Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

PIKASSO U MNIE BYŁO 19 OSÓB Z TYM ŻE BRATA Z ŻONA I Z DZIEĆMI NIE BYŁO BO BYLI PO WYPADKU I JEDNA Z CÓREK DZIEŃ PRZED CHRZCINAMI WYSZŁA ZE SZPITALA 🙂 A TAK BYŁY BY 23 OSOBY 🙂
I JA ROBIŁAM W DOMU U TEŚCIOWEJ BO MA JEDEN DUŻY POKÓJ I MOGŁAM ICH TAM POMIEŚCIĆ 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hejka 🙂
Parter domu praktycznie ogarnięty. Mąż jak wróci z basenu ma za zadanie wyszorować łazienkę a ja wtedy zrobię spaghetti, na które mam smaka chyba od tygodnia 😜
A teraz piekę biszkopt. Zrobię ciasto z galaretką i brzoskwiniami 😉 Marika przy dźwięku miksera padła i śpi 🙂

Picasso wszystkiego co najlepsze dla syneczka 🙂
Akompf cieszę się, że chociaż w soboty piszesz z nami. Przyznam, że brakuje tu Ciebie. A tak w ogóle gdzie pracujesz?

Ja jeszcze nie ochrzciłam małej... Ktoś jeszcze też nie robił chrzcin??

Moze zrobimy chrzest w lipcu jak przyjedzie moja przyjaciółka... Zobaczymy... Najpierw to trzeba pójść do kościoła a tam mi zawsze jakoś nie po drodze 😁

• Mamusia
dzien dobry...

ale jestem wkurwiona, mielismy razem z mezem rano jechac na zakupy ale zadzwonila kolezanka i mowi ze ona tez jedzie na zakupy wiec ustalismy ze pojade z kolezanka a on pojedzie do tesciow sprawdzic cos w aucie.. wyjecalam o 9, dzwonie o 13 i chce poweidziec ze zjemy obiad i wracam do domu a on mi mowi ze nawet nie zaczal bo mu sie nie chce a ja sie wkurwilam, bo myslalam ze chce cos z autem jechac i dlatego nie pojechal z nami a on sobie odpoczywa u mamusi, wrocilam przed 15 i do teraz go nie ma, nie zadzwonie i nie powiem ze jestem w domu bo chcialam sie przkeonac o ktorej wroci i czy zadzwoni w ogole do mnie i cisza....

to co on pojechal sobie odpoczac? ja pierdole, a my to co? nie ma go cale dnie jedynie co w weekend jest i pierdoli mnie i dziecko... pewnie jkak wroci to powie ze robil auto ale jakby zaczal od razu o 10 jak zjawil sie u tesciow to juz dawno bylby w domu.. normalnie zaraz mnie rozniesie....

powinnam sie jutro zabrac z domu i zostawicmu malego na glowie i srrac i wrocic o tej o ktorej on dzis wroci bo jest po 18 a jego nie ma....

• Mamusia
Aga, też bym się wkr...iła! Naprawdę, faceci to chyba myślą że my jak siedzimy z dziećmi w domu to leżymy pępkiem do góry...a wszystko się robi SAMO.
Daj znać Aga...co i jak.
A ja w końcu nie dotarłam na targi...pogoda mnie przestraszyła.
Akompf a jakiej firmy masz owe krzesełko?
Ktoś pytał kto jeszcze nie ochrzcił dziecka...więc ja się zgłaszam 🙂 I chyba dopiero pod koniec roku albo na wiosnę przyszłego to nastąpi. 🥴
Picasso wszystkiego NAJ NAJ dla pociechy!
Gosia piękne ząbki ma Twój synek!
Może i mi się uda zrobić fotkę ząbka Madzi to wrzucę...chociaż chowa go sprytnie przed nami 🙂

A SIĘ KOBIETY ROZPISAŁY 😁 NADĄŻYĆ NIE IDZIE TAK DUŻO PISZECIE 😁 😁

AGA84 JA TO BYM JUŻ SIĘ NAWET NIE ODZYWAŁA BO SZKODA SŁÓW 😠

MOJE DZIECIĘ JEDNO WYKAPANE 🙂 DZIŚ WYJĄTKOWO PÓŹNIEJ BO NIEDAWNO DO DOMU WRÓCILIŚMY 🙂
IDĘ TERAZ STARSZEGO WRZUCIĆ DO WANNY 🙂 I MAŁEGO NAKARMIĆ 🙂

A WY KOBIET WYCHODZIĆ DO JASNEJ CHOINKI 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
No ja wróciłam! No i rzeczywiście Aga nie nadążam czytać 😁 pochowały się laski.
Ja dziś chyba zrobię Piotrkowi dzień brudaska bo po prostu nie chce mi się go kąpać ☺️
Na urodzinach fajnie tylko szkoda, że nie mogłam się napić z kuzynką na jej trzydziechę ehh.

