Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

Podczytuje Was,ale czasu brak na pisanie,chociaż niunia dzisiaj ładnie śpi 🙂

Anja super motor,znajomy ma ścigacza i tak się przymierzam na przejażdżke,ale jakoś zawsze bokiem mija :P

Kajtucha takie prawo,ale wierze że wszystko dobrze się zakończy 🙂

Ewo ciesze się że to nic poważnego i fajnie że udało Wam się szybko zapisać na rehabilitacje 🙂

Otym karmieniu 2 miesięcznego dziecka to przemilcze każda z Was już powiedziała to co myśle.

Coś tam jeszcze chciałam napisać,ale mi się wzięło i zapomniało :laugh:

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A I MUSZĘ WAM SIĘ POCHWALIĆ ŻE BYŁAM U DENTYSTY 🤪 I NIE ZWIAŁAM :laugh: :laugh: :laugh: POSZŁAM BO JUŻ PARĘ DZIUREK MIAŁAM WIĘC TRZEBA BYŁO ZAWCZASU POLECZYĆ ZĄBKI :laugh: :laugh:

AGUS ALE JESTES DZIELNA. JA TEZ MUSZE SIE WYBRAC DO DENTYSTY ALE NIE MAM CZASU :laugh:

ANJU BRAŁAM MINISISTON ALE TO DAWNE DZIEJE A POTEM CILEST.
A W OBIE STRONY TO MIELISMY 1600 KM :laugh: [img size=320]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC04872__320x200_.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
zakładanie wkładki bardziej niż poród na pewno nie boli 🤪 🤪 🤪 🤪

mój M też uwielbia motory-ale tylko choopery, ścigacze odpadają i auta takie terenowe-wielkie z napędem 4x4 🤪
no i wędkowanie-kolejne hobby mojego M :P
a.. i ostatnio wymyślił, że kupiłby sobie taki mały czołg aby móc po lesie jezdzic 🙃

Witam 🙂
Dzisiaj jakiś zabiegany dzień mam. Byłam na spotkaniu matek. Wraz z Pakistanką uczyłyśmy się regionalnych języków ze Szkocji :laugh:

Ewo, to dobrze, że udało się załatwić rehabilitację 😉
Anja super motor

A z tymi parówkami to trudno mi uwierzyć 🙂 No bo jak dwumiesięczne dziecko jest wstanie coś przegryzać lub żuć???? Półroczne dziecko zaczyna od półpłynnych potraw... 🤢

Ja nigdy nie używałam antykoncepcji i teraz trudno mi się zdecydować, którą metodę mam wybrać. Choć w sumie na razie mi nie potrzebna :laugh: Nie długo zapomnę w ogóle co to jest :laugh:
A zastanawiam się między implantem (wszczepia się w ramię) a tabletkami.

• Mamusia
Czesc dziewczynki!

Ja mam znowu przeprawę z Majką więc was poczytuję ale brak mi czasu żeby pisać. Moje dziecko nie chce jeść sztucznego mleka, dzisiaj zjadła 30ml a zaraz potem wyrzygała chyba z 50 🤢 Niestety muszę je podawać bo jak zrobiłam przerwę prawie 3 dniową w dokarmianiu bo miała problem z załatwieniem się to moje od razu miała zielone kupki 🤢 coś jest kurka nie teges z moim mlekiem. Wogóle je strasznie mało ale o tym to wam juz pisałam.

Ewa super, że to nic powarznego i że udało wam sie tak szybko z rehabilitacja.nie ma to jak znajomosci.

Ja jeszcze nie dostalam cioteczki 🤪

anja i aga motory macie stylowe 🙂

Mi tez ciezko jest uwierzyc w ta historie z parowkami i ziemniakami 🤢 🤢

A ja gumek nie moge bo od razu mam zapalenie pochwy i zwijam sie z bolu, zastanawiam sie nad zastrzykiem na 3 miechy jak moj maz wroci.

ALE JESTEM WKURWIONA 😠 MÓJ NAJDROŻSZY MAŁŻONEK NACHLAŁ SIĘ JAK ŚWINIA ROBIĄC SAMOCHÓD SWOJEGO BRATA I SZŁO PIWKO ZA PIWKIEM I Z KANAŁU NIE ZDĄŻYŁ WYJŚĆ 😠 TAKI WSTYD BO DO MOJEGO OJCA PRZYSZLI ZNAJOMI I SIEDZĄ W WARSZTACIE A TEN BAŁWAN ŚPI W KANALE I JAK TU SIĘ NIE WKURWIĆ 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 JUTRO CZEKA GO POWAŻNA ROZMOWA 😠 😠 😠

• Mamusia
Oj Agnieszko to mąż rzeczywiście poszalał,ja to bym chyba ukatrupiła.Tak nie lubie pijanego męża że szok 😠

A my po kąpieli mała śpi i mam nadzieję że tak już zostanie :laugh:

Wiola kurcze ale się dziewczynki namęczycie z tymi kupkami,mam nadzieję że Majeczce jednak niedługo się wszystko unormuje.

• Mamusia
Jejku Wiola współczuję Ci tych przebojów, po Twoim mleku ~źle, po sztucznym ~źle... nie wiem nawet co napisać.

AgaK ciekawa jestem co nagrzeszyłaś, że poleciałaś się wyspowiadać... 🙃

PannoNikt jak to nigdy nie używałaś antykoncepcji???

Ja uciekam po prysznic i do wyrka. Dobrej nocy mamusie 🙂

MITTKA A KTÓRA LUBI CHYBA TA CO SAMA CHLEJE 😞

EWO W NIEDZIELE MAM CHRZCINY W SUMIE NIE NAGRZESZYŁAM AŻ TAK ALE DOSTAŁAM KARTECZKĘ I MUSZĘ SIĘ WYSPOWIADAĆ 😉

ale mnie dlugo nie bylo ... ale wiecie nie kazda ma tyle czasu :P
wiec sie witam i odrazu mowie dobranoc ... jak troszke nadrobie forum to cos naskrobie ....
motorki fajne :P moj wuja tez ma ale nie wiem jakiego ...
zabezpieczenie sie ... hmmm ... jeszcze nie wiem jak - ale jeszcze tego nie robilismy od porodu ... tak dziwnie troszke sie boje nawet nie wiem czego
uciekam spac dobranoc 🙂 i przespanej nocki kazdej 🙂

• Mamusia
Wiolu ty to masz pecha z tymi kupkami- jak nie urok to .... Cos mi się wydaje że masz małego alergika, ale nie chce krakać 😞

Agnieszko nie tylko ty masz dzisiaj zachlaną mordę w domu. Mojemu też dzisiaj walnęło w dekiel 😠

no ja sie tez juz pożegnam. Maluszek słodko śpi. Pierwszy raz sam usnął bez lulania przez mamusię.

Życze wam kolorowych snów