Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
posprzatalam lazienke ale widze ze was nie ma ....

wiec ide przygotowac rybke 😉 tznnatrzec przyprawami i skropic sokiem z cytryny niech "przejdzie" tym a ja w tym czasie powycieram kurze 😉

pozniej obiore ziemniaki i..... nie wiem co dalej.

moze Wiki sie obudzi to dam jej jogurcik i wtedy..... poodkurzam i ... pomyje podlogi ?

kurcze ale nie wzielo dzisiaj na porzadki 😁 szkoda ze u gory mi sie tak nie chce sprzatac :P

fredeczko ja w Kielcach mieszkam od 7 miesięcy i tam gdzie teraz będziemy wynajmować to nie znam okolicy 🥴 będę musiała oblukać co tam jest 😉

Facet do mnie dzwonił że nas wybrali żebyśmy wynajmowali 🤪 pyta się o której możemy się spotkać żeby umowę spisać a ja mówię tylko nie dzisiaj bo jest piątek 13 🤪 😁 no i na jutro na 17 się umówiliśmy 😉

Tak się cieszę 🙂 tak się boję 😞

hej dziewczynki
nocka jeszcze gorsza od poprzedniej - jak to zeby to chce je widiziec i to juz .... biala kropeczka na dziasle znikla 🤢 - bede musiala pomyslec o sztycznej szczece dla mojego pysia 😁
anja ja nie kiedy nie mam yjscia - musze go posadzic na ziemi, piasku, trawie i zrobic swoje ... bo jak jestem sama w domu przez caly dzien to nikt mi nie wykopie kartofelkow lub powyrywa cebule i takie tam a z jedna reka sie nie da tego robic ... mam nadzieje ze mnie rozmiesz 🙂
podobno ida znow burze tak slyszalam - to dobrze bo u mnie strasznie goraco - a dzis jest juz troszke chlodniej ...
z grzybow co przynieslismy to tylko dwa siwe - my to mamy szczescie a wuja poszedl godzine pozniej i przyniusl pol reklamowki - to nie sprawiedliwe 🤔
dobra narazie zmykam bo mlody steka na nocniku 😲

Witam krejzolki 🙂 🙂

Asiulka jak się cieszę, zobaczysz dacie radę i myślę że i psycholog nie będzie potrzebny 🙂 🙂 🙂 🙂 super kochana 🙂 🙂 🙂

Kajtucha, ale numer z tym psem 😁 😁 😁 😁 😁

Agaw i fredka może za mało seksu i was głowy bolą 😁 😁 😁

Ewa pewnie teraz z Piotrkiem pod kościołem po kostce jeździ bo jej nie ma 😉

laski ja to jestem aparatka dzisiaj rano otwierać drzwi a kluczy nie ma a M o 16 wraca, zostawiłam w wózku pod schodami dobrze że mam znajomą to przyszła i mi te klucze z wózka podała 😁 😁 😁, a później wykipiało mi mleko, masakra 😁 😁 😁 😁 😁

miłego dnia 😘

PICASSO JA TAM CIE ROZUMIEM KOBIETO. MOJA LENKA WCZORAJ ŁAZIŁA SOBIE PO CENTRUM HANDLOWYM PO PODŁODZE 🤪 NIE CHCAŁA SIEDZIEC NA REKACH WIEC MĄZ JĄ PUŚCIŁ I RACZKOWAŁA PO TYCH BAKTERIACH I ZARAZKACH. NOGI I RECE MIAŁA TAKIE BRUDNE ZE POTEM Z PÓŁ PACZKI CHUSTECZEK NAWILŻANYCH WYTREACCILISMY ABY JA UMYC BO WSTYD Z TAKIM BRUDASEM PO MIESCIE CHODZIC 😁
NA TRAWE TEZ JĄ PUSZCZAM, CZASEM SOBIE JEJ TROCHE PODJE I JEST OK 😉 JA TAM NIE JESTEM PRZEWRAZLIWIONĄ MATKĄ 😉 NIERAZ SOBIE DZIECKO NAWET SZMATE DO PODŁOGE POSSIE 🙂

ASIULA TRZYMAJ SIE KOBIETKO JUZ NIEDŁUGO BEDZIE DOBRZE...

FREDECZKO WPADNIJ DO MNIE POSPRZATAC 😉
JA TEZ DAJE LENCE NASZE AMKU I SIE ZAJADA KOBIETKA 🙂

• Mamusia
Asiu i jeszcze jedno mi przyszlo do glowy ale to nigdy nie jest jakies super rozwiazanie. chyba ze sie ustala na ile czasu i tyle.... pozniej wraca.