• Mamusia
Heloł babeczki laseczki 😜

A co zabalowałam wczoraj 😜 🤪 ale odespać nie odespałam bo szanowny mężulek dupy nie ruszył,no przepraszam ruszył jak ja już się Emilą zajełam 😠 No ale było super 🤪
Dziś na 9 pojechałam do kina (pojebało mnie ) no ale cóż dziecko chciało to się wybrałyśmy,potem prosto do teściowej (biedny chłop miał 3 godziny na dopakowanie rzeczy i połowe pozapominał 😠 ) a tam o dziwo spoko pomimo tego że cała ferajna się oczywiście zjawiła,ale byłam na to przygotowana 😜 Emila dziś zajebisty humorek miała więc ja też 😁 wróciliśmy późno młodsza ma dzień brudasa ja padam na pyszczek a jeszcze musze do Balbiny iść dać jej jeść 😮
aaaa i w łaśnie wpierdzieliłam pierwszy w ty 😮m roku bober za kosmiczną cene 😲 (mężu zafundował 😜 )

Oczywiście przeczytałam wszystko,ale jak zwykle tyle się działo że już nie wiem do czego się odnieść 😮
Ekspozycja glutenu hmmm nie robiłam po prostu jej podałam i nic jej nie ma dzisiaj jadła ziemniory z teściową oczywiście moje dziecko gęburke otwiera do wszystkiego co jej się podaje 🤪

Zdjęcia dzieciaczków śliczne a dzieciaczki cudowne,Antoś ma superowe ząbki,Bartuś świetną limuzyne A Kamilek jagodowy słodki i body super 🙂

No i dupa i nici reszta mi się wzięła i zapomniała jak się weźmie przypomni to dopisze a teraz idu do kotecka bo pewnie głodny (wczoraj jej nie nakarmiłam 😜 ) i zamiałczy się na t 😜ym balkonie 🤪

• Mamusia
No no ja tylko do pilnowania nie pani 😜 a jak się ciut przegłodzi to potem lepiej będzie wsuwać a po za tym ciut dietki jej nie zaszkodzi bo coś grubawa jest 🤪 😁
No dałam jej żarcia,zamknęłam na balkonie i git moge iść wreszcie spać 🙂

Dobranoc dziewczynki 😘

dziewczynki bylam dzis na gorodku i sie przestraszylam - wszystko zaroslo ale posiedzialam troszke i cebulke juz widac i marchewke i inne takie tylko buraczki nie urosly bo woda je wymyla ... mlodego wykapalam dalam jesc i dorazu usnol szok jak nigdy 🤪
uciekam spac bo bardzo rano trza wstac - jutro sie odezwe ... buziole
ciesze sie ze focie wam sie podobaja 😁
pa pa 😘 😘 😘

PIKASSO ŻONA MOJEGO BRATA TEZ JEST W KOMISJI. MUSI JUTRO RANO WSTAĆ O 4 🤪 NO ALE ZAWSZE JAKIŚ GROSZ WLECI DO KIESZENI A TERAZ JEST IM TO POTRZEBNE BO KUPILI MIESZKANIE I JE REMONTUJĄ 🙂
NO I WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO DLA WIKTORKA Z OKAZJI PÓŁ ROCZKU 🙂 ZAPOMINAM CIAGLE CI NAPISAĆ ZE MASZ ŚWIETNE ZDJĘCIE NA AVATARZE 🙂

