Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

hej ... dzien mija jakos
asiu chociaz troszke odpoczniesz zanim przyjdzie
a mam do was takie pytanie ... moj szkrab raczkuje od kilku dni ale problem jest w tym ze jak spi w lozeczku w ciagu dnia to czesto sie budzi i nawet z zamknietymioczami chodzi po tym lozeczku ... zaplakakilka krotnie kladzie sie na brzuchu i zasypia ... wy tez tak macie czy tylko u mnie cos takiego wystepuje

zapomnialabym .... antosiu wszystkiego naj naj 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A AgnieszkoK zapomniałam rano napisać że śniłaś mi się dzisiaj 🤪
Moja też nie przepada za zakupami,jak robie tak w miare szybko że biore to co mi potrzebne to jeszcze wysiedzi,ale nie daj żebym coś zaczęła oglądać to zaraz będzie marudzić i z wózka wyłazić 😜

Hehe PannoNikt dziadkowie przyjadą to mieszkania nie poznają bo tornado Emila przez nie przejdzie 🤪 😁

• Mamusia
A śniło mi się że przyjechałam do Ciebie 🙂
Najpierw spotkałam Twojego męża z Bartusiem na plaży 🤪 w moim śnie mieszkaliście nad samym morzem 🤪 i pytam go który to Wasz dom i on pokazuje taki duuuuży zielony.Pojechałam a Ty wyszłaś taka zdziwiona a potem już było beż sensu pojechaliśmy gdzieś z Twoim bratem i pamiętam tylko tyle że jechał baaardzo szybko i ja krzyczałam żeby zwolnił bo dzieci też jadą i reszty nie pamiętam 🙂

• Mamusia
Pikasso to nieźle, że Wiktor raczkuje przez sen 😁 Ja czegoś takiego nie mam bo Piotrek w ogóle jeszcze nie raczkuje.

Mittko a niech sobie Emila demoluje 😁

AgaK może Bartuś chciał żebyś mu coś kupiła 😁

Mąż poszedł z Piterem do sklepu, a ja mam chwilkę luzu 😉

O KURCZE NAD MORZEM MIESZKAM 🤪 FAJNIE 😁 😁 DOBRZE ŻE CHOCIAŻ W TWOICH SNACH 🙂 A SEN SUPER MIAŁAŚ 🙂 MOŻE KIEDYŚ GO ZREALIZUJEMY ALE NIE NAD MORZEM OK 😉 😉 😉

EWO JA ZA KAŻDYM RAZEM COŚ BARTUSIOWI KUPUJĘ 🙂

Ja przeważnie robię zakupy w Biedronce, daję małemu gazetkę i przez ten czas jest zajęty molestowaniem jej. Wtedy mam czas na zakupy i niekiedy tą wymymlaną kartkę zostawiam na jakiejś półce i uciekam. 😁

LASKI JA PIERDYKAM 🤢 MIESZKAM W MIEŚCIE A U MNIE W CHAŁUPIE ŚMIERDZI OBORNIKIEM 😮
W NAJBLIŻSZEJ OKOLICY NIE MA ŻADNEJ OBORY A DO NAJBLIŻSZEGO POLA MA OKOŁO 4 KM 😠
GDZIEŚ CHYBA GNÓJ ROZSYPUJĄ NA POLU I NIESIE SIĘ SMRÓD RAZEM Z WIATREM 🤢

AgnieszkoK ja takie swojskie zapachy miałam jakieś 2 miesiące temu 😁
A co do Bartusia, to może biedulek czegoś się wystraszył 🤨

Dziś Marika wytrzymała jakieś 40 minut z zaklejonym oczkiem 🤔 No nie jest łatwo, bo na te niezaklejone widzi baardzo słabiutko. No, ale kiedyś może mi za to podziękuje. Na razie na mnie się drze 😁

Ewo super, że Piotruś tyle wytrzymał bez cysia. Widzisz? Dacie radę!! Na pewno w pracy będziesz się na początku denerwować i myśleć o tym co się dzieje w domu, ale potem będzie ok!!

Dziewczynki jakie porcje zupki zjadają Wasze maluszki?

PANNONIKT NA PEWNO W PRZYSZŁOŚCI CI PODZIĘKUJE 🙂

NO 40 MINUT TO TROSKĘ MALUTKO ALE DACIE RADĘ 🙂 JESTEŚCIE DZIELNE KOBIETKI 🙂

KURCZE JA NIGDY NIE ODMIERZAŁAM MU ILE ZJADA ALE TAK Z PÓŁ MISECZKI NA PEWNO ZJADA A CZASAMI MNIEJ A CZASAMI WIĘCEJ 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Agnieszko ja teraz takie zapachy mam na co dzień a tez mieszkam w mieście ale w okolicy gdzie są gospodarstwa. No ale taką cenę nieraz trzeba zapłacić za mieszkanie na peryferiach miasta 🙂

PannoNikt mój zjada około 250- 300 ml zupki. Nie wiem czy to dużo ale on takie ilości pochłania 🤪

Gosiu i Agnieszko no to młodsi wyprzedzają starszych 😁
A tak na poważnie, to okropnie mieć w domu niejadków. Ja mam dwóch. Tyle, że starsza jak nie chce czegoś co upichcę to robię jej to co lubi i zjada. Młodsza toleruje tylko mleko 🤨

Ewuś super! Oj wiem jak to cieszy, bo przerabiałam to dwa razy 🙂 Marika teraz wypija 100 ml soku, zobaczysz, Twój Piotruś też dojdzie do takiej porcji 😉

• Mamusia
Hej laski!!

Ja juz po pracy.

Przy okazji bylam sie juz zapisac na makijaz przed siory weselem 🙂

AgaW faktycznie te buciki nie sa drogie a sa naprawde ladne!

Ewo Wiki wcina paroweczki ale te z morlinków. raz jej robilam jajeczko na parze ale talerzyk mi pekl :P

A ja raz nawet jak sobie jajko smazylam to Wiki podalam troche zoltka i jej strasznie smakowalo 🙂 do tego lubi pietke od chelbka.

Asiula i cale szczescie ze wyprowadzacie sie stamtad!!

Moze w miedzyczasie znajdziecie inne mieskanie i nie bedziecie musieli do 1 pazdziernika czekac. a ta flanelcia to ma nierowno pod sufitem a natych lekach sie naprawde nie znam :/

Asiula ta kobieta tobie dzieciatka napewno nie odbierze bo nie podstaw. to co sie dzialo u Ciebie w domu to nie ma znaczenia. zeby odebrac komus dziecko trzeba miec na to naprawde ogromne dowody np oboje byscie z mezem pili, bili Kamilka, narkotyki, Kamil by zostawal bez opieki, nie mial co jesc itd itp.

AgaK czasami lepiej sie wygadac . Calus :*

Asiula to 2 tys dla niej za mieszkanie i ta cala reszt na sam poczatek pojda. no trudno ale przynajmniej nigdy nic Ci niepowie ze cos dzieki niej ...

Dla Antosia sto lat! :*

GosiG a wlasnie z tego co mi wiadomo to na bosaka niezbyt dobrze jest... podobno najlepiej w specjalnych ortopedycznych butach.

Ewo gratuluje!! 🙂 no i maz ma racje z ta pepowina 🙂)

AgaK a Wiki uwielbia zakupy :P

Pikasso pierwszy raz slysze o czyms takim... Wikuś lunatykuje? :|