Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

EWUNIU WYBACZ ALE USMIAŁAM SIĘ Z TWOJEGO POSTU 😁 😁
JA SIĘ KIEDYS Z MĘZEM STRASZNIE POKŁÓCIŁAM JAK WACALIŚMY Z MIASTA 120 KM OD NAS. MAŻ SIĘ W KOŃCU WKURZYŁ , ZATRZYMAŁ AUTO I KAZAŁ MI WYSIADAĆ. OCZYWIŚCIE JA HONOROWO WYSIADŁAM ON ODJECHAŁ .... JEZU ALE SIĘ BAŁAM , TYLE SAMOCHODÓW MNIE MIJAŁO, ALE SZŁAM TWARDO DO DOMU CHOCIAŻ MIAŁAM JESZCZE JAKIES 80 KM , NA SZCZESCIE MĄZ SIE OPAMIĘTAŁ I ZA JAKIES 10 MINUT PO MNIE WRÓCIŁ. TERAZ SIE Z TEGO SMIEJE, ALE WTEDY DO SMIECHU MI NIE BYŁO.
BEDZIE DOBRZE EWO, CZASEM LUDZMI TARGAJA EMOCJE 🙂

WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA BASI :*

FREDECZKO JA TEZ TOBIE ZAZDROSZCZE PRZESPANYCH NOCEK...
MOJA MAŁA W TE UPAŁY BUDZI SIĘ OKOŁO 4 RAZY, ALE NA SZCZESCIE JAK DAJE JEJ CYCUSZKA TO OD RAZU SPOKÓJ 🙂
JAK JEST CHŁODNO TO MAM POBUDKE ZAZWYCZAJ 2 RAZY. MAM NADZIEJE , ŻE PRZY WIATRACZKU BĘDZIE JEJ SIE LEPIEJ SPAŁO 🙂

ASIULA MOJA LENKA TEZ SIE ŁAPIE ZA USZKO JAK CHCE JEJ SIĘ SPAĆ 😉

KAJTUCHA PONAWIAM PYTANIE - GDZIE TEN KUBICA BEDZIE JEŹDZIŁ????

DZWONIŁA DO MNIE TEŚCIOWA. GOTUJE MI GOŁĄBKI 🤪 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
i jeszcze coś mi się przypomniało 😉
Jak byliśmy na rehabilitacji i babka wzięła Piotrka na ręce to zaczął strasznie piszczeć, uspokoił się dopiero i mnie na rękach 😉 Potem jak mąż go trzymał to też płakał, a u mnie spokój. I tak w kółko. Zaczyna mu się faza na mamę, a ja niedługo wracam do pracy i będzie lipa 😞
No i ogólnie zaczyna piszczeć jak coś jest nie po jego myśli. Niedobry się robi 🥴

AgaW wyjeżdżam z 30 na 31 lipca. Poczekamy jak Piter się obudzi ok. 2 i ruszymy, mamy nadzieję, że prześpi drogę. W dzień się boimy jechać bo ostatnio Piotrek nie lubi jeździć autem. Zawsze od razu zasypiał, a teraz jest krzyk!
Aga możesz jeszcze raz wstawić link swojego krzesełka do karmienia?

EWO A ILE KILOMETRÓW MACIE DO TEJ MIEJSCOWOSCI NAD MORZEM ?? MAM NADZIEJE ŻE PIOTRUŚ DZIELNIE ZNIESIE PODRÓŻ.
MOJA LENKA TO CYGAŃSKIE DZIECKO, U NIKOGO NIE BECZY , NIKOGO SIĘ NIE BOI ... 😮
http://allegro.pl/item1073472041_krzeselko_do_karmienia_rt_2_rocker_plus_4_kolory.html

KAJTUSZKO A PODASZ MI JESZCZE DATE I GODZINE?