Wyjazd za granice. mezu moglby zarobic przed 2 mies troche kasy i na jakis czas by wam starczylo...... a po powrocie do PL poszedlby tutaj normalnie pracowac. zeby tylko podreperowac budzet.

jedna ma za duzo druga ma za malo ... ma ktoras w sam raz ...
ja jedynie co stwierdzilam ze nie da sie kochac w trakcie ogladania czy sluchania kabaretow .... czlowiek nie moze sie skupic na niczym 😉

oj Aga u mnie z tymi sprawami to kiepsko, biedny mój mąż 😁 😁 😁

Moja dama moich zupek nie chce jeść, w ogóle coś mi ostatnio za zupkami nie przepada zje ale tak na siłę 😠
a teraz śpi już 2 godzinki, a jak wstanie to maruder od nowa się włączy 😁 😁

• Mamusia
Cześć laseczki 🙂

Asiu ale się cieszę że udało sie Wam z tym mieszkaniem. Jakoś dacie radę a przede wszystkim ty dziewczyno dychniesz od tej jędzy. I jeszcze jedno spóźnione życzenia dla Kamilka 😘 😘

A mój też zasuwa po trawniku bo od jakiegoś czasu to w wózku jest go bardzo ciężko utrzymać a jeszcze nauczył się w nim stawać . Więc jak gdzieś jest możliwość to siedzi na dupsku przynajmniej jest bezpiecznie. 😁

• Mamusia
Emmax no to nieźle dziś zakręcony dzień masz 🤪 no niby piątek 13 😜

Eee AgnieszkoW to wyluzowana z Ciebie mama 🤪 moja to bardzo lubi brać moje duże palce od nogi do buzi 😁 ale ja jej nie pozwalam.U niej do buzi to trafia wszystko co napotka po drodze a najlepszą zabawką dla niej to były by buty 🤪 uwielbia w nich siedzieć.

Asiula to super że z mieszkaniem Wam się udało i wierze że dacie rade jakoś się to powoli wszystko poukłada.

A gdzie AgaK się podziewa?? 🤨

Mąż ma tu pracę na czas nieokreślony zarobi 2.600 jak pojedzie zarobi dużo ale pracy jak wróci za taką kasę nie znajdzie... 🥴 Poza tym już rozstrzygaliśmy taką opcję i on mnie nie zostawi bo jest diabelnie zazdrosny 😮

asiu napewno dacie rade ... twoj maz ladnie zarabia - ja ledwo tysiaka wyciagalam ... pawel ledwo 2 ... jak cie nie zostawi to by cie musial ze soba zabrac 🙂
mnie tez sie nic nie chce ... a musze isc po kartofelki bo babcia mi przyniosla golabki na obiad ale przeciez z czyms trzeba je zjesc

• Mamusia
Asiu to calkiem ladnie Twoj maz zarabia. Najwazniejsze to byc razem! a Ty wlasnie sproboj sie czyms zajac 🙂

Ja juz rybke zrobilam w lodowce siedzi 😁

dziewczyny polecam!!

Filety z obojetnie jakiej rybki skropic cytryna, opruszyc sola , pieprzem i operkiem mrozonym np i na godzine do lodowki, oproszyc maka i smazyc. MNIAM MNIAM MNIAM!! 🙂

tylko teraz rece wala mi ryba zmieszana z cytryna 😁

a Wiecie do czego moja WIki najbardziej ciagnier do zabawy?? puszki po piwie!! nos zkur.... :P

• Mamusia
Gosiu to też dlatego ja mojej też nie daje siedzieć w butach bo by je w buzi memlała,ale jak tylko wyczai sytuacje że nikt jej nie pilnuje to biegusiem leci do przedpokoju i zasiada wśród butów 🤪
A teraz poszła szkudzić do iśki do pokoju musze iść sprawdzić co ona tam majstruje 😜

moja lenka uwielbia się bawić pustymi butelkami i moim telefonem, który zaśliniła i serwis odmówił naprawy, no a teraz już nie chce się nim bawić a mogłaby do woli bo i tak do wyrzucenia się nadaje 😁

zjadłabym rybkę, może jutro zrobię, bo dzisiaj mam placki ziemniaczane i zupkę od wczoraj bo gotuje na 2 dni 🙂

a moje bobo nadal śpi, już ponad 2 godzinki 🤪

No oczywiście na papierku ma mniej 😉
ale pali 2 paczki fajek dziennie i to jest prawie 500 zł miesięcznie 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

ja też zawsze gotuję zupkę na dwa dni i dziś mam spokój, do kuchni nie wchodzę 😉