BYŁAM DZIS PÓŁ DNIA Z MĘŻEM I LENKĄ U RODZICÓW. MĄZ SIE NAPIŁ Z TATĄ WINA SWOJSKIEJ ROBOTY I GŁUPOTY GADALI, POSMIAŁAM SIĘ Z NICH 🙂 TERAZ JUŻ ŚPI. LENKA TEZ SPIOCHA SOBIE 🙂 A JA MUSIAŁAM ZAJRZEĆ CO NASKROBAŁYŚCIE BO BYM CHYBA NIE ZASNEŁA INACZEJ 🙂

EWO TO SOBIE POGADALISCIE Z MĘZEM , DO 2 W NOCY 🤪 🙂

MITTKO POSMIAŁAM SIĘ Z TWOJEGO POSTU 🙂 WIDZĘ HUMOREK CI DOPISUJE, TO BARDZO DOBRZE 🙂 ALE NA BÓB TO MI TAKIEJ OCHOTY NAROBIŁAS, ZE JUTRO CHYBA KUPIE MROŻONY BO PEWNIE ŚWIEŻEGO NIGDZIE JESZCZE NIE ZNAJDE , TYM BARDZIEJ W NIEDZELE.

PANNO NIKT TO DUŻE CHYBA TO MIESZKANKO MACIE JAK PIĘTRO , SCHODY I TE SPRAWY 🙂 JEST CO SPRZĄTAĆ.

AGA84 W ŁEB MĘZOWI. CO ON SOBIE MYSLI!!!!!!!!!! WRRRRR

PERSY KUPUJ TO KRZESEŁKO I NIE PYTAJ O ZDANIE KRZYSKA. FACECI TO NAJMNIEJ WIEDZĄ CO JEST NAM POTRZEBNE DLA DZIECI.

ASIULA ŚWIETNE TO BODY , TEZ W PONIEDZIAŁEK POCHODZE ZA TAKIM PO SKLEPACH 🙂 A KAMILEK JAK ZWYKLE UROCZY 🙂

GOSIU ALE MA CUDNE TE ZĄBKI ANTOS. ŚWIETNE ZDJĘCIE BĘDZIE MIAŁ NA PAMIATKE 🙂

AGAK JAK SIĘ BARTUS CZUJE?? I JAK KAMILEK?? A MĘZU FAJNĄ CI NIESPODZIANKĘ ZROBIŁ 🙂 DZIS U CIEBIE BEDZIE TRZESIENIE ZIEMI 😁

NO I WIĘCEJ NIE PAMIETAM.

IDĘ SPAĆ.

POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE I ŻYCZE DOBREJ NOCKI WAM I WASZYM RODZINKOM :*

• Mamusia
spać mi się nie chce więc zajrzałam na chwilę, a tu taki długi post 🙂 fajnie bo miałam co czytać.

Pikasso też zapomniałam wcześniej złożyć życzeń dla Wiktorka, dużo uśmiechu i zdrówka 😘 😘 😘

Mittko rozerwałaś się i od razu humorkiem tryska z Twoich postów 🙂

AgaW to miło spędziliście dzień, lubię takie sielankowe weekendy 🙂

A JA SOBIE JESZCZE ZAJRZAŁAM BO OCZYWIŚCIE JESZCZE MUSIAŁAM NK PRZEJRZEĆ NO I JAK TU NIE ZAJRZEC NA BRZUSZEK PRZED WYŁĄCZENIEM KOMPUTERA?? A TU POST EWY 🙂 🙂 SIOOO SPAC EWUS 🙂
JA TEZ JUZ ZMYKAM. KURDE GŁODNA JESTEM ALE NIE JEM JUZ NIC. TRUDNO, NAJWYŻEJ PADNE, ALE TRZA SIĘ WZIĄC ZA SIEBIE 😁 😁

TERAZ JUZ NAPRAWDE DOBRANOC GWIAZDECZKI MOJE :*

• Mamusia
Hej Mamusie, u nas nocka OK. Co prawda wkurzyłam się na K bo jak tak to wiecznie zmęczony wieczorami a tak godz. 2.30 a on siedzi przy kompie i gra...oczywiście teraz będzie zmęczony bo nie wyśpi się...
Idę małej robić jedzonko...
A później o godz. 9.00 na siłownie a o 13.00 do mamy na imieninki i na wybory rzecz jasna...