EWO ALE JESLI MOGE COŚ DORADZIĆ TO JAK BYS CHCIAŁA KUPIĆ TO WEŹ TO http://allegro.pl/show_item.php?item=1129927904 GDYZ MA WKŁDKĘ WELUROWĄ NA SIEDZISKU. MOJE KRZESEŁKO MA WKŁADKĘ Z CERATKI A W TE UPAŁY SIE NIE SPRAWDZA BO SIE PRZYKLEJA DO PLECKÓW ITP I PODKŁADAM LENIE PIELUSZKI , ALE MIMO WSZYSTKO KRZESEŁKO JEST ŚWIETNE I BARDZO JESTEM Z NIEGO ZADOWOLONA 😉

TO NIE AŻ TAKI KAWAŁ, JAKIES 300 KM 😉 ON UWIELBIA KUBICE 🙂
DOWIEDZ SIE JESZCZE PROSZE CZY TAM TRZEBA KUPIĆ JAKIŚ BILET WSTEPU I O KTÓREJ DOKŁADNIE KUBICA BEDZIE JECHAŁ BO JUZ ZNALAZŁAM W NECIE ŻE BEDZIE SIE TAM DZIAŁO OD 9-18
🙂 DZIĘKUJE CI Z GÓRY 😘

• Mamusia
Aguś nad morze mamy jakieś 350 km 😮
Dzięki za link 😉

robię zakupy na allegro, zamówiłam moskitierę do wózka, parasolkę i zasłonki na szyby do auta i myślę co jeszcze 😮

tak ogólnie to muszę zabrać krem z filtrem, coś na ukąszenia, coś na gorączkę, żel na dziąsła, pieluszki do kąpieli, jedzonko, soczki, owocki, hmmm... jakieś pomysły co jeszcze?

• Mamusia
no ja też muszę sobie listę zrobić 😉 a i tak pewnie czegoś zapomnę 😁

Muszę wystawić ten bujaczek fisher price na allegro. To był mój najgorszy zakup 🤢 Piotrek pobujał się w nim parę razy, a ostatnio Wam pisałam, że mimo zapięcia wisiał głową w dół. Kasa wyrzucona w błoto, no ale skąd mogłam wiedzieć. Ciekawe za ile uda mi się go sprzedać. Jak się uda to kupię to krzesełko do karmienia.
Tylko teraz nie wiem, które bo piszesz Aga, że w tym Twoim Lena się poci, ale z drugiej strony jest łatwiejsze do czyszczenia.

• Mamusia
Ojejku !! gdyby moj facet kazal mi wracac tramwajem to by przez leb chyba dostal :|

a na tego kubice to sama bym z checia pojechala 🙂

a nad morze jade ze znajomymi chyba za tydzien i jedziemy w sobote a wracamy w niedziele 🙂 bedziemy swietowac moje urodziny 🙂 ale ciekawa jestem czy to wypalii..... mielismy teraz jechac ale koledzy wlasnie na kubice jada.

a Wiki znowu dzisiaj nie chce jesc :/ zrobie na obiad jakies warzywka na patelnie i Wiki wsadze do basenu, niech sie pluska 🙂

Łahahahahahaha 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Ja pierdolę z jaką ja zacofaną istotą mieszkam 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Dziś dowiedziałam się że jak kobieta ma okres to nie może np.mizerii robić bo się zepsuje buhahahahahahahahahaha 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Cos czuje ,ze jej nie znajde ale tak z glowy to hmm...

butelki, szczotka do butelek, mleko, herbatki, soczki, grzechotki czy inne ulubione zabawki, okrycie kapielowe, mydelko, szamponik , pampersy, chusteczki do pupy , jakies kaszki , zupki itp , ubrania ( wiadomo! ) , obcinacz do paznokci lub nozyczki ( Wiki zawsze jak gdzies wyjedziemy to sobie zachaczy pazurka :/ ) , basenik , krem z filtrem , oliwka , smoczek , smoczek zapasowy , jakis kocyk , pieluszki do buzi , dokumenty ( legitymacja ubezpieczeniowa , ksiazeczka zdrowia dziecka ) hmm nie wiem co jeszcze