wyglądał jak Majeczka hehe 😜
Wiolu jednak imprezka się udała a tak byłaś na nie nastawiona

Ewo buciki Piotruś super dostał jak ja lubię takie maluszki w takich bucikach 🤪

A ja dzisiaj chodzę na wstecznym bo okresu dostałam i jeszcze pogoda do dupy sie zrobiła ach szkoda gadać. Nie lubię takiego samopoczucia 😞

• Mamusia
Ha AgnieszkoK ja też nie mam weny i najgorsze że posiłków takich jak obiad czy kolacja potrafie sobie odmówić,ale ciacha albo coś słodkiego już mniej 😮 🤢

Kajtucha właśnie nie wiem czemu te dzieciaczki tak płaczą,moja przed chwilą spała ale co troche płaczem się zanosiła i jak już sie tak trzeci raz rozdarła to ją wybudziłam bo musiała bym ją na rękach trzymać żeby spała.

Oj AgnieszkoK to zdrówka dla teścia 🙂

A JA ZNOWU JEDZENIA NIE MOGĘ DOMÓWIĆ SOBIE 😞 😞 SŁODKIE JAK JEST W DOMU TO JEST NIE RZUCAM SIĘ NA NIE ALE OD DOBREGO JEDZENIA TO CIĘŻKO MI SIĘ OPRZEĆ 🤢

witam wieczorkiem 🙂

moja lenusia niby śpi, spacerek tylko ok 40 min bo sie burza przyplatała 😠

A ja zdjęcia majki nie mam, znów cos brzuch nawala 😠 😠 😠
wy o odchudzaniu a ja zeżarłam całą karpatkę w jeden dzień 🤪 🤪 🤪

MY TEŻ JUŻ PO KĄPIELI 🙂 BARTEK DZIŚ DŁUGO NIE ZAŚNIE BO SIĘ WYSPAŁ 🤢 NO CÓŻ PRZEMĘCZĘ SIĘ JAKOŚ 🙂 🙂 🙂

DOBRA MAMUSIE JA SPADAM KAMILKA KĄPAĆ, POTEM SIEBIE I DO WYRKA BO RANO TRZA WSTAĆ 🥴 😉 🙂 😁

DOBRANOC 😘 😘 😘

• Mamusia
Witajcie! Czytam Was na bieżąco ale jakoś pisanie mi nie idzie. Po prostu muszę się Wam pochwalić- dziś zobaczyłam, u mojej córeczki ząbka!!!!! gdybym nie pomacała to nawet bym nie wiedziała, bo odpukać, przechodzi to moja Basia bezobjawowo 🙂