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

Nocka super 🙂
Teraz siedzimy sobie i pijemy kawke mmm jak super z mężem się w niedziele pije kawke.Ale to ostatnie dni już niestety 😞
No my po śniadanku jak nie będzie padać to się wybierzemy na wybory 🙂 a jeszcze się waham między dwoma kandydatami więc pewnie zdecyduje przed zagłosowaniem 😜

Miłej niedzieli Wam życzę dziewczynki 🙂

• Mamusia
Cześć dziewczynki!

U nas nocka super, mała dzisiaj spała w łóżezcku bo jak ją tam położyłam to zasnęła więc już jej nie przenosiłam a ja w końcu obudziłam się nie pokopana 😁 😁 😁

Wczoraj wieczorem bylismy na pogotowiiu bo Majka miała od 2 dni jakąś wysypke na ramionach, malutkie czerwone kropeczki co wieczorem poszerzyło się na całe ręce, kark i trochę plecki. Pomyślałam, że to różyczka na początku bo tak to mniej wiecej wygląda ale po 1. to jest choroba zakaźna a młoda nie miałaby się od klogo zarazić. 2. przy różyczce jest tem,peratura, Majka jej nie ma. Pojechałam dla świętego spokoju, w sumie to poczekałabym do poniedziałku ale teściowa by się tam mi przez telefon zapłakała 🙃 🙃 😮

Lekarka stwierdziła, że nie wie co to ale na pewno nie jest to żadna z chorób dziecięcych i nie jest to alergia. Powiedziała ze najprawdopodobniej mała ma te krostki od potu , chociaż dla mnie to dziwne bo nie pojawiły się w miejscach najwiekszej potliwości. No nic, mam obserwować, w razie dalszego rozprzestrzeniania sie wysypki czy pojawienia temperatury mam przyjechać spowrotem i wtedy beda pobierac młodej krew.

Odezwe się wieczorem bo jade do jamy na obiad 😜 i moze poplywac ale watpie bo sie pogoda zepsuła. Dzisiaj w nocy o 1 obudził mnie taki potężny grzmot, że aż wyskoczyłam z łóżka i zwaliłam lampke nocną. Majka nawet nie drgnęła 😁 😁

HEJ BABOLCE 🙂

U NAS NOCKA W MIARĘ Z TYM ŻE MÓJ BRACHOLEK WRÓCIŁ DO DOMU O 1 Z MINUTAMI A O 1.30 OBUDZIŁ MI NA DODATEK BARTKA BO ZACHCIAŁO MU SIĘ KURWA O TEJ GODZINIE PRZEZ TELEFON GADAĆ 😠 CO PRAWDA BYŁ W DRUGOM POKOJU ALE TAK KRZYCZAŁ PRZEZ TEN TELEFON ŻE WYDAWAŁO SIE ŻE SIEDZI U MNIE W POKOJU 😠 😠 😠

MÓJ MĘŻUNIO WRÓCIŁ DO DOMKU Z CHORYM GARDŁEM 😞 I CHYBA SIĘ OD NIEGO ZARAZIŁAM BO MNIE TEŻ DZIŚ ZNÓW GARDŁO BOLI 😞 😞 ALE TERAZ TO JUŻ SIĘ NIE DAM CHOROBIE 😉 😜

MÓJ BARTULEX OK 🙂 DZIŚ NOCKA BEZ GORĄCZKI 🙂 ALE ROBI BARDZO RZADKIE KUPKI 😞
KURCZE NIECH TE ZĘBY JUŻ WYCHODZĄ 😠 😠 😠 PATRZYŁAM NA JEGO DZIĄSŁA I SĄ TAKIE LEKKO NABRZMIAŁE WIĘC TO RACZEJ ZĄBKI 🙂

FREDKA NO TO SIĘ ROZPISAŁAŚ W POŚCIE 😁 😁 ALE BLOGA POCZYTAŁAM 🙂 SZKODA ŻEBY WALCZYĆ O SWOJĄ GODNOŚĆ I PRAWA NAJPIERW TRZEBA MIEĆ SZMAL 😞
CAŁUSKI DLA WIKUSI 😘 😘 😘

U MNIE POGODA NAWET DOŚĆ FAJNA CHOĆ ZA CIEPŁO NIE JEST 🙂 SŁONECZKO ŚWIECI 🙂

NA KOGO BĘDĘ GŁOSOWAĆ, NIE MAM POJĘCIA 😉